- Reaction score
- 70
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System
Γιατί δεν θέλεις να γελάσεις άλλο?Το γέλιο κάνει καλό.
Πολύ επιθετικός είσαι μαζί μου καιρό τώρα που τα χώνω για να καλώδια ρεύματος! Φοβάσαι μην αποδειχθεί ότι αυτά που "ακούς" τόσο καιρό είναι αυθυποβολή και απόδειχθείς κουφός και θύμα??
Υ.Γ Τις παρεμβάσεις μου τις έκανα για το σύστημα που παρουσιάστηκε. Δεν σχολίασα τον ιδιοκτήτη που προφανώς δεν τον ξέρω. Όσοι νομίζουν ότι αρνητική κριτική στο σύστημα τους είναι προσβολή για τους ίδιους τότε είναι πρόβλημα τους. Μάλλον θεωρούν ότι είναι προέκταση του εαυτού τους.
τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορεις να εχεις την παραμικρη ιδεα πως μπορει να γινει ενα τετοιο συστημα καλυτερο? Η φοβερη σου εμπειρια σε συστηματα hifi η οι τρομερες σου σπουδες στο ΑΠΘ?
επειδη ειναι προφανες οτι δεν εχεις ιδεα περι σοβαρων συστηματων αναπαραγωγης καλο ειναι να σταματησεις να γραφεις σε αυτο το θεμα με υφος guru γιατι αρκετα γελασαμε δε θελουμε αλλο....
Γιατί δεν θέλεις να γελάσεις άλλο?Το γέλιο κάνει καλό.
Πολύ επιθετικός είσαι μαζί μου καιρό τώρα που τα χώνω για να καλώδια ρεύματος! Φοβάσαι μην αποδειχθεί ότι αυτά που "ακούς" τόσο καιρό είναι αυθυποβολή και απόδειχθείς κουφός και θύμα??
Υ.Γ Τις παρεμβάσεις μου τις έκανα για το σύστημα που παρουσιάστηκε. Δεν σχολίασα τον ιδιοκτήτη που προφανώς δεν τον ξέρω. Όσοι νομίζουν ότι αρνητική κριτική στο σύστημα τους είναι προσβολή για τους ίδιους τότε είναι πρόβλημα τους. Μάλλον θεωρούν ότι είναι προέκταση του εαυτού τους.