Off Topic

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
άλλο αυτό....εδώ μιλάς για κρίσιμη γωνία
πριν έλεγες για οποιαδήποτε ταχύτητα και οποιαδήποτε γωνία

όπως και το ραφαλ που διάβαζα τώρα τελευταία....και αυτό λόγω του ότι σχεδιάστηκε για αεροπλανοφόρο
Λοιπόν μικρέ άμυαλε , ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ συνοψίζει τα χαρακτηριστικά της πτέρυγας.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΑΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΤΕΡΥΓΙΚΟΥ ΦΟΡΤΟΥ.
Αεροπλάνα έχουν στολάρει σε διάρκεια στροφής με ταχύτητα πλεύσης γιατί ο χειριστής ζήτησε περισότερη άντωση απο αυτήν που μπορούσε να παράγει η πτέρυγα στις συγκεκριμένες συνθήκες.
Αυτό είναι ενα fail safe device για να μην σπάει η πτέρυγα όσο και αν φορτισθεί.

Reaction score
4.149
μόνιμος πελάτης στο Ναμμος...αγκαλιά με τα sub κάθεται :lol:
Πλάκα πλάκα, όταν έφτιαξαν το εμπορικό κέντρο εκεί έφεραν κάτι ψεύτικους φοίνικες που ήταν φωτιστικά και ηχεία...

Και για να πω την μαύρη αλήθεια (υπό την έννοια του ότι πληρώνεις παίρνεις) είναι πιο αληθοφανή από τους αληθινούς φοίνικες...💰💰💰

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.622
Λοιπόν μικρέ άμυαλε , ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ συνοψίζει τα χαρακτηριστικά της πτέρυγας.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΑΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΤΕΡΥΓΙΚΟΥ ΦΟΡΤΟΥ.
Αεροπλάνα έχουν στολάρει σε διάρκεια στροφής με ταχύτητα πλεύσης γιατί ο χειριστής ζήτησε περισότερη άντωση απο αυτήν που μπορούσε να παράγει η πτέρυγα στις συγκεκριμένες συνθήκες.
Αυτό είναι ενα fail safe device για να μην σπάει η πτέρυγα όσο και αν φορτισθεί.
ρε συ Μάρκου....αυτή είναι η μάνιουαλ θεωρία......δεν την κατέχω όπως εσύ και φυσικά και συμβαίνει

τώρα έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά που τα υπολογίζουν όλα αυτά ρυθμίζοντας μικρομετρικά(αν το λέω σωστά) και την ώση του κινητήρα σε κάθε ελιγμό.......ώστε ο πιλότος να έχει το κεφάλι τους ήσυχο και να μην αποσπάται από την αποστολή ή τον στόχο του....βιντεο γκέιμ είναι σχεδον αν εξαιρέσεις τα G

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια !
Κοριτσάρα μου ξέρω τι ζόρι τραβάτε , και σείς και η ράμπα , τους βλέπω και στενοχωριέμαι.
Τους φέρνω μέσα , λέω στις κοπέλες να τους δείνουν καφέ νερό , πορτοκαλάδα, μπισκότα , ότι έχουμε τέλος πάντων , αυτοί είναι οι αληθινοί αφανείς ήρωες σε κάθε αεροδρόμιο.
Τρώνε τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στην μάπα για ώρες , και αυτή είναι η δουλειά τους.
Να γ@μιούνται για να διώξουν το κάθε αεροπλάνο.
Βάρβαρο.

Reaction score
4.149
Γιάννη πιο είναι το πιο "δύσκολο" αεροδρόμιο στην Ελλάδα?
Κοριτσάρα μου ξέρω τι ζόρι τραβάτε , και σείς και η ράμπα , τους βλέπω και στενοχωριέμαι.
Τους φέρνω μέσα , λέω στις κοπέλες να τους δείνουν καφέ νερό , πορτοκαλάδα, μπισκότα , ότι έχουμε τέλος πάντων , αυτοί είναι οι αληθινοί αφανείς ήρωες σε κάθε αεροδρόμιο.
Τρώνε τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στην μάπα για ώρες , και αυτή είναι η δουλειά τους.
Βάρβαρο.
Μάγος της μπάλας λέμε...⚽

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
ρε συ Μάρκου....αυτή είναι η μάνιουαλ θεωρία......δεν την κατέχω όπως εσύ και φυσικά και συμβαίνει

τώρα έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά που τα υπολογίζουν όλα αυτά ρυθμίζοντας μικρομετρικά(αν το λέω σωστά) και την ώση του κινητήρα σε κάθε ελιγμό.......ώστε ο πιλότος να έχει το κεφάλι τους ήσυχο και να μην αποσπάται από την αποστολή ή τον στόχο του....βιντεο γκέιμ είναι σχεδον αν εξαιρέσεις τα G
Πολλά βίντεο γκέιμς βλέπεις .
Δεν αλάζει η γωνία της πτέρυγας , μόνο η γωνία προσβολής . Κάτι που φάινετα στον τεχνητό ορίζοντα . Ο χειριστής δεν είναι άμοιρος ευθυνών αν κάνει μαλακία.
Τα ηλεκτρονικά ρυθμίζουν άλλα πράγματα .
Αυτό δεν σημαίνει ότι ενα F16 δεν μπορεί να στολάρει.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.644
Ποίηση τα λεει... καιρικες συνθηκες στη μαπα ... ενα καφε ενα νερο μια πιπ@ οτι μπορει κανεις... ειχα ξεμεινει απο ατακες χρονια... οταν τελειωσει ο κορονοιος θα δουμε το ντεκ σε νεες περιπετειες... 🐒

Reaction score
4.149
Ποίηση τα λεει... καιρικες συνθηκες στη μαπα ... ενα καφε ενα νερο μια πιπα οτι μπορει κανει... ειχα ξεμεινει απο ατακες χρονια... οταν τελειωσει ο κορονοιος θα δουμε το ντεκ σε νεες περιπετειες... 🐒
Σου λέω είναι μάγος...
Ερωτεύσιμος 1000%...
Αφού και εγώ τον βλέπω με άλλο μάτι...❤

*Χάρη θα σέβεσαι!!!

Reaction score
4.149
Βάρβαρο.
Κοριτσάρα μου για σένα όλα τα λεφτά
Κι είμαι υπεύθυνος για ότι κι αν συμβεί μετά
Κοριτσάρα μου σε θέλω για την πάρτη μου
Να ξυπνάς και να κοιμάσαι στο κρεβάτι μου❤❤❤

*Λέει ο ποιητής...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
τοσες ωρες στα σύννεφα...
δες απο την αλλη στα καραβια με τους μουτσους...
αλλη κλαση...
Το καλό με τα καράβια είναι ότι μπορούν να σταματήσουν για επισκευές .
Το γαμημένο το αεροπλάνο πρέπει να πετάει. Συνέχεια.
Δεν έχει κάνε δεξιά και σταμάτα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1