ncore και προενισχυτης

Reaction score
751
Όχι ρε συ Θεοδόσ', ξαναπροσπάθα το. Το "μου αρέσει" είναι ένα θέμα. Το ποιο αποδίδει καλύτερα είναι ένα άλλο, τελείως διαφορετικό θέμα. Αν μπορούμε να ξεχωρίζουμε εύκολα κι αμέσως αυτά τα δύο...
Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω με τίποτα αυτα τα δυο.

Και μη νομίζεις οτι δεν προσπάθησα... :frown:

D

deleted user 10898

Guest
Νίκο προσωπικά με θίγει και με υποτιμά η άποψη σου αυτή και σαν μέλος αυτού του νήματος, αλλά και σαν επαγγελματία ηλεκτρονικό.

.
κοιτα, ειδες πως με ενα μου ποστ βγηκε ακρη?
αυτη ειναι η "δουλεια μου" εδω...
εγω ειμαι ο ασχετος, οι γνωσεις μου ειναι ανεπαρκεις και δεν μπορω να γραψω τεχνικα, γραφω καμια παρουσιαση πχ και αηδιες... οποτε ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και ΚΥΝΗΓΑΩ με το τουφεκι αυτους που ΞΕΡΟΥΝ.
στα 2-3 ατομα (που φυσικα ειναι τυχαιο νουμερο) ισως εισαι και εσυ, δεν εγραψα εγω ποιος ειναι ποιος αυτος που ξερει...
παρολα αυτα, απο κοντρες προσωπικες το θεμα γυρισε σε ποστ με ΓΝΩΣΗ επειδη "τσιγκλισα"...
μακαρι να ηταν εδω και ο ζαπ και ο εαρ...
αρχισα να κουραζομαι...

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905
Το σωστό είναι ένα και βγαίνει / ορίζεται μέσα από διαδικασίες!

Το αρεστό δεν είναι ένα (δηλ. μια άποψη) και μπορεί σε δείγμα 10 ατόμων να πάρεις 10 διαφορετικά "αρεστά" αποτελέσματα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Και επίσης όμως οτι το αρεστό δεν είναι υποχρεωτικά σωστό .......
κάτι που επανειλημένα έχουν τονίσει κάποιοι εδώ μέσα από χρόνια και τελικά βαρέθηκαν και την έκαναν :headbang:

Reaction score
8.879
Το σωστό είναι ένα και βγαίνει / ορίζεται μέσα από διαδικασίες!

Το αρεστό δεν είναι ένα (δηλ. μια άποψη) και μπορεί σε δείγμα 10 ατόμων να πάρεις 10 διαφορετικά "αρεστά" αποτελέσματα!
δηλαδη αν καταλαβα καλα.....αυτο που ειναι σωστο με βαση οχι το αυτι( που δεν ειναι ασφαλες οργανο εξαγωγης συμπερασματων)
αλλα με μετρησεις , μπορει να ειναι και αρεστο στο αυτι. το θεμα ειναι κατα πόσον ειναι καποιος διατεθειμένος να ακολουθησει τον δρομο της πιστης αναπαραγωγης και ας μην ειναι αρεστο στο αυτι το αποτελεσμα αρχικα . διοτι και το αυτι ή μαλλον ο εγκεφαλος μαλλον προσαρμόζεται σιγα σιγα στα νεα δεδομένα.σωστα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Και επίσης να αναγνωριστεί πραγματικά και όχι στα λόγια το δικαίωμα του καθένα στο "μη σωστό" αρεστό και στο "μη αρεστό" σωστό.
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ κύριε Χάρη μας ;:sneaky:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
δηλαδη αν καταλαβα καλα.....αυτο που ειναι σωστο με βαση οχι το αυτι( που δεν ειναι ασφαλες οργανο εξαγωγης συμπερασματων)
αλλα με μετρησεις , μπορει να ειναι και αρεστο στο αυτι. το θεμα ειναι κατα πόσον ειναι καποιος διατεθειμένος να ακολουθησει τον δρομο της πιστης αναπαραγωγης και ας μην ειναι αρεστο στο αυτι το αποτελεσμα αρχικα . διοτι και το αυτι ή μαλλον ο εγκεφαλος μαλλον προσαρμόζεται σιγα σιγα στα νεα δεδομένα.σωστα?
Το ζητούμενο δεν είναι να σου αρέσει υποχρεωτικά κάτι που δεν ακούγεται .
Το ζητούμενο είναι να φτάσεις στο σημείο να μπορείς να διακρίνεις τι φταίει .

Reaction score
30.453
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ κύριε Χάρη μας ;:sneaky:
Όχι απαραίτητα....εγώ είμαι της λογικής του αρεστού γιατί δεν έχω το χρόνο ,τα χρήματα και κυρίως τις γνώσεις για να κυνηγήσω το σωστό...:sneaky:

nima

Banned
Reaction score
618
Τι μετρήσεις; με τι όργανα; σε ποιες θέσεις; με ποιο πρόγραμμα; με ποια αναφορά; τον ανηχοικό θάλαμο; μα εκεί βάζουμε ένα ηχείο για να δούμε τι ψάρια πιάνει όχι για να το ακούσουμε, νταξ, όλοι οι χώροι έχουν θέματα, οπότε μετρήσεις, φτιάξιμο και ok; κι αν αλλάξουμε συσκευές; μήπως να το κάναμε αυτό αλλά ταυτόχρονα να ακούγαμε και λίγο; να τα συνδυάσουμε βρε αδερφέ, διόρθωση χοντρών προβλημάτων αλλά το τελικό tuning από εμάς.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky