Off Topic

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

καπου τρεχει και αλλο ενα βιντεακι που λεει
ο μαρκου δεν εχει κεντρικο.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

το παληκαρακι ξεκινησε απο 2,0 (2καναλο) καποια στιγμη νομιζε οτι εκανε 7,1 (μαιμου)(τα πλαινα με τα πισω παιζαν την ιδια πληροφορια)
και τελικα το γυρισε στο 2καναλο χωρις να το καταλαβει,(κεντρικο να τιτιβιζει σαν κιλιμπρι) και δυο στατες λαμπατερ να νομιζουν οτι ειναι σαμποκουτια,
σαπιοκουτια ειναι :625: ή πιο σωστα σαρδελοκουτια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τωρα καρτερικα περιμενει να οριμασουν οι ντοματες.....................

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.176

O zizik και το καντήλι του.
Λέτε να γίνει πολύφωτο?
Aν και δεν μου αρέσει καθόλου να υποστηρίζω τον διπλοθεσίτη, αυτό ως απάντηση:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συρμα ο ντοματιας

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.662

...ουπς,σοβαρά το λες;;;

αφού δεν τον έχεις δει...η' μήπως σε επηρέασαν από το 'αδελφό' site:142:

To εχω δει στου jargon.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ρειξε λυκοπενιο

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.662

Αλλά και ετσι να είναι , αν δεν εχω εγω τότε τι να έχετε εσείς οι υπόλοιποι.?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλα αγαθος εισαι ?
εμεις τι εχουμε ?
απο 10 καφασα ντοματες που πετας αερα εδω και μερες.
Αμα πουλησουμε τις ντοματες θα παρουμε απο 4 wisdom εκαστος

Reaction score
1

Παιδούλια μου, η κεφαλή με την βελόνα που έχει το πικάπ μου είναι σαν αυτή στο λινκ http://www.turntableneedles.com/Audio-Technica-At440MLa-Plug-Spin-Kit_p_3967.html ...πως λέγονται τεχνικά αυτές οι βελονοκεφαλές να ψαχτώ με καμιά άλλη μάρκα για βελόνα :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εγω με 4 τετοια,

http://pichaus.com/klipsch-speakers-surround-thx-@1650ca4becc48351666f617d6ab9cd3b/

ειτε τα εχω σβηστα ειτε αναμενα , δεν καταλαβαινω οτι εχω σαμπ.
Τωρα ο κουφοσωτηρης πως μετρησε ρελαντι 120 db στο salvation με το χρεποντεσιμπελομετρο του ποτε δεν καταλαβα.

Reaction score
1

Ακυρο έχει όλοκληρο άρθρο που τα εξηγεί στο site...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.662

εγω με 4 τετοια,

http://pichaus.com/klipsch-speakers-surround-thx-@1650ca4becc48351666f617d6ab9cd3b/

ειτε τα εχω σβηστα ειτε αναμενα , δεν καταλαβαινω οτι εχω σαμπ.
Τωρα ο κουφοσωτηρης πως μετρησε ρελαντι 120 db στο salvation με το χρεποντεσιμπελομετρο του ποτε δεν καταλαβα.

ΚΑΙ τι θες δλδ? να μας πείσεις οτι εχεις μπάσσο, με τα καφασοκούτια?
Ρε αντε πετα τα και πάρε κανά σοβαρό σαμπ. Κακομοίρογλου.:618:
Φυσικά και δεν καταλαβαίνεις οτι εχεις σαμπ είτε τοχεις ανοικτό είτε κλειστό γιατι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.:618:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ΚΑΙ τι θες δλδ? να μας πείσεις οτι εχεις μπάσσο, με τα καφασοκούτια?
Ρε αντε πετα τα και πάρε κανά σοβαρό σαμπ. Κακομοίρογλου.:618:
Φυσικά και δεν καταλαβαίνεις οτι εχεις σαμπ είτε τοχεις ανοικτό είτε κλειστό γιατι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.:618:
μωρη ελεινουμπα τι λες ?
τι μιλας για σαμπ
τα καλωδια μου ειναι ακριβοτερα απο ολο το συστημα σου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μπασο δεν εχω εχει ηδονηστη χαμηλων.
εσυ σε 100 τμ , με τεσερα σπιροτοκουτα το πολυ πολυ να βαλεις καμμια φωτια κατα λαθος.
Παντως μπασα τσου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.648
Members
38.354
Νεότερο μέλος
jimkalo83