My Last System

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System

τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορεις να εχεις την παραμικρη ιδεα πως μπορει να γινει ενα τετοιο συστημα καλυτερο? Η φοβερη σου εμπειρια σε συστηματα hifi η οι τρομερες σου σπουδες στο ΑΠΘ?

επειδη ειναι προφανες οτι δεν εχεις ιδεα περι σοβαρων συστηματων αναπαραγωγης καλο ειναι να σταματησεις να γραφεις σε αυτο το θεμα με υφος guru γιατι αρκετα γελασαμε δε θελουμε αλλο....

Γιατί δεν θέλεις να γελάσεις άλλο?Το γέλιο κάνει καλό.

Πολύ επιθετικός είσαι μαζί μου καιρό τώρα που τα χώνω για να καλώδια ρεύματος! Φοβάσαι μην αποδειχθεί ότι αυτά που "ακούς" τόσο καιρό είναι αυθυποβολή και απόδειχθείς κουφός και θύμα??

Υ.Γ Τις παρεμβάσεις μου τις έκανα για το σύστημα που παρουσιάστηκε. Δεν σχολίασα τον ιδιοκτήτη που προφανώς δεν τον ξέρω. Όσοι νομίζουν ότι αρνητική κριτική στο σύστημα τους είναι προσβολή για τους ίδιους τότε είναι πρόβλημα τους. Μάλλον θεωρούν ότι είναι προέκταση του εαυτού τους.

Reaction score
657
Απάντηση: My Last System

ειμαι επιθετικος γιατι προσπαθεις να καταστρεψεις, ψαχνοντας να βρεις κουσουρια, την παρουσιαση ενος πολυ σοβαρου συστηματος απο τα λιγα που υπαρχουν στην Ελλαδα με ηχεια τετοιας κατηγοριας.

Για τα καλωδια ρευματος εχω και εγω και πολλοι αλλοι σχηματισει τη δικη μας γνωμη, δε μας ενδιαφερει να ακουσουμε τη δικια σου σε ενα τετοιο thread....

Εαν εχεις να συνεισφερεις κατι ουσιαστικο στο θεμα μπορεις να το γραψεις αλλα αυτη η προσπαθεια να θαψεις τα ηχεια που ουτε στο ονειρο σου δε τα εχεις δει κατανταει γραφικη και δειγμα απιστευτου κομπλεξ.... Και αυτο καποια στιγμη κουραζει...

Reaction score
110

Γιατί δεν θέλεις να γελάσεις άλλο?Το γέλιο κάνει καλό.

Πολύ επιθετικός είσαι μαζί μου καιρό τώρα που τα χώνω για να καλώδια ρεύματος! Φοβάσαι μην αποδειχθεί ότι αυτά που "ακούς" τόσο καιρό είναι αυθυποβολή και απόδειχθείς κουφός και θύμα??

Υ.Γ Τις παρεμβάσεις μου τις έκανα για το σύστημα που παρουσιάστηκε. Δεν σχολίασα τον ιδιοκτήτη που προφανώς δεν τον ξέρω. Όσοι νομίζουν ότι αρνητική κριτική στο σύστημα τους είναι προσβολή για τους ίδιους τότε είναι πρόβλημα τους. Μάλλον θεωρούν ότι είναι προέκταση του εαυτού τους.
Δεν μας είπες το δικό σου σύστημα όμως...

Reaction score
70
Re: Απάντηση: My Last System

ειμαι επιθετικος γιατι προσπαθεις να καταστρεψεις, ψαχνοντας να βρεις κουσουρια, την παρουσιαση ενος πολυ σοβαρου συστηματος απο τα λιγα που υπαρχουν στην Ελλαδα με ηχεια τετοιας κατηγοριας.

Για τα καλωδια ρευματος εχω και εγω και πολλοι αλλοι σχηματισει τη δικη μας γνωμη, δε μας ενδιαφερει να ακουσουμε τη δικια σου σε ενα τετοιο thread....

Εαν εχεις να συνεισφερεις κατι ουσιαστικο στο θεμα μπορεις να το γραψεις αλλα αυτη η προσπαθεια να θαψεις τα ηχεια που ουτε στο ονειρο σου δε τα εχεις δει κατανταει γραφικη και δειγμα απιστευτου κομπλεξ.... Και αυτο καποια στιγμη κουραζει...
Καλά λοιπόν. Καθίστε να ευλογάτε μόνοι σας τα γένια σας μπας και πάρετε καμία πρόσκληση για ακρόαση!!! Εμένα αυτό με αφήνει αδιάφορο.

Reaction score
70

Δεν μας είπες το δικό σου σύστημα όμως...
Ηχεία audio spectrum artemis και ενισχυτές audiolab 8000a και 8000p διπλοενίσχυση,burson audio ab-160,harman kardon hd-970, καλώδια όλα diy(Συνολικό κόστος 1600 ευρώ,εννοείται όλα μεταχειρισμένα..). Αν πείτε τα χειρότερα για το σύστημα μου δεν θα με θίξει ως άνθρωπο. Αυτό έλειπε..

Reaction score
657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System

Ηχεία audio spectrum artemis και ενισχυτές audiolab 8000a και 8000p διπλοενίσχυση,burson audio ab-160,harman kardon hd-970(Συνολικό κόστος 1600 ευρώ,εννοείται όλα μεταχειρισμένα..). Αν πείτε τα χειρότερα για το σύστημα μου δεν θα με θίξει ως άνθρωπο. Αυτό έλειπε..
το Audio Spectrum το εχεις με ενεργη πολυενισχυση?

τι εξωτερικο ενεργο crossover χρησιμοποιεις?

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System

το Audio Spectrum το εχεις με ενεργη πολυενισχυση?
Το έχω κάνει κάτι μοντιφιές και προς το παρόν έχει παθητική διπλοενίσχυση. Το ψάχνω για την ενεργή άλλα λόγω χώρου συνεχώς αναβάλλεται..

Υ.Γ Εφόσον θέλετε να καθαριστούν τα περιττά μηνύματα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά ακόμα σε άλλο thread..

Reaction score
657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System

Το έχω κάνει κάτι μοντιφιές και προς το παρόν έχει παθητική διπλοενίσχυση. Το ψάχνω για την ενεργή άλλα λόγω χώρου συνεχώς αναβάλλεται..

Υ.Γ Εφόσον θέλετε να καθαριστούν τα περιττά μηνύματα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά ακόμα σε άλλο thread..
δεν ανοιγεις μια παρουσιαση του συστηματος σου να μη χαλαμε το τωρινο θεμα?

Πιστευω πολυς κοσμος θα θελει να συνεισφερει...

Reaction score
110
Νομίζω ότι τελικά το Thread καταστράφηκε και έχασε τον προορισμό του άρα πρέπει να κατεβάσω τις φωτογραφίες να μην ερεθίζω και κάποιον εδώ που έχει και άποψη για όλα… ξέρει τα πάντα για τον ήχο και το σύστημα μου και είναι και μηχανικάρα… είμαι περίεργος πόσο χρονών είναι.

Reaction score
777

Καλά λοιπόν. Καθίστε να ευλογάτε μόνοι σας τα γένια σας μπας και πάρετε καμία πρόσκληση για ακρόαση!!! Εμένα αυτό με αφήνει αδιάφορο.
καλά λές.τον γλύφουμε όλοι μας για να μας καλέσει σπίτι του να φάμε πίτσα και να ακούσουμε μουσική.

μας έπιασες πάλι:137:

Κυριάκο!!!μου ήρθαν και οι λάμπες.θα δοκιμάσω το ντάκ επιτέλους!!!

Reaction score
110
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System

Μάλλον ήθελες να δεις τα αποτελέσματα της ενεργής διενίσχυσης στο δικό μου ηχείο για να δεις τι θα κάνεις και με το δικό σου μιας και έχουν τις ίδιες προδιαγραφές… εγώ δεν πρόβαλα ποτέ το σύστημα μου απλά το έκανα μετά από προτροπή του Βλάση, που είναι ένας ακέραιος άνθρωπος, αλλά δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. Ευτυχώς που όλοι οι υπόλοιποι φέρθηκαν άψογα.

Reaction score
70
Νομίζω ότι τελικά το Thread καταστράφηκε και έχασε τον προορισμό του άρα πρέπει να κατεβάσω τις φωτογραφίες να μην ερεθίζω και κάποιον εδώ που έχει και άποψη για όλα… ξέρει τα πάντα για τον ήχο και το σύστημα μου και είναι και μηχανικάρα… είμαι περίεργος πόσο χρονών είναι.
Το thread καταστάφηκε και έχασε τον προορισμό του. Αν δεν μπαίνει για να γίνουν σχόλια για ποιο λόγο μπαίνει??

Τέσπα το λήγω για να μην "χαλάσω" άλλο το νήμα άλλα και για να πάω στο Ηρακλής-Άρης.

Reaction score
657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System

Μάλλον ήθελες να δεις τα αποτελέσματα της ενεργής διενίσχυσης στο δικό μου ηχείο για να δεις τι θα κάνεις και με το δικό σου μιας και έχουν τις ίδιες προδιαγραφές… εγώ δεν πρόβαλα ποτέ το σύστημα μου απλά το έκανα μετά από προτροπή του Βλάση, που είναι ένας ακέραιος άνθρωπος, αλλά δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. Ευτυχώς που όλοι οι υπόλοιποι φέρθηκαν άψογα.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
110

καλά λές.τον γλύφουμε όλοι μας για να μας καλέσει σπίτι του να φάμε πίτσα και να ακούσουμε μουσική.

μας έπιασες πάλι:137:

Κυριάκο!!!μου ήρθαν και οι λάμπες.θα δοκιμάσω το ντάκ επιτέλους!!!
Άντε ρε φίλε και πάω να γεννήσω μέχρι να μου πείς...

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My Last System

μη το παιρνεις στα σοβαρα...

καθε χωριο εχει εναν...
Λιγότεροι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν θα έβλαπταν..

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Gpol άλλαξε το ύφος σου.
Ο Κυριάκος Κ, που "θίγεται" και άμεσα, γράφει ομορφότερα.

Για τα υπόλοιπα νομίζω το post μου και του Βλάσση ήταν ξεκάθαρα.
Η κατηγορία αφορά παρουσιάσεις συστημάτων = οφθαλμόλουτρο. Υπάρχουν άλλες κατηγορίες για τεχνικές συζητήσεις.
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανοίξει thread για ό,τι τον απασχολεί.

Κάνω την αρχή να βοηθήσω:
Με αφορμή κάποια από τα συστήματα που είδαμε στο "Ηχητικές αποδράσεις", μου γεννήθηκε η εξής απορία // ήθελα να συζητήσουμε για......

Reaction score
657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My La

Λιγότεροι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν θα έβλαπταν..
σου ζητω συγγνωμη, μου ξεφυγε....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.545
Απάντηση: My Last System

Προσπαθω εδω και ωρα να καταλαβω ποιο το κερδος να ξεπεφτουμε λεκτικα και να θελουμε με το στανιο να βγαλλουμε το αντριλικι μας σε 10 ρημαδες αραδες................

Αν γουσταρετε καποιοι να χεσουμε ετσι το συγκεκριμενο θεμα θα σας παρακαλουσα να χρησιμοποιουμε και χαρακτηρισμους ωστε να δοθει και η απαιτουμενη εμφαση και φυσικα να μας καταλαβουν και καλλιτερα καποιοι που απλα μπηκαν για να δουν ενα πολυ ομορφο συστημα του φιλου Κυριακου......

Οποτε για να συνεχιστει αλλα και για να μας κραταει παρεα η συγκεκριμενη κατηγορια θα παρακαλουσα να κοπουν οι μαλακιες και να δειχνουμε την δεουσα σοβαροτητα ....

Κανεις μας δεν εχει δικαιωμα οση μαγκια και να νομιζει οτι εχει να το παιζει εδω μεσα νταης δια των λεξεων!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.545
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: My La

σου ζητω συγγνωμη, μου ξεφυγε....

Τωρα μαλιστα.............................αυτο το αντριλικι ειναι μαγκια και το προτιμω!!!!νομιζω και σεις!!!
Aψογος !!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.545
Απάντηση: Re: My Last System

Το thread καταστάφηκε και έχασε τον προορισμό του. Αν δεν μπαίνει για να γίνουν σχόλια για ποιο λόγο μπαίνει??

Τέσπα το λήγω για να μην "χαλάσω" άλλο το νήμα άλλα και για να πάω στο Ηρακλής-Άρης.

Εδω φιλε μου επιτρεψε μου να διορθωσω την δικη σου φραση .....Το thread καταστάφηκε ......θα ελεγα καλλιτερα να γραψουμε οτι το χειριστηκαμε λιγο λαθος μιας και υπεραμυνθηκαμε των πιστευω μας αλλα τελικα....ναι μωρε....φωτο gallery ειναι και ξεφυγαμε λιγο !!!!!!!

Φυσικα και μπαινουν σχολια και νομιζω οτι λιγο πολυ οσοι παρακολουθουμε κατι εχουμε να πουμε για του καθε φιλου το συστημα απλα δεν μπορουμε να το επιβαλλουμε αν σε εμας δεν αρεσει ......

Εξακολουθω να πιστευω στην καλη σου παρειστικη διαθεση................

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250