Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.566
εκει οταν βρεχει δεν εχει διαφορα... ακομα και με τον δρομο για αυτοκινητα... ή ακομα και το χαντακι..
Εγώ κατάλαβα. Θες να μου βάλεις ένα τεστ να το εξακριβώσουμε;Καλα ο απο πάνω σου το ξέρουμε είναι γέρος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει εντάξει.
Εσύ ρε μούργο δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά του τροχόδρομου , με τον διάδρομο απογείωσης?
Και μιλάς και καλά ελληνικά υποτίθεται.
Αδιάβαστε.
Να γίνεις κοριτσάρα μου και ραμπού και traffic manager σου εύχομαι. Αμα το γουστάρεις θα το κάνεις.Εντάξει , το είπα λάθος ρε αγάπη! Άμα γίνω ραμπού θα τα λέω σωστα. Πάντως έφαγα μια αναφορά Τ Ο Σ Η με το συμπάθιο
Είσαι λατρεία!Να γίνεις κοριτσάρα μου και ραμπού και traffic manager σου εύχομαι. Αμα το γουστάρεις θα το κάνεις.
μετά από τέτοια αναλυτική εξήγηση από σένα.... είναι δυνατόν να μην καταλάβει κανείς...Καλα ο απο πάνω σου το ξέρουμε είναι γέρος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει εντάξει.
Εσύ ρε μούργο δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά του τροχόδρομου , με τον διάδρομο απογείωσης?
Και μιλάς και καλά ελληνικά υποτίθεται.
Αδιάβαστε.
το ραμπού τι είναι?Να γίνεις κοριτσάρα μου και ραμπού και traffic manager σου εύχομαι. Αμα το γουστάρεις θα το κάνεις.
σαν το hotel priamos ένα πράμα?Τι είναι ο HOTEL PENELOPIE ?
έλα...το χω....Αστα αυτά δεν είναι για μικρά χαζά αγοράκια.
Θα καταλάβεις δλδ αν σου πω Ramp Agent? ntaxar?
αναλόγως το σπορΓάτα είσαι . Και ράμπα τι ακριβώς είναι ? γάτα?
Εύγε νέε μου κερδίζεις φυστίκι αιγίνης.αναλόγως το σπορ
έχει ράμπα για σκειτμπορντ.....έχει ράμπα αυτοκινήτων...για αναπηρους
ε θα χει και για αεροπλάνα...δεν μπορεί?
άντε για πες....με τρώει η αγωνίαΑπο την γαλλία είσαι και τα λες με το γο?
Εύγε νέε μου κερδίζεις φυστίκι αιγίνης.
Δε λέω από φαντασία καλά τα πας. Α ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και βάλε είσαι.
έλα...το χω....
κάτι με ράμπα έχει να κάνει
Τόσον καιρό τσακώνεστε. Κάντε μια μονομαχία ν' ανεβάσουμε θεαματικότητα για το Αβουσάιτ.Γάτα είσαι . Και ράμπα τι ακριβώς είναι ? γάτα?
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει ο γουγλης στο ψάξιμό σου.