My Last System

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: My Last System

Να σας πω....λεω να παω 2 ωρες γυμναστηριο.......μπορω η αμα γυρισω θα μου τα εχετε κανει κουλουβαχατα??:138:

Reaction score
110
Re: Απάντηση: My Last System

Να σας πω....λεω να παω 2 ωρες γυμναστηριο.......μπορω η αμα γυρισω θα μου τα εχετε κανει κουλουβαχατα??:138:
Άντε σε αφήνουμε να πας, αλλά δύο ώρες μόνο, μη σε δω και αργήσεις.:116:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

συγχαρητηρια στον ιδιοκτητη για την υπομονη και την επιμονη του να στησει ενα τετοιο συστημα.

Reaction score
70
Και γω ζητώ συγγνώμη από τον Κυριάκο Κ αν τον στεναχώρησα δεν ήταν στις προθέσεις μου. Είμαι σίγουρος ότι το σύστημα παίζει πολύ καλά.

Άλλα όπως όλοι ξέρουμε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Υ.Γ τελικά ο αγώνας είναι 19:30:144:

Reaction score
10
Και γω ζητώ συγγνώμη από τον Κυριάκο Κ αν τον στεναχώρησα δεν ήταν στις προθέσεις μου. Είμαι σίγουρος ότι το σύστημα παίζει πολύ καλά.

Άλλα όπως όλοι ξέρουμε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνεις, ότι ο Κυριάκος δεν περιμένει από σένα η από μένα να του πει ότι το σύστημα παίζει καλά. :126:
Καλά να περάσεις στον αγώνα.

Reaction score
6.809

Προσπαθω εδω και ωρα να καταλαβω ποιο το κερδος να ξεπεφτουμε λεκτικα και να θελουμε με το στανιο να βγαλλουμε το αντριλικι μας σε 10 ρημαδες αραδες................Αν γουσταρετε καποιοι να χεσουμε ετσι το συγκεκριμενο θεμα θα σας παρακαλουσα να χρησιμοποιουμε και χαρακτηρισμους ωστε να δοθει και η απαιτουμενη εμφαση και φυσικα να μας καταλαβουν και καλλιτερα καποιοι που απλα μπηκαν για να δουν ενα πολυ ομορφο συστημα του φιλου Κυριακου......

Οποτε για να συνεχιστει αλλα και για να μας κραταει παρεα η συγκεκριμενη κατηγορια θα παρακαλουσα να κοπουν οι μαλακιες και να δειχνουμε την δεουσα σοβαροτητα ....

Κανεις μας δεν εχει δικαιωμα οση μαγκια και να νομιζει οτι εχει να το παιζει εδω μεσα νταης δια των λεξεων!!!!!!!!!!!
!!!:109:

Διαβάζοντας προσεκτικά το θέμα, από κάποιο σημείο και έπειτα
γύρισα πίσω περίπου 20 χρόνια, πιτσιρικάς γαρ που
τις βγάζαμε παρέα και τις
μετρούσαμε να δούμε ποιος έχει την πιο μεγάλη.:114:
Χαλαρώστε παλικάρια και απολαύστε την ζωή:107:

Reaction score
3.901
Απάντηση: Re: My Last System

Και γω ζητώ συγγνώμη από τον Κυριάκο Κ αν τον στεναχώρησα δεν ήταν στις προθέσεις μου. ....
Τώρα σου βγάζω το καπέλο!!:126:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.019

Εσυ τώρα γιατί πετάγεσαι?
Με φωτό απο απίστευτο ξυλίκι , απο τον σιδερά του αστερίξ σε κάποιον άλλο ιξ.:204::626:

Reaction score
110
Έχω και μία παράκληση για τον συντονιστή αν, λέμε αν είναι δυνατόν να μεταφέρει όλα τα τεχνικά θέματα που συζητήσαμε εδώ, μαζί με τις κακίες μας σε ένα άλλο σημείο, όπου να μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση και την ανταλλαγή των απόψεων μας για τεχνικά θέματα. Είναι πρόθυμος να απαντήσω, σε ότι ξέρω βέβαια και ιδιαίτερα σε θέματα αναλογικών πηγών και λυχνιών.
Αν δεν είναι δυνατόν κανένα πρόβλημα. Τον ευχαριστώ, αυτόν και το AVsite για την φιλοξενία.
:116::116:

Reaction score
110
Re: Απάντηση: Re: My Last System

Ελεύθερα.
Συγνώμη δεν το εννοούσα αυτό, απλά το είπα πάνω στα νεύρα μου για το σκηνικό που έγινε. Το ‘’ευχαριστώ για την φιλοξενία’’ το είπα όχι για να αποχωρίσω, αλλά για την συμπαράσταση του συντονιστή και των άλλων μελών.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: My Last System

Έχω και μία παράκληση για τον συντονιστή αν, λέμε αν είναι δυνατόν να μεταφέρει όλα τα τεχνικά θέματα που συζητήσαμε εδώ, μαζί με τις κακίες μας σε ένα άλλο σημείο, όπου να μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση και την ανταλλαγή των απόψεων μας για τεχνικά θέματα. Είναι πρόθυμος να απαντήσω, σε ότι ξέρω βέβαια και ιδιαίτερα σε θέματα αναλογικών πηγών και λυχνιών.
Αν δεν είναι δυνατόν κανένα πρόβλημα. Τον ευχαριστώ, αυτόν και το AVsite για την φιλοξενία.
:116::116:

Αν θελετε να μεταφερθουν καποια posts που αφορουν το πικαπ θα μπορουσε καποιος να ξεκινησει ενα θεμα στην αναλογη κατηγορια---Αναλογικές Πηγές--- και ευχαριστως να τα μεταφερω....απλα ενημερωστε με .

Επισης ας ξεκινησεις Κυριακο και ενα θεμα που αφορα τις λυχνιες ....υπαρχουν και αρκετα μελη που θα τους ενδιεφεραν να μαθουν χρησιμες πληροφοριες σχετικα με αυτες,ας μιλησουμε για τυπους NOS-JAN ,μπορουμε να ανεβασουμε χρησιμα links με περισσοτερες πληροφοριες για διαφορους τυπους αυτων....σιγουρα αρκετοι θα ωφεληθουν ...
Ας γινει κατι ποιο συλλογικο και σε βαθος...γιατι οχι ,με απωτερο σκοπο την ενημερωση!!!

Reaction score
250

Κυριάκο δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κανένα κείμενο και καμία φωτογραφία . Σε αυτό το site ο οιοσδήποτε μπορεί να αναρτήσει οτιδήποτε σχετίζεται με το κοινό μας hobby . Ένα hobby που προσεγγίζεται προφανώς μέσα από πολυφωνία απόψεων και ποικιλία τεχνολογικών επιλογών . Αναπόφευκτα θα ακουστεί και αυτό που θα μας στενοχωρήσει ή θα μας κάνει να αισθανθούμε άβολα.

Κατά τα άλλα θεωρώ άστοχες και ενδεχομένως εκτός θέματος παρεμβάσεις του τύπου " έχεις οδηγήσει ενεργά τα ηχεία σου;...". Είναι προφανές ότι ένα εξαιρετικό ηχείο σαν το δικό σου χρειάζεται ιδιαίτερες ειδικές γνώσεις , εμπειρία ,δεξιότητες και εργαστηριακή υποδομή για να το μετατρέψει κάποιος σε ενεργό . Και εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα έλληνα χομπίστα ικανό για ένα τέτοιο εγχείρημα (και μάλιστα σε ένα πολύ ακριβό και καλοσχεδιασμένο για παθητική λειτουργία ηχείο).

ps. Για τα χρησιμοποιούμενα μεγάφωνα (στο Wilson) δεν αρκεί η αφαίρεση του παθητικού crossover και η χρήση ενός ενεργού. Απαιτούνται και άλλες "διορθώσεις" . Αυτό δεν γίνεται απλά με την χρήση ενός "universal" ηλεκτρονικού κροσσόβερ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κάποια γνώμη μπορούσε ίσως να μας δωσει ο Γιάννης Μιχαηλός ο οποίος, αν δεν κάνω λάθος, εχει ηλεκτρονικό X/O για τα Wilson Watt&Puppy, τα οποιά επίσης έχει φτιάξει ο ίδιος - οχι ότι έχουν μεγάλη σχέση με τα Alexandria αλλά είναι ότι πλησιέστερο μπορώ να σκεφτώ:

Στοιχεία από το σύστημα του, αν δεν έχει αλλάξει κάτι:

Active X/O: Marchand Electric XM126-2 (ext p.su)
Amplifiers: Symphonic line RG1 mk4 (mid-hi's) & Vincent Sp 331 stereo amplifier (woofers)
Speakers: DIY Wilson Watt&Puppy bi-amplified w/ ext.2-way X/O

ΥΓ Από τον Γιάννη Μ. περιμένουμε επίσης να βάλει στη κατηγορία του Βλάση την ιστορία του συστήματος του. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα...

Reaction score
250

Κάποια γνώμη μπορούσε ίσως να μας δωσει ο Γιάννης Μιχαηλός ο οποίος, αν δεν κάνω λάθος, εχει ηλεκτρονικό X/O για τα Wilson Watt&Puppy, τα οποιά επίσης έχει φτιάξει ο ίδιος - οχι ότι έχουν μεγάλη σχέση με τα Alexandria αλλά είναι ότι πλησιέστερο μπορώ να σκεφτώ:

Στοιχεία από το σύστημα του, αν δεν έχει αλλάξει κάτι:

.................................................................

ΥΓ Από τον Γιάννη Μ. περιμένουμε επίσης να βάλει στη κατηγορία του Βλάση την ιστορία του συστήματος του. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα...
Αυτό που πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον στο παρόν thread είναι άλλο ! Είναι η περιγραφή του συστήματος κυρίως από τον ίδιο τον κάτοχο. Περιγραφή στην οποία φαίνεται η προσωπική του φιλοσοφία και προσέγγιση για το hobby . Εξυπακούεται ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορές του αφ΄ενός στην ιστορική εξέλιξη του συστήματος και αφ΄ετέρου στα σχέδια του για το μέλλον. Αυτές οι αναφορές έχουν εξαιρετική σημασία γιατί δίνουν το προσωπικό "στίγμα" του ιδιοκτήτη . Μας ενδιαφέρει αυτό το στίγμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο .

ps. το σύστημα που αναφέρει ο incognito στην παραπάνω φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι ενεργό ή τουλάχιστον πλήρως ενεργό (απόδειξη το κουτί με τα πηνία κ.λ.π. στα οποία συνδέονται τα Nordost). Κατά συνέπεια οι όποιες αναφορές σε πληροφορίες από τον Γιάννη Μιχαηλό για ενεργή αξιοποίηση των ηχείων του Κυριάκου δεν φαίνεται να έχουν κάποιο ενδιαφέρον .

Ανεξάρτητα από αυτό εγώ θα περίμενα κάποιοι να ασχοληθούν περισσότερο είτε με το σύστημα σαν όλο είτε με τις επι μέρους εξαιρετικές και ενίοτε ασυνήθιστες μονάδες του. Και αυτό γίνεται εφικτό εκμαιεύοντας από τον κάτοχο πληροφορίες για το πως οδηγήθηκε σε αυτή την σύνθεση , αν είναι ευχαριστημένος και αν θεωρεί ότι έχει προσεγγίσει την κατ αυτόν ιδανική ηχητική συμπεριφορά....

Reaction score
110
Re: Απάντηση: Re: My Last System

Αν θελετε να μεταφερθουν καποια posts που αφορουν το πικαπ θα μπορουσε καποιος να ξεκινησει ενα θεμα στην αναλογη κατηγορια---Αναλογικές Πηγές--- και ευχαριστως να τα μεταφερω....απλα ενημερωστε με .

Επισης ας ξεκινησεις Κυριακο και ενα θεμα που αφορα τις λυχνιες ....υπαρχουν και αρκετα μελη που θα τους ενδιεφεραν να μαθουν χρησιμες πληροφοριες σχετικα με αυτες,ας μιλησουμε για τυπους NOS-JAN ,μπορουμε να ανεβασουμε χρησιμα links με περισσοτερες πληροφοριες για διαφορους τυπους αυτων....σιγουρα αρκετοι θα ωφεληθουν ...
Ας γινει κατι ποιο συλλογικο και σε βαθος...γιατι οχι ,με απωτερο σκοπο την ενημερωση!!!

Αρχηγέ άνοιξα δύο νημάτια ένα στις αναλογικές πηγές με τίτλο ‘’ Περί Πικ-απ, βραχιόνων και κεφαλών και ένα στα τεχνικά θέματα με τίτλο ‘’Περί λυχνιών’’. Σε παρακαλώ κάνε την μεταφορά που λέγαμε στα τεχνικά θέματα.

:121:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

.......

... εγώ θα περίμενα κάποιοι να ασχοληθούν περισσότερο είτε με το σύστημα σαν όλο είτε με τις επι μέρους εξαιρετικές και ενίοτε ασυνήθιστες μονάδες του. Και αυτό γίνεται εφικτό εκμαιεύοντας από τον κάτοχο πληροφορίες για το πως οδηγήθηκε σε αυτή την σύνθεση , αν είναι ευχαριστημένος και αν θεωρεί ότι έχει προσεγγίσει την κατ αυτόν ιδανική ηχητική συμπεριφορά....
Πολύ καλή η ιδέα Βασίλη. Μάλιστα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν πιό οργανωμένα, υπό μορφήν ας πούμε συνεντεύξεων...

Reaction score
4.236

Πολύ καλή η ιδέα Βασίλη. Μάλιστα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν πιό οργανωμένα, υπό μορφήν ας πούμε συνεντεύξεων...
Πολυ καλη ιδεα, μπραβο!
Μενει να δουμε πως μπορουμε, απο τη μια να το γενικευσουμε και απο την αλλα να υλοποιηθει.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Φιλε Κυριακο στα τεχνικα θεματα ανοιξες ενα θεμα σχετικα με τις λυχνιες....ο τιτλος του θεματος ειναι λιγο αλλαγμενος και λεγεται Περί Λυχνιών-ερωτησεις,αποριες,συμβουλες
Εδω εγινε ενα λαθος απο μενα κατα την μεταφορα(ψαρακας βλεπεις ως συντονιστης)και φαινεται οτι το ανοιξε το μελος Sakis65...
Θα προσπαθησω να το αλλαξω φιλε.....παντως εχουν μεταφερθει ολα τα posts εκει.
Ευχαριστω και sorry..........:120:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89