- Reaction score
- 79.985
μπορούμε να βγάλουμε απλά τα πμ μας στον ''αέρα''Τόσον καιρό τσακώνεστε. Κάντε μια μονομαχία ν' ανεβάσουμε θεαματικότητα για το Αβουσάιτ.
"Μονομαχία στο Ελ Βενιζέλος"
εκεί να δεις τι γίνεται
μπορούμε να βγάλουμε απλά τα πμ μας στον ''αέρα''Τόσον καιρό τσακώνεστε. Κάντε μια μονομαχία ν' ανεβάσουμε θεαματικότητα για το Αβουσάιτ.
"Μονομαχία στο Ελ Βενιζέλος"
Έχω διάβασμα ...Τι είναι ο HOTEL PENELOPIE ?
πάνε σε άλλον....βλαμμένος είναι...θα σε κόψει αυτόςΈχω διάβασμα ...
Τροχόδρομος αεροδρομίου - Βικιπαίδεια
el.m.wikipedia.org
Γίνεται να μ εξετάσεις τη Δευτέρα;
Αμάν ρε πουλάκι μου τόσα χρόνια φουρνάρισα ......Έχω διάβασμα ...
Τροχόδρομος αεροδρομίου - Βικιπαίδεια
el.m.wikipedia.org
Γίνεται να μ εξετάσεις τη Δευτέρα;
Οι αεροδιαδρόμοι είναι λάθος έκφραση όπως το εννοείς και σίγουρα δεν έχουν ράμπες δεδομένου ότι βρίσκονται νοητά ψηλαααααα στον ουρανόλέγε ρεεεε....πεθαίνω να μάθω για τσις ράμπες των αεροδιαδρομων και των τροχοδρομων!!
Ποτέ την πηνελόπη ρε χαμένε.πάνε σε άλλον....βλαμμένος είναι...θα σε κόψει αυτός
δεν φταίω εγώ...ο Μάρκου δεν εξηγεί καλά ...τον παρακαλάμε 2 σελίδες τώραΟι αεροδιαδρόμοι είναι λάθος έκφραση όπως το εννοείς και σίγουρα δεν έχουν ράμπες δεδομένου ότι βρίσκονται νοητά ψηλαααααα στον ουρανό
Ο Μάρκου είναι αστέρι και τον αγαπω!δεν φταίω εγώ...ο Μάρκου δεν εξηγεί καλά ...τον παρακαλάμε 2 σελίδες τώρα
καλά....κάτσε να στείλω ένα μήνυμα της Ρόζης....να σου κόψει αυτή κάτι άλλο...να δεις εσύΠοτέ την πηνελόπη ρε χαμένε.
Εσένα θα σε έκοβα για πλάκα .
Την κοριτσάρα ποτέ.
Ο Μάρκου τα έχει εξηγήσει κάτι χρόνια αλλά εσύ είσαι άχρηστος.δεν φταίω εγώ...ο Μάρκου δεν εξηγεί καλά ...τον παρακαλάμε 2 σελίδες τώρα
ο Μάρκου είναι άμπασοςΟ Μάρκου είναι αστέρι και τον αγαπω!
που μωρέ?Ο Μάρκου τα έχει εξηγήσει κάτι χρόνια αλλά εσύ είσαι άχρηστος.
Δεν φταίω εγώ που εσύ είσαι χαζός και τυφλός.που μωρέ?
εγώ μόνο για σανσούι και ψοράλ διαβάζω