JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.351
όπου θέλει μάναμ ο κυβερνητης δεν έχει σημασία που μπαίνει η υπογραφή.Η Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Η που μπαίνει...?
Αλλα πράγματα έχουν σημασία σε αυτό το κωλόχαρτο.
όπου θέλει μάναμ ο κυβερνητης δεν έχει σημασία που μπαίνει η υπογραφή.Η Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Η που μπαίνει...?
Ωωωωωωω έχει τέτοια πληροφόρηση ο Κυβερνήτης???[Πε μου πια κάνει πεοθηλασμό να σου πω}
Αναφέρομαι στις ταινίες του Marc Dorcel.Ωωωωωωω έχει τέτοια πληροφόρηση ο Κυβερνήτης???
Κάνετε επιτόπιο έλεγχο...???
Μου λέγε η μάνα μου διάβασε να γίνεις Πιλότος...Αναφέρομαι στις ταινίες του Marc Dorcel.
ε ρε εποχές που ζήσατε....με θάμνουςΑναφέρομαι στις ταινίες του Marc Dorcel.
για πολιτικά μιλάς φαντάζομαιΤα έχω όλα , τα διάβασα όλα , αλλά το μόνο που μου έμεινε ότι ενα αεροπλάνο στολάρει για πλάκα σε οποιαδήποτε ταχύτητα και οποιαδήποτε γωνία προσβολής. Π΄ραγμα που ήξερα και από την αμερική.
Μάρκου....αν είναι να τρως μισή ώρα κάθε φορά κάνοντας τον κηπουρό...δικαίωμα σου....Ο θάμνος είναι ωραίος αν είναι περιποιημένος . Αγαπητέ.
Και εσύ τι ζόρι τραβάς ? μην σου καθυστερήσουμε την πτήση? μεγαλοεπιχειρηματία?Μάρκου....αν είναι να τρως μισή ώρα κάθε φορά κάνοντας τον κηπουρό...δικαίωμα σου....
βίτσια είναι αυτά
Γιάννο....στα μαχητικά δεν ισχύει αυτό που λες.....έχω δει αρκετά ντοκιμαντέρ αφιερώματα που πιλότοι λένε άλλαΟχι για όλα τα αεροπλάνα του κόσμου.
Ολες οι πτέρυγες τα ίδια κάνουν.