- Reaction score
- 80.622
της ράμπας το κάγκελοΤίποτα σοβαρό... μου λείπει το αεροδρομιο κι ένας φίλος μου ραμπάς...
της ράμπας το κάγκελοΤίποτα σοβαρό... μου λείπει το αεροδρομιο κι ένας φίλος μου ραμπάς...
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια !της ράμπας το κάγκελο
Και εγώ Πηνελόπη, Χαίρομαι!Νίκο σε λένε ; Χαίρω πολύ , Πηνελοπη !
μόνιμος πελάτης στο Ναμμος...αγκαλιά με τα sub κάθεταιΓιάννη Μύκονο έχεις έρθει?
Λοιπόν μικρέ άμυαλε , ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ συνοψίζει τα χαρακτηριστικά της πτέρυγας.άλλο αυτό....εδώ μιλάς για κρίσιμη γωνία
πριν έλεγες για οποιαδήποτε ταχύτητα και οποιαδήποτε γωνία
όπως και το ραφαλ που διάβαζα τώρα τελευταία....και αυτό λόγω του ότι σχεδιάστηκε για αεροπλανοφόρο
Πλάκα πλάκα, όταν έφτιαξαν το εμπορικό κέντρο εκεί έφεραν κάτι ψεύτικους φοίνικες που ήταν φωτιστικά και ηχεία...μόνιμος πελάτης στο Ναμμος...αγκαλιά με τα sub κάθεται
ρε συ Μάρκου....αυτή είναι η μάνιουαλ θεωρία......δεν την κατέχω όπως εσύ και φυσικά και συμβαίνειΛοιπόν μικρέ άμυαλε , ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ συνοψίζει τα χαρακτηριστικά της πτέρυγας.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΑΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΤΕΡΥΓΙΚΟΥ ΦΟΡΤΟΥ.
Αεροπλάνα έχουν στολάρει σε διάρκεια στροφής με ταχύτητα πλεύσης γιατί ο χειριστής ζήτησε περισότερη άντωση απο αυτήν που μπορούσε να παράγει η πτέρυγα στις συγκεκριμένες συνθήκες.
Αυτό είναι ενα fail safe device για να μην σπάει η πτέρυγα όσο και αν φορτισθεί.
Κοριτσάρα μου ξέρω τι ζόρι τραβάτε , και σείς και η ράμπα , τους βλέπω και στενοχωριέμαι.Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια !
Μάγος της μπάλας λέμε...Κοριτσάρα μου ξέρω τι ζόρι τραβάτε , και σείς και η ράμπα , τους βλέπω και στενοχωριέμαι.
Τους φέρνω μέσα , λέω στις κοπέλες να τους δείνουν καφέ νερό , πορτοκαλάδα, μπισκότα , ότι έχουμε τέλος πάντων , αυτοί είναι οι αληθινοί αφανείς ήρωες σε κάθε αεροδρόμιο.
Τρώνε τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στην μάπα για ώρες , και αυτή είναι η δουλειά τους.
Να γ@μιούνται για να διώξουν το κάθε αεροπλάνο.
Βάρβαρο.
ψηφίζω ΛέροΓιάννη πιο είναι το πιο "δύσκολο" αεροδρόμιο στην Ελλάδα?
Πολλά βίντεο γκέιμς βλέπεις .ρε συ Μάρκου....αυτή είναι η μάνιουαλ θεωρία......δεν την κατέχω όπως εσύ και φυσικά και συμβαίνει
τώρα έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά που τα υπολογίζουν όλα αυτά ρυθμίζοντας μικρομετρικά(αν το λέω σωστά) και την ώση του κινητήρα σε κάθε ελιγμό.......ώστε ο πιλότος να έχει το κεφάλι τους ήσυχο και να μην αποσπάται από την αποστολή ή τον στόχο του....βιντεο γκέιμ είναι σχεδον αν εξαιρέσεις τα G
Σου λέω είναι μάγος...Ποίηση τα λεει... καιρικες συνθηκες στη μαπα ... ενα καφε ενα νερο μια πιπα οτι μπορει κανει... ειχα ξεμεινει απο ατακες χρονια... οταν τελειωσει ο κορονοιος θα δουμε το ντεκ σε νεες περιπετειες...
Κοριτσάρα μου για σένα όλα τα λεφτάΚοριτσάρα μου ξέρω τι ζόρι τραβάτε , και σείς και η ράμπα , τους βλέπω και στενοχωριέμαι.
Τους φέρνω μέσα , λέω στις κοπέλες να τους δείνουν καφέ νερό , πορτοκαλάδα, μπισκότα , ότι έχουμε τέλος πάντων , αυτοί είναι οι αληθινοί αφανείς ήρωες σε κάθε αεροδρόμιο.
Τρώνε τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στην μάπα για ώρες , και αυτή είναι η δουλειά τους.
Να γ@μιούνται για να διώξουν το κάθε αεροπλάνο.
Βάρβαρο.
Το καλό με τα καράβια είναι ότι μπορούν να σταματήσουν για επισκευές .τοσες ωρες στα σύννεφα...
δες απο την αλλη στα καραβια με τους μουτσους...
αλλη κλαση...