Απάντηση: new martin logan
- Τrends, (2χ15), τα ξεσκισε σε db, αλλά χωρίς ατάκα. Γιά ακρόαση ψηφίων σαν μπαγκράουντ: άκουσμα ενώ διαβάζεις εφημερίδα, βλέπεις tv, τρώς γλυκάκι, μιά χαρά!
- Parasound 1000, (2χ125), τόνοι χαμηλού, θολά μεσαία κ ψηλές.
- Αρτεμις μονομπλόκ του Τσακιρίδη (1χ45), νόου, ψόφια πράγματα (αυτοί οδηγούσαν υπέροχα τα προηγούμενα ηχεία μου)
- Αudio Analogue Maestro (2x160), ικανοποιητικά, χωρίς την ατάκα που ψάχνεις σε τρανζίστορ
- ΕΑR 859, monoblock, (2x200),....ντρέπομαι να γράψω γιαυτούς, ψάξτε στο google κ θα καταλάβετε!
- SPL audio, τα είπα! Και ταχύτητα και ατάκα και έκταση και και και..
Οι ακροάσεις μ΄αυτούς ΔΕΝ θέλεις νάναι σε μικρές εντάσεις.
Τάξη Α, ξαναλέω.
Πεντακάθαρο αποτέλεσμα, δεν μπλέκει τίποτα!
Ακούγαμε με ξάδερφο καθηγητή Αγγλικών και μούπε το εξής:
-Είναι η 1η φορά που οι στίχοι ακούγονται τόσο καθαρά που έχω την αίσθηση ότι τους βλέπω σαν σε φωτεινό πίνακα.
Αυτό το αποτέλεσμα δεν το είχες ΠΟΤΕ στο καθιστικό σου.
Δώσε τα συγχαρητήριά μου στο..παιδί!!!!!
Στη Συμφωνική δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι έχω πολύ μικρη εμπειρία (2-3 φορές σε συναυλίες, μερικές 100άδες ώρες ακρόασης)
Σίγουρα δεν σε προτρέπω για αγορά, σίγουρα σε προτρέπω για ψάξιμο κ ακρόαση!:126:
Τα έχω οδηγήσει με:Αγαπητε Ğeomiat πως ειναι η αποδοση των πιουριτυ σε μεγαλα συμφωνικα εργα και υψηλες εντασεις με τον ενισχυτη που αναφερεις μη με μπριζωνεις τωρα που ελεγα δε θελω τελικο!
- Τrends, (2χ15), τα ξεσκισε σε db, αλλά χωρίς ατάκα. Γιά ακρόαση ψηφίων σαν μπαγκράουντ: άκουσμα ενώ διαβάζεις εφημερίδα, βλέπεις tv, τρώς γλυκάκι, μιά χαρά!
- Parasound 1000, (2χ125), τόνοι χαμηλού, θολά μεσαία κ ψηλές.
- Αρτεμις μονομπλόκ του Τσακιρίδη (1χ45), νόου, ψόφια πράγματα (αυτοί οδηγούσαν υπέροχα τα προηγούμενα ηχεία μου)
- Αudio Analogue Maestro (2x160), ικανοποιητικά, χωρίς την ατάκα που ψάχνεις σε τρανζίστορ
- ΕΑR 859, monoblock, (2x200),....ντρέπομαι να γράψω γιαυτούς, ψάξτε στο google κ θα καταλάβετε!
- SPL audio, τα είπα! Και ταχύτητα και ατάκα και έκταση και και και..
Οι ακροάσεις μ΄αυτούς ΔΕΝ θέλεις νάναι σε μικρές εντάσεις.
Τάξη Α, ξαναλέω.
Πεντακάθαρο αποτέλεσμα, δεν μπλέκει τίποτα!
Ακούγαμε με ξάδερφο καθηγητή Αγγλικών και μούπε το εξής:
-Είναι η 1η φορά που οι στίχοι ακούγονται τόσο καθαρά που έχω την αίσθηση ότι τους βλέπω σαν σε φωτεινό πίνακα.
Αυτό το αποτέλεσμα δεν το είχες ΠΟΤΕ στο καθιστικό σου.
Δώσε τα συγχαρητήριά μου στο..παιδί!!!!!
Στη Συμφωνική δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι έχω πολύ μικρη εμπειρία (2-3 φορές σε συναυλίες, μερικές 100άδες ώρες ακρόασης)
Σίγουρα δεν σε προτρέπω για αγορά, σίγουρα σε προτρέπω για ψάξιμο κ ακρόαση!:126: