Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.966
εκει οταν βρεχει δεν εχει διαφορα... ακομα και με τον δρομο για αυτοκινητα... ή ακομα και το χαντακι.. 

Εγώ κατάλαβα. Θες να μου βάλεις ένα τεστ να το εξακριβώσουμε;Καλα ο απο πάνω σου το ξέρουμε είναι γέρος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει εντάξει.
Εσύ ρε μούργο δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά του τροχόδρομου , με τον διάδρομο απογείωσης?
Και μιλάς και καλά ελληνικά υποτίθεται.
Αδιάβαστε.
Να γίνεις κοριτσάρα μου και ραμπού και traffic manager σου εύχομαι. Αμα το γουστάρεις θα το κάνεις.Εντάξει , το είπα λάθος ρε αγάπη! Άμα γίνω ραμπού θα τα λέω σωστα. Πάντως έφαγα μια αναφορά Τ Ο Σ Η με το συμπάθιο![]()
Είσαι λατρεία!Να γίνεις κοριτσάρα μου και ραμπού και traffic manager σου εύχομαι. Αμα το γουστάρεις θα το κάνεις.![]()
μετά από τέτοια αναλυτική εξήγηση από σένα.... είναι δυνατόν να μην καταλάβει κανείς...Καλα ο απο πάνω σου το ξέρουμε είναι γέρος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει εντάξει.
Εσύ ρε μούργο δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά του τροχόδρομου , με τον διάδρομο απογείωσης?
Και μιλάς και καλά ελληνικά υποτίθεται.
Αδιάβαστε.
το ραμπού τι είναι?Να γίνεις κοριτσάρα μου και ραμπού και traffic manager σου εύχομαι. Αμα το γουστάρεις θα το κάνεις.![]()
σαν το hotel priamos ένα πράμα?Τι είναι ο HOTEL PENELOPIE ?
έλα...το χω....Αστα αυτά δεν είναι για μικρά χαζά αγοράκια.
Θα καταλάβεις δλδ αν σου πω Ramp Agent? ntaxar?
αναλόγως το σπορΓάτα είσαι . Και ράμπα τι ακριβώς είναι ? γάτα?
Εύγε νέε μου κερδίζεις φυστίκι αιγίνης.αναλόγως το σπορ
έχει ράμπα για σκειτμπορντ.....έχει ράμπα αυτοκινήτων...για αναπηρους
ε θα χει και για αεροπλάνα...δεν μπορεί?![]()
άντε για πες....με τρώει η αγωνίαΑπο την γαλλία είσαι και τα λες με το γο?
Εύγε νέε μου κερδίζεις φυστίκι αιγίνης.
Δε λέω από φαντασία καλά τα πας. Α ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και βάλε είσαι.
έλα...το χω....
κάτι με ράμπα έχει να κάνει![]()
Τόσον καιρό τσακώνεστε. Κάντε μια μονομαχία ν' ανεβάσουμε θεαματικότητα για το Αβουσάιτ.Γάτα είσαι . Και ράμπα τι ακριβώς είναι ? γάτα?
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει ο γουγλης στο ψάξιμό σου.![]()