Off Topic

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Αμί !

Ωραία πράματα, αναλογικά κανα δίσκο έχεις να μου δώσεις ;

Θα σου δώσω εγώ έναν καλό

Και αν τον προλάβεις και με τα €πουλα επάνω, θα μπορείς να αγοράσεις πολλούς δίσκους βινυλίου :116: :105:

Καλορίζικο το μηχάνημα ρεμάλι!!
Δεν πιστεύω να πήρες Yamaha γιατί το CB δε θα ξαναπάρει μπροστά :114:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou

Αμί !

Ωραία πράματα, αναλογικά :142::143: κανα δίσκο έχεις να μου δώσεις ; :204:
Πάνω από δέκα χρόνια πριν τα ξεφορτώθηκα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Καλορίζικο το μηχάνημα ρεμάλι!!
Δεν πιστεύω να πήρες Yamaha γιατί το CB δε θα ξαναπάρει μπροστά :114:
Ευχαριστώ Γιάννη...Yamaπα δεν παίρνω ούτε σκαλιστήρι :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas

Πάνω από δέκα χρόνια πριν τα ξεφορτώθηκα.
Κακώς πολύ κακώς ! Χάνεις τη γλυκάδα του ήχου, τις μεστές μεσοϋψηλές τα όμορφα ηχοχρώματα και τα σφοδρά μπάσα !

Μλκ κλαίω :204::204::204:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontol

Κακώς πολύ κακώς ! Χάνεις τη γλυκάδα του ήχου, τις μεστές μεσοϋψηλές τα όμορφα ηχοχρώματα και τα σφοδρά μπάσα !

Μλκ κλαίω :204::204::204:
Να πάω να τα ζητήσω πίσω? Ήταν 800 περίπου. Όλα rock φυσικά.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσον

Να πάω να τα ζητήσω πίσω? Ήταν 800 περίπου. Όλα rock φυσικά.
Οχι βρε :142::142: θα πάω Μοναστηράκι αύριο το πρωί με έχει περισσέψει κανα 150άρι οπότε θα βρώ δίσκους να πάρω...αν βρώ και το Pampered Menial των Pavlov's Dog θα χεστώ από τη χαρά μου (το έχω σε CD αμερικάνικο)...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

απο 2500+ εχω μεινει με καμμια 100αρα
η εποχη του κριτς κριτς περασε για μενα ,
πηγα παρακατω
καλως ή κακως

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσον

αυτος ο χλεμπας ο μαρκου καποτε ειρωνευοταν το πικαπ.Εν καιρο αλλαξε γνωμη.........
βεβαια οπως ελεγε το τραγουδι του 84 video killed the radio star
σε μενα η ευκολια θανατωσε το βυνιλακι

Reaction score
1
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

απο 2500+ εχω μεινει με καμμια 100αρα
η εποχη του κριτς κριτς περασε για μενα ,
πηγα παρακατω
καλως ή κακως
Αργύρη συμφωνώ άλλωστε πολύ λίγα χρήματα έδωσα...αν είδες αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν άκουγα αυτό το χριτς χρατς του δίσκου, μάλλον έχουν βελτιωθεί τα πράγματα...σε δουλειά να βρισκόμαστε μωρέ :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θα σου κατσει και <βρωμικο βυνιλιο....ολα στην ωρα τους

Reaction score
1

θα σου κατσει και <βρωμικο βυνιλιο....ολα στην ωρα τους
Ρε είπες βρώμικο και πείνασα...κάτσε να πεταχτώ μέχρι τους "Κοτοπουλάδες" να πάρω δύο :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564

Ρεμαλοκαθάρματα, πείτε μου καλορίζικο το πικαπάκι μου :626:
Ωχ!!!

Μετ'α απ' αυτό, το σύστημά σου δεν θα ακούγεται επικά. Θα ακούγεται επικάπ! :142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564

...αν είδες αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν άκουγα αυτό το χριτς χρατς του δίσκου, μάλλον έχουν βελτιωθεί τα πράγματα...
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις κεφαλή? Κάτι δεν πρέπει να παίζει σωστά!! :135:

Reaction score
1

Ωχ!!!

Μετ'α απ' αυτό, το σύστημά σου δεν θα ακούγεται επικά. Θα ακούγεται επικάπ! :142:
Λέω να βάλω και phono stage :116: θα συνδέσω το εκουαλάϊζερ επάνω του

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις κεφαλή? Κάτι δεν πρέπει να παίζει σωστά!! :135:
Ρε λες να έπαιζε το CD και να μη το κατάλαβα ; :142: χμμμμμμμμμμμμ ! να πάρω καμιά ortofon μήπως δώ κι άλλη βελτίωση ;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564

να πάρω καμιά ortofon μήπως δώ κι άλλη βελτίωση ;
Ποιά ortofon....... Tόσο που το πήρες το πικάπ, πάρε μια τέτοια:

Reaction score
1

Μπα δεν θα είναι καλή...θα μου χαλάει τις χαμηλές και δεν θα είναι και τόσο ρωμαλέα στα μπάσα...

:204::204:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μπα δεν θα είναι καλή...θα μου χαλάει τις χαμηλές και δεν θα είναι και τόσο ρωμαλέα στα μπάσα...

:204::204:
σωστα, εσυ πρεπει να κοιταξεις κατι σε σακοραφα :116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546

:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μπα κατι σε βερουλη θα ελεγα
να εχει γρανιτενιες χαμηλες , λογο ογκου

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef