Neumann KH150

Reaction score
2.721
παραλίγο να με πείσετε να πουλήσω τα ηχεία για να πάρω Sonos 5

ευτυχώς είδα το παρακάτω ποστ

και με λίγο παραπάνω ψάξιμο, θα πάω για JBL Partybox , μου φαίνεται καλύτερο, έχει και 2 8άρια γούφερ να μπορώ να ακούω στα 3 μέτρα, κατηφορική καμπύλη απόκρισης συχνότητας και κάτι τσιμπάει και στην 3η οκτάβα που το sonos φαίνεται τζούφιο

https://www.rtings.com/speaker/0-8/graph#15253/4553/30413

:p

τι όχι;
κάτι χάνω αλήθεια
Έχει κάτι Sonos εκεί που πάω για τα δόντια μου ,στην αίθουσα αναμονής
Καλά,πολύ καλά δεν λέω , σε χαλαρώνουν :lazy:

Reaction score
5.395
Να σου βάλω ακούσματα wizzy στα 2 Five + sub, θα τρελαθείς στο headbanging. Αστείρευτη δύναμη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.222
Να σου βάλω ακούσματα wizzy στα 2 Five + sub, θα τρελαθείς στο headbanging. Αστείρευτη δύναμη.
Και ...τονικότητα για headbanging - on the wall , εννοείται. :roflmao:
Όσο και να συμπληρώνει ενέργεια μέχρι τα 100 Hz η προσθήκη του Sonos Sub δεν γίνεται να διορθώνει τη γενική κλίση στην καμπύλη απόκρισης...

Reaction score
5.395
Υπάρχει το Truplay που κάνει θαύματα.

Έβαλα να παίξει στο γυμναστήριο, φουλ τζαμαρία, και μετά το Truplay, έμεινα παγωτό, έκατσα σαν χαζός στην καρέκλα κι έκανα ακρόαση.

Reaction score
2.721
Υπάρχει το Truplay που κάνει θαύματα.

Έβαλα να παίξει στο γυμναστήριο, φουλ τζαμαρία, και μετά το Truplay, έμεινα παγωτό, έκατσα σαν χαζός στην καρέκλα κι έκανα ακρόαση.
Ban πρέπει να σου κάνουν εσένανε, πειρασμούς βάζεις, πρέπει να αλλάξω και το pc μου , μαζεύω και για sub,χάνει και το Μαρόκο

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Κυκλοφορούν και άλλες μετρήσεις του sonos five. Υπάρχουν στο παρακάτω thread, διαλέχτε και πάρτε:

Εγώ πάντως έχω το φθηνό, των 200 ευρώ:

Υπάρχουν δεκάδες πατέντες της εταιρείας για άλλα, πιο ενδιαφέροντα πράγματα από την απόκριση συχνότητας, αλλά ας μην το ζαλίσουμε παραπάνω.

Διαβάζω ότι μέλη είναι έτοιμα να πουλήσουν τα ηχεία τους και δεν είναι σωστό.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.222
Κυκλοφορούν και άλλες μετρήσεις του sonos five. Υπάρχουν στο παρακάτω thread, διαλέχτε και πάρτε:

Εγώ πάντως έχω το φθηνό, των 200 ευρώ:

Υπάρχουν δεκάδες πατέντες της εταιρείας για άλλα, πιο ενδιαφέροντα πράγματα από την απόκριση συχνότητας, αλλά ας μην το ζαλίσουμε παραπάνω.

Διαβάζω ότι μέλη είναι έτοιμα να πουλήσουν τα ηχεία τους και δεν είναι σωστό.
Και ύστερα λένε τους ιμερσιβίτες... fashion victims. :roflmao:

Μωρέ καλά έκανες και τα πήρες, έχουν καλύτερη γενική μορφή στην καμπύλη απόκρισης και από ATC... :sneaky:
1671053787165.png

Ένα ακόμα πράγμα που δεν μας δείχνουν οι σταθμισμένες αποκρίσεις είναι και ο βαθμός διαφάνειας στην αναπαραγωγή από δεδομένο ηχείο... :sneaky:

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.478
Έγινε! Την επόμενη φορά που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα πάμε βόλτα με το tandem και μετά θα κάνουμε ακρόαση τα Sonos με τις μουσικές μου!:thumbsup:

Reaction score
5.395
Μια Δευτέρα πρωί-πρωί, πριν πάω στη δουλειά, που είχα όρεξη και ήμουν μόνος στο εξοχικό στη Χαλκιδική, έκανα ακριβώς αυτό. Θυμόμουν ένα συγκρότημα που είχες αναφέρει, και λέω στάσου να βαρέσω κάτι άγριο τώρα στα Sonos να γουστάρω. Πανικός έγινε, γέμισα αδρεναλίνη για όλη τη βδομάδα.

Όρθιος με την πλάτη γυρισμένη στην TV, στο κέντρο κοιτάζοντας τα δύο Five πίσω, με την Arc για rear-fill.
Έτσι, να τα διαβάζει αυτά και να βγάζει αφρούς ο @Ν.Κ. :D

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Και ύστερα λένε τους ιμερσιβίτες... fashion victims. :roflmao:
Φορ δη ρεκορτν, εγώ δεν τους αποκαλώ έτσι.

Η ιμερσιβ αναπαραγωγή είναι μεγάλο άλμα προς την υψηλή πιστότητα. Αλλά τάξη μεγέθους. Είναι κάτι για το οποιο αξίζει να ασχοληθεί και να πληρώσει καποιος. Είναι δάσος.

Το ίδιο τα 4 σαμπς που έδωσαν σωστό μπάσο στον πολύ κόσμο.

Το ίδιο το room correction.

Το ίδιο η χαμηλή παραμόρφωση και θόρυβος ηχείων και ηλεκτρονικών.

Κλπ.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.222
Φορ δη ρεκορτν, εγώ δεν τους αποκαλώ έτσι.

Η ιμερσιβ αναπαραγωγή είναι μεγάλο άλμα προς την υψηλή πιστότητα. Αλλά τάξη μεγέθους. Είναι κάτι για το οποιο αξίζει να ασχοληθεί και να πληρώσει καποιος. Είναι δάσος.

Το ίδιο τα 4 σαμπς που έδωσαν σωστό μπάσο στον πολύ κόσμο.

Το ίδιο το room correction.

Το ίδιο η χαμηλή παραμόρφωση και θόρυβος ηχείων και ηλεκτρονικών.

Κλπ.
Εμψυχωτικές οι επικλήσεις περί υψηλής πιστότητας , ο ίδιος όμως παραδέχομαι μονάχα τη συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων. Όποιος αισθάνεται αποκαλυπτικά συνεπαρμένος από συγκεκριμένα εργαλεία θα λογαριαζόταν ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του μονάχα άμα ξεφορτωνόταν μια και καλή τα προηγούμενα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.478
Μια Δευτέρα πρωί-πρωί, πριν πάω στη δουλειά, που είχα όρεξη και ήμουν μόνος στο εξοχικό στη Χαλκιδική, έκανα ακριβώς αυτό. Θυμόμουν ένα συγκρότημα που είχες αναφέρει, και λέω στάσου να βαρέσω κάτι άγριο τώρα στα Sonos να γουστάρω. Πανικός έγινε, γέμισα αδρεναλίνη για όλη τη βδομάδα.

Όρθιος με την πλάτη γυρισμένη στην TV, στο κέντρο κοιτάζοντας τα δύο Five πίσω, με την Arc για rear-fill.
Έτσι, να τα διαβάζει αυτά και να βγάζει αφρούς ο @Ν.Κ. :D
Να 'σαι καλά, μου έφτιαξες την ημέρα!🙂

Reaction score
5.395
Είχα στήσει προ 15ετίας και home cinema στο σαλόνι με στούντιο μόνιτορ, με Tannoy Precision 8D.
Δεν το αναπολώ.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Εμψυχωτικές οι επικλήσεις περί υψηλής πιστότητας , ο ίδιος όμως παραδέχομαι μονάχα τη συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων. Όποιος αισθάνεται αποκαλυπτικά συνεπαρμένος από συγκεκριμένα εργαλεία θα λογαριαζόταν ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του μονάχα άμα ξεφορτωνόταν μια και καλή τα προηγούμενα.

Ναι, εντάξει, κάτσε να πουλήσω δύο λεπτά ότι έχω για να ξαναγράψω στο νήμα για τις παθογένειες και τις εμμονές του χόμπυ, τεκμηριωμένα.

Πως γυρνάει πάντα η κουβέντα στο τί έχει ο καθένας σπίτι του, αν πηδάει καλά, κλπ. με ξεπερνά.

Reaction score
5.395
Δεν είναι κακό το "put your money when your mouth is".
Επιβεβαιώνει περισσότερο αυτό που υποστηρίζεις.

Όπως επιβεβαιώνει και το "been there, done that".

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.222
Ναι, εντάξει, κάτσε να πουλήσω δύο λεπτά ότι έχω για να ξαναγράψω στο νήμα για τις παθογένειες και τις εμμονές του χόμπυ, τεκμηριωμένα.

Πως γυρνάει πάντα η κουβέντα στο τί έχει ο καθένας σπίτι του, αν πηδάει καλά, κλπ. με ξεπερνά.
Money Walks...

Η δική μου πυξίδα στρέφεται στη συνέπεια λόγων και πράξεων, ενεργοποιούμενη μονάχα με διατυπωμένες κορώνες.

Απουσία αυτών δεν ασχολείται με άλλους... πόλους.:sneaky:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Η δική μου πυξίδα στρέφεται στη συνέπεια μεταξύ audio βιβλιογραφίας και audio hype. Ειδικά, ψευτο-επιστημονικό audio hype.

Οι hyped σπιναροματικές λίστες που κατατάσουν τα magnepan στον πάτο του κουβά είναι για γέλια.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM