Munich HIGH END 2009

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Εδω...στο βαθος το γυναικακι μου αναρωτιεται μεσα της λεγοντας.....ποσο μαλακας μπορει να ειναι αυτος ο παπαρας ο αντρας μου....με εχει κλεισει εδω μεσα και καθομαι διπλα απο αλλους πυροβολημενους και ακουω-κοιταω αυτα τα κουτια που παιζουνε μουσικη και μολις γυρισουμε σπιτι μας θα μου αρχισει τις παπαριες οτι ο τελικος βρε παιδι μου δεν παιζει καλα και ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ...αγαπη μου!!!!!!!!!!
Χαθηκε να του αρεσε το ψαρεμα?

Βρε με εναν πουστη που εμπλεξαααααα!!!!!

Reaction score
10
Ολοκληρωμένος με λάμπες, έχει άλλο ένα κουτί για το τροφοδοτικό νομίζω! Μόλις 70.000Ε!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Eδω ειμαι ο πασιγνωστως....ΕΓΩ και διπλα μου ενας κοντουλης Ιαπωνας με κοτσιδα και τον ελεγαν....πως μου τοπε,πως μου τοπε....εεεε... α ναι...Κen Ishivata και ο ψευταρας μου ειπε λεει οτι εχει ενα μαγαζακι στην Ιαπωνια που πουλαει λεει κατι ραδιοφωνακια,λεει,που τα ονομαζει Marantz....τι να σας πω τωρα,καλο ανθρωπακι ηταν παντως ζωη ναχει!!!!
:143:

Εδω...στο βαθος το γυναικακι μου αναρωτιεται μεσα της λεγοντας.....ποσο μαλακας μπορει να ειναι αυτος ο παπαρας ο αντρας μου....με εχει κλεισει εδω μεσα και καθομαι διπλα απο αλλους πυροβολημενους και ακουω-κοιταω αυτα τα κουτια που παιζουνε μουσικη και μολις γυρισουμε σπιτι μας θα μου αρχισει τις παπαριες οτι ο τελικος βρε παιδι μου δεν παιζει καλα και ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ...αγαπη μου!!!!!!!!!!
Χαθηκε να του αρεσε το ψαρεμα?

Τα μεγάλα Αvantguard. Φοβήθηκα και δεν τα άκουσα...

Mα τί παλικάρια στείλαμε στο Μόναχο;! :116:

Reaction score
10

και το κορυφαίο stack της esoteric με dac, transport, clock:

Άλλο ένα περίεργο ηχείο:

Reaction score
10
Άφησα τον έρωτα μου τελευταίο:

YG Acoustics Anat Reference II

Έπαιζε με το τριπλό stack της DCS, τον κορυφαίο ASR και καλώδια Argento Flow Master Reference. ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ

Reaction score
10
Yπάρχει και μία ώρα σε high definition video (1080i) από την έκθεση, αναμείνατε....:116:

Reaction score
498
Περνάω από αυτό το stand και με την άκρη του ματιού μου βλέπω αυτό το πράγμα...!!!Σκέφτομαι "σίγουρα Ιταλός θα το σχεδίασε τούτο".Πλησιάζω και φυσικά επαληθεύομαι...HORO WJE168...Πραγματικά έργο τέχνης..Πλατώ που μοιάζει με πιάνο σε ρέπλικα.Βραχίονας ξύλινος που μοιάζει με δοξάρι και από κάτω έχει χορδή κιθάρας της οποίας της αλλάζεις το σφίξιμο και αλλάζεις την γεωμετρία του βραχίονα.Κάτι τέτοιο μου είπε ο Ιταλός.Είμαι άσχετος από πικάπ, μπορεί να έχασα και τίποτα, πάντως ήτανε πραγματικά κάτι ιδιαίτερο σχεδιαστικά..:144:

Μετά μπερδεύτηκα και με τον βραχίονα πήγα να παίξω λιγάκι μουσική...(ο Ιταλός - αφού του ζήτησα την άδεια - έτρεμε μέχρι να βγει η φωτογραφία - και καλά έκανε...:116:...)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Παιδια, οσα συγχαρητηρια και να ακουσετε λιγα ειναι.
Κανατε το κεφι σας και μας ανοιξατε και λιγο τα ταλαιπωρα ματακια
μας:111:

Μπραβο σε ολους!:607:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Eδω ειμαι ο πασιγνωστως....ΕΓΩ και διπλα μου ενας κοντουλης Ιαπωνας με κοτσιδα και τον ελεγαν....πως μου τοπε,πως μου τοπε....εεεε... α ναι...Κen Ishivata και ο ψευταρας μου ειπε λεει οτι εχει ενα μαγαζακι στην Ιαπωνια που πουλαει λεει κατι ραδιοφωνακια,λεει,που τα ονομαζει Marantz....τι να σας πω τωρα,καλο ανθρωπακι ηταν παντως ζωη ναχει!!!!
Ρε συ Βλάσση...ξαδερφάκι σου είναι ο Κεν???
Φτυστοί είσαστε...:142:

Παιδιά...συγχαρητήρια σε όλους...
Εμείς εδώ μένουμε και ζηλεύουμε το ταξίδι, τα μηχανήματα και τις...μπύρες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ