JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.403
όπου θέλει μάναμ ο κυβερνητης δεν έχει σημασία που μπαίνει η υπογραφή.Η Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Η που μπαίνει...?
Αλλα πράγματα έχουν σημασία σε αυτό το κωλόχαρτο.
όπου θέλει μάναμ ο κυβερνητης δεν έχει σημασία που μπαίνει η υπογραφή.Η Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Η που μπαίνει...?
Ωωωωωωω έχει τέτοια πληροφόρηση ο Κυβερνήτης???[Πε μου πια κάνει πεοθηλασμό να σου πω}
Αναφέρομαι στις ταινίες του Marc Dorcel.Ωωωωωωω έχει τέτοια πληροφόρηση ο Κυβερνήτης???
Κάνετε επιτόπιο έλεγχο...???
Μου λέγε η μάνα μου διάβασε να γίνεις Πιλότος...Αναφέρομαι στις ταινίες του Marc Dorcel.
ε ρε εποχές που ζήσατε....με θάμνουςΑναφέρομαι στις ταινίες του Marc Dorcel.
για πολιτικά μιλάς φαντάζομαιΤα έχω όλα , τα διάβασα όλα , αλλά το μόνο που μου έμεινε ότι ενα αεροπλάνο στολάρει για πλάκα σε οποιαδήποτε ταχύτητα και οποιαδήποτε γωνία προσβολής. Π΄ραγμα που ήξερα και από την αμερική.
Μάρκου....αν είναι να τρως μισή ώρα κάθε φορά κάνοντας τον κηπουρό...δικαίωμα σου....Ο θάμνος είναι ωραίος αν είναι περιποιημένος . Αγαπητέ.![]()
Και εσύ τι ζόρι τραβάς ? μην σου καθυστερήσουμε την πτήση? μεγαλοεπιχειρηματία?Μάρκου....αν είναι να τρως μισή ώρα κάθε φορά κάνοντας τον κηπουρό...δικαίωμα σου....
βίτσια είναι αυτά![]()
Γιάννο....στα μαχητικά δεν ισχύει αυτό που λες.....έχω δει αρκετά ντοκιμαντέρ αφιερώματα που πιλότοι λένε άλλαΟχι για όλα τα αεροπλάνα του κόσμου.
Ολες οι πτέρυγες τα ίδια κάνουν.