Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Σε καταλαβαίνω απολύτως. Ιδιαίτερα τα πουκάμισα θέλουν δουλειά. :144:Τωρα γιατι καθομαι και γραφω τοσα εγω για τις διαστασεις του πιουριτυ ηθελα να γραψω παω να μαζεψω τα ρουχα αοο την απλωστρα να βαλω σιδερο
Δεν σε ρώτησα τι άκουσες στην έκθεση, ούτε τι είχες πριν δέκα χρόνια, αλλά ποια ηχεία έβαλες δίπλα-δίπλα στον δικό σου χώρο με τα καλά σου τα ενισχυτικά.
Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι μόνο τα Purity έχουν βρεθεί στον χώρο σου. Οπότε λογικό να είσαι ενθουσιασμένος.
Τα Purity δεν θα τσιρίξουν ποτέ, ανεξαρτήτως προγράμματος. Αυτό αποδεικνύει ότι ωραιοποιούν το αποτέλεσμα. Προφανώς αυτό το στοιχείο σε κερδίζει.
Και μένα με κερδίζει, αλλά είπαμε για ποια χρήση, όχι για σοβαρή ακρόαση.
Σαφέστατα όχι!Δλδ ποιά είναι η σοβαρή ακρόαση , και ποιά η αστεία ?
Τώρα που το είδα.
Δλδ αν δεν είσαι καθηλωμένος ανάμεσα στα ηχεία ακούνητος αμίλητος αγέλαστος , κλπ δεν είναι σοβαρή ακρόαση?
Χάνεις...πακέτο! (Άκρα χαμηλά-άκρα υψηλά!).Εγώ μερικές φορές χαμογελάω (συγκρατημένα..) στις σοβαρές ακροάσεις.
:138:
Σαφέστατα όχι!
:107:
Τα ATC 50 & XTZ DIVINE, δεν σου κάνουν;:111:ΡΕ δεν πας να ακούσεις κανά σοβαρό ηχείο να δεις πως παίζει ?
Και μετά ελα πες μου για σοβαρές και μη ακροάσεις.:141:
Και αν δεν βρείς σου εχω εδω μερικά ....:142:
Τα ATC 50 & XTZ DIVINE, δεν σου κάνουν;:111:
(Πρόσφατη ακρόαση! Μόλις χαμογελάς, (συγκρατημένα), με την τρομερή αίσθηση περιβάλλοντος που διαθέτουν, αντιλαβού και μελαγχολεί η τραγουδίστρια, συχνότητες & χροιές τέλος!).
:142:
Συγνώμη μάναμ' αλλά εσύ είπες αν έχω ακούσει σοβαρά ηχεία! Και με κεφαλαίο "ΡΕ". Εγώ δεν σε αμφισβήτησα ούτε διανοήθηκα να σε ψαρώσω!Αστο μάναμ δεν ψαρώνω με τίποτα.
Τα 100άρια που άκουσα , δεν μου είπαν τίποτα. Τα 200άρια το ίδιο.
Μόνο με κάτι μαγκνεπανιές την ακούω , και φυσικά με τα δικά μου.
Τα υπόλοιπα ολα μου φαίνονται λίγα.
Ο.k. φίλε μου!Καλά το κεφαλαίο ρε απλώς ξέφυγε , μην το παίρνεις στραβά.
Οσο για την πιστοποιήση , τι να σου πω? δεν μας απασχόλησε ποτέ.Τώρα για το αν είναι τα καλύτερα του κόσμου , ε, πάλι ποτέ δεν μας απασχόλησε , μιας και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.
Σωστός!Τα σαμπς του ηχείου , αλλά και του Home cinema είναι παθητικά.
Κάνουν και παρακάνουν. Κι αν η διασπορά είναι περιορισμένη (σε σχέση με άλλα) σε αποζημιώνει η πυκνότητα αυτού που ακούς.pleo οτι λες στις δυο πρωτες παραγραφους τα ξερω,δεν αλλαζω τη βαση γιατι καθιστος ακουω, δεν εχω προβλημα με το ηχειο για αλλον τα εγραφα.
Εσυ που τα ξερεις απο κοντα κανουν ή οχι για home cinema;
Τωρα μου 'ρθε εσυ δεν εχεις τα sl3 εχεις και τα purity αν τα εχεις κανε μια συγκριση
Ω μπαρδόν! :120:Caravelle και John Markou, τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφετε με το συγκεκριμένο νήμα για τα ML;
Εξήγησε λίγο τι εννοείς με πυκνότητα....σε αποζημιώνει η πυκνότητα αυτού που ακούς.