Off Topic

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.187
Από καιρό σε καιρό μαζί με τα άπλυτα από τα ξενοδοχεία, μας έρχονται και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των πελατών τους αλλά και του ξενοδοχείου...
Εκεί στην διαλογή κάποιες φορές γίνεται πανηγύρι...
Ψάχνω εδώ και πολύ ώρα στους σκληρούς δίσκους τις φωτογραφίες, γιατί υπάρχουν ανάμεσα στα ρολόγια, στα λεφτά, στα τηλεκοντρόλ, στα εσώρουχα, στα κινητά, στις φωτογραφικές, στα παπούτσια και κάποια πιο ιδιαίτερα και πολύ πολύ εξτρηηηημ...:gamer:o_O:gamer:

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι αξιόλογο (από αυτά που έχουν δει τα μάτια μας)
Η φωτογραφία είναι του Ιούνη του 2015 δηλαδή συλλογή 3 μηνών... View attachment 200716
@daharis666 ντούμπλε ΦΑΣ
ας μας πει ο Μάρκου τι βλέπει στην φωτό :biggrin:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Απαπαπα .... Καλέ πώς μιλας έτσι σε μια γυναίκα ;:sneaky:
Και τι γυναίκα...
Που αν κάτσει ν’ ασχοληθεί 2 λεπτά θα σας στείλει όλους αδιάβαστους!
Ασ' τους παιδι μου...αντρες πιο χαζοι κι απ' τα ραδικια ειναι και κανουν και τους εξυπνους. Κοκορακια που μας κανουν να γελαμε... :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.547
Κοίτα να δείς μπαγλαμαδάκι , για να έχεις εξοπλισμό διακοπών , σημαίνει ότι πας διακοπές.
Εγω ΄'εχω να παω κάπου για διακοπές από το 2004 .
Ως εκ τούτου , δεν έχω εξοπλισμό διακοπών. Ποτέ δεν είχα , πέρα από ενα σακίδιο πλάτης και 5 ρούχα.
Εσύ που είσαι χλιδάτος και κάνεις διακοπές κλπ , σκέψου που ξέχασες δονητές εσώρουχα κλπ.
Εγω τέτοια πράγματα δεν χρησιμοποιώ γιατί δεν τα χρειάζομαι.
Απλό είναι.
Οπότε μην εκτίθεσαι.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
εγώ βλέπω τον στάνταρ εξοπλισμό σου σε περίοδο διακοπών :biggrin:
A ατο διαλο Χαρη...λοιπον εγω αποχωρω απ' το φορουμ, δεν παει αλλο δεν τον αντεχω, παω εξω να με χτυπησει το χιονι.:p

Reaction score
4.149
Κοίτα να δείς μπαγλαμαδάκι , για να έχεις εξοπλισμό διακοπών , σημαίνει ότι πας διακοπές.
Εγω ΄'εχω να παω κάπου για διακοπές από το 2004 .
Ως εκ τούτου , δεν έχω εξοπλισμό διακοπών. Ποτέ δεν είχα , πέρα από ενα σακίδιο πλάτης και 5 ρούχα.
Εσύ που είσαι χλιδάτος και κάνεις διακοπές κλπ , σκέψου που ξέχασες δονητές εσώρουχα κλπ.
Εγω τέτοια πράγματα δεν χρησιμοποιώ γιατί δεν τα χρειάζομαι.
Απλό είναι.
Οπότε μην εκτίθεσαι.
Έχει δίκιο ο Γιάννης!!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.187
Ως εκ τούτου , δεν έχω εξοπλισμό διακοπών. Ποτέ δεν είχα , πέρα από ενα σακίδιο πλάτης και 5 ρούχα και έναν δονητή για να ηρεμώ όταν δεν έχω ιντερνετ...σιγά πια....το κάνετε και θέμα
:cry: :lol:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.486
A ατο διαλο Χαρη...λοιπον εγω αποχωρω απ' το φορουμ, δεν παει αλλο δεν τον αντεχω, παω εξω να με χτυπησει το χιονι.:p
Δεν τ' αφήνεις αυτά? Πάλι για πληκτρολόγιο πας.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.886
Μόνο και μόνο για τη φωτογραφία που ανάρτησε ο @Laundryman, σας βάζω άριστα! :roflmao:

Υ.Γ.: Θέλω να δω το "μετά" εάν κάποιος κάνει αυτό που περιγράφει η φωτογραφία που ανάρτησε ο @Zizik, στη σύντροφό του.:biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.487
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14