new martin logan

Reaction score
3.967
Απάντηση: new martin logan

Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το bufer, αλλά με πρόβλημα του κυκλώματος το οποίο ενεργοποιεί κάποια προστασία του ηχείου.

Μου το έκανε κ με τον Trends που τα οδηγούσε σαν ολοκληρωμένος.

Απλά το κάνει όποτε γουστάρει κ με όποια συχνότητα γουστάρει.:141:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: new martin logan

βάλτο πριν τον παθητικό προ.
Έτσι όμως θα χάσω την ευκολία να δουλεύει το buffer σε όλες τις πηγές που έχω συνδεδεμένο στον προ :110:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: new martin logan

Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το bufer, αλλά με πρόβλημα του κυκλώματος το οποίο ενεργοποιεί κάποια προστασία του ηχείου.

Μου το έκανε κ με τον Trends που τα οδηγούσε σαν ολοκληρωμένος.

Απλά το κάνει όποτε γουστάρει κ με όποια συχνότητα γουστάρει.:141:
Θα 'ταν καλά να υπήρχε τρόπος να προσπερνούσαμε τα κυκλώματα ενίσχυσης των Purity.

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: Απάντηση: new martin logan

Θα 'ταν καλά να υπήρχε τρόπος να προσπερνούσαμε τα κυκλώματα ενίσχυσης των Purity.

Ναί, χρειαζόμαστε επιτόπιο-επιδαπέδιο νταλαβέρι!!

Πρέπει να τάξω πρώτα, μπάς κ προσελκύσω κάνα καλόπαιδο να ξηλώσει τα παγορημάδια...:119:

D

deleted user 10898

Guest

υπαρχει. τα κανεις τραμπα με Source.

Reaction score
249

Νικο ξερεις ποσο στοιχιζει το ενισχυτικο των πιουριτυ-οσο η διαφορα τιμης τους με τα σωρς;
Καλο θα ηταν αν αφαιρουσαμε τα ενισχυτικα να βγαζαμε και το κροσσοβερ του να το καναμε φουλ ενεργο πιστευω τοτε θα απογειωνοταν

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: new martin logan

βάλτο πριν τον παθητικό προ.
Το δοκίμασα πριν τον παθητικό προ, κανένα πρόβλημα έτσι.

Κάποιο τεχνικό θέμα προκύπτει όταν μπαίνει το buffer μεταξύ παθητικού προ και τελικού.

Βαρέθηκα να δοκιμάσω με άλλον τελικό, γιατί ούτως ή άλλως δε με βολεύει το buffer πριν τον προ, γιατί έτσι θα δουλεύει μόνο με μια πηγή.

Reaction score
5.614

... ειναι απλα τα πραγματα, εισαι τυπικος κορνακιας!
εισαι συνειδητοποιημενος τι και πως θες να ακους, μην προσπαθεις να κανεις τα πανελ να σου αρεσουν. δεν θα γινει...
Τελικά έτσι ακριβώς είναι. Ίδιο cd άκουσα στα Heresy σε άλλον χώρο και το ίδιο στα Purity. Στην πρώτη περίπτωση με συνεπήρε το άκουσμα, στη δεύτερη η αίσθηση ήταν ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα ενώ παίζουν τα Purity.

Οπότε ας συνεχίσω να τα δουλεύω με το ράδιο ως background music στο σαλόνι. Είναι ιδανικά γι' αυτή τη χρήση. Με την πολύ δυσάρεστη εξαίρεση ότι χάνονται όλες οι υψηλές όταν είσαι όρθιος. Μου φαίνεται θα τα τοποθετήσω στην επικλινή τους θέση, κι ας χάνω μετά ως καθιστός. Αφού ουσιαστική ακρόαση με αυτά δεν κάνω.

D

deleted user 10898

Guest
:143::143::143:
δωσε τα πουριτυ και παρε Duevel. θα εχεις παντου τριγυριζοντας στο δωματιο σουπερ στερεοφωνικη εικονα και ποιο κορνατο ηχο.

Reaction score
5.614
:143::143::143:
δωσε τα πουριτυ και παρε Duevel. θα εχεις παντου τριγυριζοντας στο δωματιο σουπερ στερεοφωνικη εικονα και ποιο κορνατο ηχο.
Κι αυτό σωστό. Μπράβο ρε vet, είσαι ωραίος.

Τα έχω ακούσει τα Duevel στις εκθέσεις, αλλά δεν έδινα ιδιαίτερη προσοχή. Θα τα προσέξω παραπάνω τώρα στην ερχόμενη έκθεση. Τα Duevel Planets με ένα χιλιαρικάκι μια χαρά θα ταιριάξουν στον χώρο.

Ένα καλό με τα δίπολα Purity ήταν που τα απολάμβανα και κατά τη διάρκεια του δείπνου στη γειτονική τραπεζαρία. Με τα Duevel θα έχω και πιο κρυστάλλινο ήχο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τα Duevel Planets με ένα χιλιαρικάκι μια χαρά θα ταιριάξουν στον χώρο.
Αυτό το ηχειο μ αρέσει και εμένα τα μάλα..Και βγάζει και ένα χαμηλό απίστευτο για το μέγεθος του..

Reaction score
249

Ρε τι ειναι τουτος;Σκετη δυσφημιση του πιουριτυ-ακου τρωει και ακουει
Να φυγετε κυριε να πατε αλλου(σε αλλη θεση ακροασης):119::125::105:

Reaction score
5.614

Ρε τι ειναι τουτος;Σκετη δυσφημιση του πιουριτυ-ακου τρωει και ακουει
Να φυγετε κυριε να πατε αλλου(σε αλλη θεση ακροασης):119::125::105:
Κακός, στραβός κι ανάποδος είμαι ε; Χαχα!

Πίστευες ότι θα πάρεις ενεργό, είναι και ML, και μεταχειρ σε χώμα τιμή και θα πιάσεις τον παπά απ' τα γένια ε; :116:

Reaction score
5.614
Δυστυχώς θαύματα δεν γίνονται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Purity δεν είναι αξιόλογο ηχείο. Η χρηματική του αξία αντικατοπτρίζει και την ηχητική του, και αυτό το κάνει τίμιο, αν και δε μου αρέσει η λέξη.

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να μαγέψει, και αυτό είναι το σημαντικό.

Αλλά αντί να κυνηγάμε παπάδες, μήπως να κοιτάξουμε κατ' ευθείαν προς τον θεό; :123:

http://www.martinlogan.com/theos/index.php

Reaction score
249

δεν ειναι ενεργο, το μονο πλεονεκτημα οι ξεχωριστες εισοδοι αλλα σαν αποδοση το ιδιο με το πιουριτυ θα ειναι
αμα ειναι τιμιο το πιοουριτυ με τα 2500 και το ντουεβελ (που αναφερεται) τιμιο και φθηνοτερο τοτε το δευτερο θα ειναι και κατωτερο

Reaction score
5.614

...αμα ειναι τιμιο το πιοουριτυ με τα 2500 και το ντουεβελ (που αναφερεται) τιμιο και φθηνοτερο τοτε το δευτερο θα ειναι και κατωτερο
Μα δεν αμφέβαλλε κανείς ότι το duevel planets είναι κατώτερο του Purity.

Το αναφέραμε ως λύση για τη συγκεκριμένη χρήση που θέλω εγώ, ως background music, όχι ότι ξεπερνά το Purity συνολικά ως ηχείο.

Reaction score
5.614

δεν ειναι ενεργο, το μονο πλεονεκτημα οι ξεχωριστες εισοδοι αλλα σαν αποδοση το ιδιο με το πιουριτυ θα ειναι
Ότι δεν είναι ενεργό το νέο theos, είναι μειονέκτημα για σένα, αλλά για κάποιους άλλους που έχουν ενισχυτάρες, όπως ο geomiat, μπορεί να είναι και πλεονέκτημα.

Ίδιας απόδοσης σίγουρα δεν θα είναι. Το Purity έχει επιφάνεια ακτινοβολίας 241 κυβ. ίντσες, το Theos 405! Μιλάμε για άλλη κατηγορία ηχείου.

To 8ιντσο με bass reflex σίγουρα δεν το προτιμώ έναντι των δύο 6,5ιντσων του Purity. Αν και η εκτόνωση προς το πάτωμα θα έχει καλύτερη διασπορά στον χώρο έναντι του οπίσθιου port του Purity.

Σίγουρα καλύτερο το Ethos με τον παθητικό ακτινοβολητή και τον ενσωματωμένο ενισχυτή για το γούφερ, αλλά αντίστοιχα θα αυξάνεται και η τιμή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef