My Last System

Reaction score
110
Re: Απάντηση: My Last System

Αυτό που πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον στο παρόν thread είναι άλλο ! Είναι η περιγραφή του συστήματος κυρίως από τον ίδιο τον κάτοχο. Περιγραφή στην οποία φαίνεται η προσωπική του φιλοσοφία και προσέγγιση για το hobby . Εξυπακούεται ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορές του αφ΄ενός στην ιστορική εξέλιξη του συστήματος και αφ΄ετέρου στα σχέδια του για το μέλλον. Αυτές οι αναφορές έχουν εξαιρετική σημασία γιατί δίνουν το προσωπικό "στίγμα" του ιδιοκτήτη . Μας ενδιαφέρει αυτό το στίγμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο .

ps. το σύστημα που αναφέρει ο incognito στην παραπάνω φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι ενεργό ή τουλάχιστον πλήρως ενεργό (απόδειξη το κουτί με τα πηνία κ.λ.π. στα οποία συνδέονται τα Nordost). Κατά συνέπεια οι όποιες αναφορές σε πληροφορίες από τον Γιάννη Μιχαηλό για ενεργή αξιοποίηση των ηχείων του Κυριάκου δεν φαίνεται να έχουν κάποιο ενδιαφέρον .

Ανεξάρτητα από αυτό εγώ θα περίμενα κάποιοι να ασχοληθούν περισσότερο είτε με το σύστημα σαν όλο είτε με τις επι μέρους εξαιρετικές και ενίοτε ασυνήθιστες μονάδες του. Και αυτό γίνεται εφικτό εκμαιεύοντας από τον κάτοχο πληροφορίες για το πως οδηγήθηκε σε αυτή την σύνθεση , αν είναι ευχαριστημένος και αν θεωρεί ότι έχει προσεγγίσει την κατ αυτόν ιδανική ηχητική συμπεριφορά....
Βασίλη χαίρομαι που σε ξανασυναντώ έστω και από εδώ.
Πράγματι θαυμάζω το μεστό, συνετό σου λόγο και την αρτιότητα της γραφής σου.
Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

Reaction score
0
Απάντηση: My Last System

Κυριακο με τη σειρα μου θα ηθελα να σου εκφρασω οτι θαυμασα το συστημα σου μεσα απο τις σελιδες του avsite
Μπραβο πολυ καλη δουλεια και με αποψη
Να χαιρεσαι την συστηματαρα σου με τα υπεροχα και για εμενα jadis -micro seiki τα υπολοιπα δεν τα εχω ακουσει :)
Και παλι μπραβο

Reaction score
110

Κυριακο με τη σειρα μου θα ηθελα να σου εκφρασω οτι θαυμασα το συστημα σου μεσα απο τις σελιδες του avsite
Μπραβο πολυ καλη δουλεια και με αποψη
Να χαιρεσαι την συστηματαρα σου με τα υπεροχα και για εμενα jadis -micro seiki τα υπολοιπα δεν τα εχω ακουσει :)
Και παλι μπραβο

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.:107:

Reaction score
2
Μεγάλο σύστημα απο ανθρωπο που μάλλον ξέρει τι θέλει να ακούσει σε σχέση με πολλούς εδώ μέσα
το οτι δεν εισαι μηχανάκιας αλλά λαμπάκιας μου φτάνει
:622:

Reaction score
110
Μεγάλο σύστημα απο ανθρωπο που μάλλον ξέρει τι θέλει να ακούσει σε σχέση με πολλούς εδώ μέσα
το οτι δεν εισαι μηχανάκιας αλλά λαμπάκιας μου φτάνει
:622:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.

Reaction score
4.138

Κυριακο θελω να σε ρωτησω κατι, συνηθως οι ανθρωποι που ασχολουνται με λυχνιες - πικαπ εχουν και μια εφεση στις κορνες, δηλαδη για μικρο η μεγαλο διστημα συμβιωνουν μαζι τους, η εν πασει περιπτωσει στο πισω μερος του μυαλου τους παντα θα ηθελαν να ακουσουν τα μηχανηματα τους και με κορνες. Εσυ περασες απο αυτο το σταδιο?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κυριάκο, θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για τις γνώσεις σου στον αναλογικό τομέα... (ειδικά στο θέμα ματσαρίσματος κεφαλης / βραχίονα) και επίσης για την απόλυτη επάρκεια σου στο θέμα της λάμπας (εμένα δε μ' αρέσει η λάμπα, αλλά τι σημασία έχει... :143:)

Αν δεν τα ξαναπούμε, καλές γιορτές! :114:

Reaction score
110
Κάποιες φωτογραφίες από πολύ παλιά συστήματα που είχα…
Έτος 1989

Oracle Mk II with SME IV and Kiseki blue
Kuzma stabi with Kuzma Stogi Ref and Koetsu Black

Preamplifier : Audio Research SP10 MK III
Power Amp : Krell KSA 100A

Speakers: Apogee Caliper signature

:107:

Reaction score
110
Το σύστημα αλλάζει…
Έτος 1991-93

Oracle Mk II with SME IV and Kiseki blue
Kuzma stabi with Kuzma Stogi Ref and Koetsu Black

Preamplifier : Audio Research SP11 MK II
Power Amp : Jeff Rowland Model 7 monoblocks

Speakers: Apogee Duetta MkII

Reaction score
110
Ήταν η χρυσή εποχή των Apogee που τα αγαπούσα και τα αγαπώ ακόμα πάρα πολύ, άσε που ακόμα είμαι ερωτευμένος με τα Diva.

Μιλάμε για τρελές στάθμες και σπινθήρες από τα ribbon που να φωτίζει το δωμάτιο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Καθολου hiend το ρακ......αλλα πανεμορφο επιπλο:107:

Reaction score
110

Καθολου hiend το ρακ......αλλα πανεμορφο επιπλο:107:
Μια χαρά ήταν για την εποχή του
Έχει πολύ ενισχυμένα ράφια και είναι περίπου 100 κιλά (το έχω και σήμερα αλλά για άλλο σκοπό). Στο επάνω μέρος που έβαζα τα πικάπ έχει μάρμαρο.

Reaction score
4

Τέλειο το τελευταίο σου σύστημα Κυριάκο να το χαίρεσαι φίλε μου .

Υ.Γ.
Μπορώ να έχω το παλιό σου :103: ε ? ε ? ε ? Καλή χρονιά άγιε μου Βασίλη :103:

Reaction score
110

Τέλειο το τελευταίο σου σύστημα Κυριάκο να το χαίρεσαι φίλε μου .

Υ.Γ.
Μπορώ να έχω το παλιό σου :103: ε ? ε ? ε ? Καλή χρονιά άγιε μου Βασίλη :103:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.
Καλή χρονιά και σε σένα.:138:

Reaction score
871
Χωρίς προκαταλήψεις και τάσεις για επαίνους...

Το Σύστημα του Κυριάκου είναι από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ των κορυφαίων...

Κυριάκο να είσαι πάντα καλά και να το χαίρεσαι...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Wilson Audio Alexandria X-2

...
Το ηχείο είναι ίσως το καλλίτερο του κόσμου αυτή τη στιγμή αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω όλες τις αρετές του.
...
...
ένα εξαιρετικό ηχείο σαν το δικό σου...

Πφφφ...

Σιγά το ηχείο...

Ρε Κυριάκο, πότε θα τα πετάξεις επιτέλους τα χρέπια σου βρε;

Για να μην κουράζεσαι μάλιστα (και σου πέσουν τα μαλλάκια...:405:) αναλαμβάνω να τα ξεφορτωθώ εγώ* για πάρτη σου.

Έτσι, για να δεις τι φίλος είμαι...

ΥΓ.
Αν τυχόν προσφερθεί, ως άλλη... Μητέρα Τερέζα, κανας Χατζηστάμου και σου προτείνει να σε... απαλλάξει αυτός από το "βάρος" της κατοχής τους, να του πεις ότι εγώ προσφέρθηκα πρώτος και ότι οποιαδήποτε παραβίαση της προτεραιότητας δε θα γίνει ανεκτή!!!

* Άμα τα ξαναδεις (και αυτά και μένα) να μου γράψεις...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Στα σοβαρά τώρα, και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις αντιρρήσεις που μπορεί να υπάρχουν για την εμπορική πολιτική του Wilson, το εν λόγω ηχείο "κεντάει", και μόλις ο Κυριάκος προβεί στις κατάλληλες ενέργειες ακουστικής βελτίωσης του χώρου του - αλλαγής της διαρρύθμισης των επίπλων, θα μπορέσει επιτέλους να πάρει μια σαφή ιδέα για το τι μπορούν να αποδώσουν πραγματικά τα "καμάρια" του.

Το ηχείο είναι ίσως το καλλίτερο του κόσμου αυτή τη στιγμή αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω όλες τις αρετές του.
...
:446:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

... Άλλο πράγμα αν ακόμα και το δείγμα από τις δυνατότητες του ηχείου που ακούγεται μέχρι στιγμής "βάζει γυαλιά"...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012