- Reaction score
- 103.397
Ούτε εγώ αν το διαγράψω επειδή δεν επιτρέπονται τα greeklish!Δεν φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις .
Ούτε εγώ αν το διαγράψω επειδή δεν επιτρέπονται τα greeklish!Δεν φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις .
Κάνε ότι θες , δεν με απασχολεί.Ούτε εγώ αν το διαγράψω επειδή δεν επιτρέπονται τα greeklish!
Μα και συ ρε πουλάκι μου κάθε βράδυ γάλα?Παιδια προσοχη τι γραφετε και τι ανεβαζετε για τον Γιαννη, κυριως ο Γιωργος και ο Χαρης, γιατι πινω παλι γαλα. Δεν μπορω καθε μερα να αλλαζω πληκτρολογιο, ειναι κλειστα τα μαγαζια....![]()
Εαν είσαι τόσο αφελής που νομίζεις ότι έγινε από λάθος , τι να πω?Κυρίως γιατί δεν σε απασχολεί και γιατί βαριέσαι να το διορθώσεις!
Αφομοιωση κανουν οι ανθρωποι και λοιπα πλασματα, οχι οι θεές. Οι θεές δεν εχουν αναγκη αφομοιώσεως. Απλως πινουμε γαλα γιατι ειναι το νεκταρ των θεων και των αγγελων...Μα και συ ρε πουλάκι μου κάθε βράδυ γάλα?
Τι είσαι ? μπεμπέκα?
Δεν σου έχουνε πει ότι από κάποια ηλικία και μετά το ασβέστιο από το γάλα δεν αφομοιώνεται?
Προτιμότερο το τυρί ή το γιαούρτι.
Εαν είσαι τόσο αφελής που νομίζεις ότι έγινε από λάθος , τι να πω?
Πόσες φορές με έχεις δει να γράφω greeklish? ρε ξεφτέρι?
και συ βρε μαναμ...αφού ξερς.....κάτσε σαν άνθρωπος να το πιεις κάπου ήσυχαΠαιδια προσοχη τι γραφετε και τι ανεβαζετε για τον Γιαννη, κυριως ο Γιωργος και ο Χαρης, γιατι πινω παλι γαλα. Δεν μπορω καθε μερα να αλλαζω πληκτρολογιο, ειναι κλειστα τα μαγαζια....![]()
να δεις εγώ τι αφομοίωση θα κάνω τώρα σε λίγο το υπόλοιπο πιτόγυροΑφομοιωση κανουν οι ανθρωποι και λοιπα πλασματα, οχι οι θεές. Οι θεές δεν εχουν αναγκη αφομοιώσεως. Απλως πινουμε γαλα γιατι ειναι το νεκταρ των θεων και των αγγελων...![]()
Καινούργιο αυτό , δεν το ήξερα.Αφομοιωση κανουν οι ανθρωποι και λοιπα πλασματα, οχι οι θεές. Οι θεές δεν εχουν αναγκη αφομοιώσεως. Απλως πινουμε γαλα γιατι ειναι το νεκταρ των θεων και των αγγελων...![]()
αν σου έλεγε για καμιά θείτσα όμως...θα πετούσεςΚαινούργιο αυτό , δεν το ήξερα.
μη λες τέτοια και μας πλημμυρίσει ο κολοσσόςΚατουράτε και λίγο ρε παίδες...
Τέτοια ώρα τρως; Τί έχουμε πει; Νεράκι!να δεις εγώ τι αφομοίωση θα κάνω τώρα σε λίγο το υπόλοιπο πιτόγυρο![]()
πάντα νεράκι....μετάΤέτοια ώρα τρως; Τί έχουμε πει; Νεράκι!
Απαπαπα .... Καλέ πώς μιλας έτσι σε μια γυναίκα ;και συ βρε μαναμ...αφού ξερς.....κάτσε σαν άνθρωπος να το πιεις κάπου ήσυχα
μόνο που δεν χεζς σε εκείνο το γραφείο![]()