Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.472
Μεταλικα;;;; να αρωτηξω την μαιμουμου ως καθ υλην αρμοδιαMetallica
Rosi εχεις γίνει το 3ο αγαπημένο μου μέλος του AVsite!Μη δινεις ποτέ το τηλεφωνο σου σε αντρες με μικροτερη φορολογικη δηλωση απ' τη δικη σου...Το' ψαξες;![]()
![]()
![]()
Νίκο μου, τώρα θα θελα να γίνεις λίγο πιο brutal αν μπορείς...Είσαι φίλη εσύ ή φίδι...?
*Όμως θα τον ξεπεράσουμε και τον κάβο της δήλωσης χωρίς απώλειες, στοχεύοντας πάντα στην Ιθάκη, όσο μακρύς κι'αν είναι ο δρόμος, μια και το φθάσιμο εκεί είναι ο προορισμός της ψυχής...![]()
Δε μπορει, δυστυχως...σου μιλά μια ψυχολογος...Νίκο μου, τώρα θα θελα να γίνεις λίγο πιο brutal αν μπορείς...![]()
Μπορώ μωρό μου να μην αφήσω τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα μας...Νίκο μου, τώρα θα θελα να γίνεις λίγο πιο brutal αν μπορείς...![]()
Ε τώρα δε γίνεται να μη ρωτήσω...Rosi εχεις γίνει το 3ο αγαπημένο μου μέλος του AVsite!![]()
Το πρώτο το ξέρουμεΕ τώρα δε γίνεται να μη ρωτήσω...
Τα πρώτα δύο μέλη σε ποια μέλη ανήκουν;
Το πρώτο ψάχνουμε... Το δεύτερο το ξέρουμε ...Το πρώτο το ξέρουμε, ψάχνουμε το δεύτερο...
Αυτό δεν μου άρεσε και πολύ...Το πρώτο ψάχνουμε... Το δεύτερο το ξέρουμε ...
![]()
![]()
δύσκολο ....Αυτό δεν μου άρεσε και πολύ...
Θα σου πρότεινα να επαναδιατυπώσεις...
Θέλω να είμαι παντού και πάντα πρώτος για σένα...!!!
...εμ τα' θελες και τα' παθες. Ενα κοπλιμάν τους κανεις και ειναι ετοιμοι για την εκκλησία...δύσκολο ....![]()
Μόλις ζήτησα από την διοίκηση μήπως μπορούν να μεταφέρουν εδώ τις συνομιλίες της γειτονιάς μας...Δεν ξέρω αν γράφω σε λάθος νήμα ...πού είχαμε μείνει;![]()