christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.845
ΑΑΑ ....... εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος τωρα το πηρα χαμπαρι
Είναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vlaψυχικές διαταραχές
Τα παράπονά σου στην διοίκηση του βενιζέλου Νίκο μου.Μας μ@μησες ρε Γιάννη... πάνω που ήθελα να τον σκίσω για την έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο σου και στην απίστευτη ιδιότητα σου...
ρε κ . Μαρκου για μενα δεν εχει εκφραστη ετσι καμια γυναικα εισαι μεγαλη υποθεση μπραβο.......Είναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vla
Επάγγελμα ...
Είναι πολύ μπρουτάλ και με την στολή γίνεται ερωτεύσιμοςρε κ . Μαρκου για μενα δεν εχει εκφραστη ετσι καμια γυναικα εισαι μεγαλη υποθεση μπραβο.......
Είναι ο Τομ Κρουζ του αβουσαιτΕίναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vla
Επάγγελμα ...
και στο ΠΑΣΟΚΤα παράπονά σου στην διοίκηση του βενιζέλου Νίκο μου.
Δεν είμαι μπρουτάλ Νίκο μου. Ούτε η στολή κάνει τον πιλότο.Είναι πολύ μπρουτάλ και με την στολή γίνεται ερωτεύσιμος
Οχι ούτε αυτό είμαι . Αυτός πέταγε μαχητικά . Εγω πετάω πολιτικά.Είναι ο Τομ Κρουζ του αβουσαιτ
Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγείκαι στο ΠΑΣΟΚ
και με echo τροχόδρομο αντί για indiaΟ ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγεί
εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη σοσιαλιστική...
Τον έχω πετύχει Και ως επιβάτη σε πτηση, με πολιτικά, είναι γλυκύτατος με απίστευτο χαμόγελο και ευγένεια!Είναι πολύ μπρουτάλ και με την στολή γίνεται ερωτεύσιμος
αυτός δεν πέταγε τίποτα τότε...ηθοποιός ήτανΔεν είμαι μπρουτάλ Νίκο μου. Ούτε η στολή κάνει τον πιλότο.
Οχι ούτε αυτό είμαι . Αυτός πέταγε μαχητικά . Εγω πετάω πολιτικά.
Εδώ η Πηνελόπη λέει ότι κάνω το πιο κ@υλα επάγγελμα.Είναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vla
Επάγγελμα ...
ΩωωωωωωΤον έχω πετύχει Και ως επιβάτη σε πτηση, με πολιτικά, είναι γλυκύτατος με απίστευτο χαμόγελο και ευγένεια!
καλό μου κορίτσι...για τον ίδιο μιλάμε?Τον έχω πετύχει Και ως επιβάτη σε πτηση, με πολιτικά, είναι γλυκύτατος με απίστευτο χαμόγελο και ευγένεια!