Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.473
Ωραία, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο...
@Pin πες?Λοιπόν Lagavulin σκέτο σε old fashioned βαρύ ποτήρι και doors με roadhouse blues...
Να πάρουμε παρουσίες???
Ποιος πίνει τι τώρα?
ξανθιά είσαι...δεν επειράζζζζΩραία, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο...
εγώ τρώω δρακουλίνια....πιάνει?Λοιπόν Lagavulin σκέτο σε old fashioned βαρύ ποτήρι και doors με roadhouse blues...
Να πάρουμε παρουσίες???
Ποιος πίνει τι τώρα?
@Pin πες?
@spylab @christos77 @daharis666 @Rosinante @Decembered @Σταύρος Λαγκαδιανός
Ααααα φίλε δεν μιλάς σωστά...ξανθιά είσαι...δεν επειράζζζζ![]()
Ξερά???εγώ τρώω δρακουλίνια....πιάνει?![]()
τραγανάΑαααα φίλε δεν μιλάς σωστά...
Ξερά???
Δε νομιζω ... γλείφει και τα δάχτυλα του ανα 5 δρακουλινια .Ααααα φίλε δεν μιλάς σωστά...
Ξερά???
Οδηγάς τα παπάκια του ασβού στην μπανιέρα, διεστραμμένο πλάσματραγανά
είναι να μπω για μπάνιο τώρα....δεν κάνει να έχεις πιει λένε![]()
έχει και μια φαλαινίτσα με προπέλα...σου σπα ταρχ@@ φλιάκα φλιάκα να τινάζει νεράΟδηγάς τα παπάκια του ασβού στην μπανιέρα, διεστραμμένο πλάσμα![]()
Σου κάνει υδρομασάζ...?έχει και μια φαλαινίτσα με προπέλα...σου σπα ταρχ@@ φλιάκα φλιάκα να τινάζει νερά![]()
τα δάχτυλα τα γλείφεις μια κ έξω στο τέλος κοπελιά....δεν σας μάθαν τρόπους στο σχολειό?Δε νομιζω ... γλείφει και τα δάχτυλα του ανα 5 δρακουλινια .
Εμείς στο σχολείο μας δεν μάθαμε να γλειφουμε τα δάχτυλα μας.τα δάχτυλα τα γλείφεις μια κ έξω στο τέλος κοπελιά....δεν σας μάθαν τρόπους στο σχολειό?![]()
ΚάθαρμαΕμείς στο σχολείο μας δεν γλειφαμε τα δάχτυλα μας.
(Ξέρω τι θ’ απαντήσεις!)
Έχεις βάλει ποτό?Κάθαρμα![]()
φαλαινίτσα είπα καλέ...μικρή κουρδιστή ..δεν έχω τον μόμπι ντικ....Σου κάνει υδρομασάζ...?
Λίγο κρασί ...Κάθαρμα
Έχεις βάλει ποτό?
Χάρη πότε θα έρθεις Μύκονο...τφαλαινίτσα είπα καλέ...μικρή κουρδιστή ..δεν έχω τον μόμπι ντικ....
...μόνο για φασαρία είναι.....αν την αφήσεις στο ίδιο μέρος κάθεται η άχρηστη....
άσε που αν δεν προσέξεις και σου σφηνώσει σε καμιά κοιλότητα θα τρέχεις για άλλα....![]()