Neumann NDH 30

Reaction score
1.089
Παράξενο να μην έχει βάλει σωστά βύσματα ο κατασκευαστής του καλωδίου.
Πάντως, ακουστικά ευκολοοδήγητα όπως τα περισσότερα δυναμικά και ειδικά τα NDH 30 δεν χρειάζονται καθόλου την πολύ μεγαλη ισχύ μιας balanced εξόδου αλλά απλά την πολύ υψηλή ποιότητα ενός καλού SE setup. Άλλωστε 30mW αρκούν συνήθως για εκκωφαντικές σταθμες. Τώρα, αν έχει κάποιος ήδη επενδύσει σε true balanced μηχανήματα, είναι (σχεδόν) βέβαιο ότι η πιο προσεγμένη έξοδος του ενισχυτή ακουστικών είναι η balanced. Αλλιώς, στρεφόμαστε σε SE, δηλ. ψάχνουμε τα 2 καλύτερα κανάλια που αντέχει το πορτοφόλι μας.
Θέλω να πω ότι με SE πετυχαίνεις κορυφαία ποιότητα πιό οικονομικά.
Έχω ένα ifi xcan το οποίο χρησιμοποιώ με την single ended σύνδεση με το μαμά καλώδιο μέχρι χθες. Το παράξενο είναι πως ενώ ο Κώστας π.χ. λέει ότι του φτάνει και του περισεύει σε ένταση, και δε νομίζω πως πιστεύει κανείς ότι ακούει χαμηλά, εγώ βάζω τέρμα το iPhone τέρμα και το ifi και πάλι δε φτάνω το μισό των 660 με τον Schiit.
Κάτι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Δεν είναι και καμία επιστήμη.

Reaction score
11.528
Έχω ένα ifi xcan το οποίο χρησιμοποιώ με την single ended σύνδεση με το μαμά καλώδιο μέχρι χθες. Το παράξενο είναι πως ενώ ο Κώστας π.χ. λέει ότι του φτάνει και του περισεύει σε ένταση, και δε νομίζω πως πιστεύει κανείς ότι ακούει χαμηλά, εγώ βάζω τέρμα το iPhone τέρμα και το ifi και πάλι δε φτάνω το μισό των 660 με τον Schiit.
Μιλάς για Sennheiser 660 τα οποία είναι 300 Ohm;

Reaction score
1.089
Μιλάς για Sennheiser 660 τα οποία είναι 300 Ohm;
Ναι αλλά η σύγκριση γίνεται μόνο για την ένταση με τον Schiit dekstop ενισχυτή όχι σε άλλο επίπεδο.
Η ένταση που μπορώ να ακούσω με αυτά δεν τη φτάνουν τα NDH30 με τον φορητό ενισχυτή και γιαυτό παραξενεύομαι.

head-stef

Headphones
Reaction score
2.346
Κι εγώ δεν καταλαβαίνω. Τα NDH 30 παίζουν λίγο πιο δυνατά από τα HD 650 που επίσης έχω, σε οποιαδήποτε έξοδο ακουστικών. Τα 660 επίσης παίζουν πιο δυνατά από τα 650 και η διαφορά έντασης με τα NDH 30 δεν πρέπει να είναι σημαντική (στην ίδια τάση εξόδου). Κάνε το εξής τεστ για να βεβαιωθείς ότι το μικρό βύσμα μέσα στα ακουστικά κάνει σωστή επαφή: Σύνδεσε στην είσοδο του ενισχυτή σου μόνο ένα κανάλι. Κατόπιν το ίδιο βύσμα μόνο στο άλλο κανάλι. Ο ήχος κάθε φορά θα πρέπει να ακούγεται μόνο στο ένα αυτί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Αλλιώς το βύσμα μέσα στα ακουστικά δεν συνδέεται σωστά.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.500
Members
38.332
Νεότερο μέλος
vardaskv