Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.717
![20882774_1906525596307577_4959648564049006674_n.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2021/03/321573_9fc27575e12a226076b6e6ba8b219238.jpg)
ροζυ....DAHARIS 666 , KAI ROZI , σας πηγαίνω γ@μι΄ωντας και τα δύο.
Δεν απογειώνεις το μπαλάκι καλύτερα, γιατί εκεί που τού το πέταξες ακόμα ψάχνει να το βρει. Ξέρεις ποιος.Πες κανενα κουτσομπολιο... ξεκινα κι εγω θα το απογειωσω...![]()
Προσγείωσητι μας λες κυρά μου....και ο Μάρκου τι θα κάνει ?![]()
Κατούρα βρε, ο προστάτης γ@μεί στην ηλικία σου!DAHARIS 666 , KAI ROZI , σας πηγαίνω γ@μι΄ωντας και τα δύο.
Αυτές οι γόβες Louboutin
Αυτές οι γόβες louboutin θεωρείς πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως φονικό όπλο;
View attachment 198367
θα βρει, το προβλημα ειναι οτι ειναι σιγουρη τι πσαχνει ?ποδολάγνο τσιπουρά
όχι....αλλάθα βρει, το προβλημα ειναι οτι ειναι σιγουρη τι πσαχνει ?
επειδη το πχιασαμε σαν θεμα.......... και απο περιεργια και επειδη δεν εχω φιλες να ρωτησω ..με τι θα το συνδιαζαμε ρουχα και μαλλια. ?Αυτές οι γόβες Louboutin
Αυτές οι γόβες louboutin θεωρείς πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως φονικό όπλο;
View attachment 198367
Σε τσιπουρά σκέτο.όχι....αλλά
πόσο χειρότερα μπορεί να πέσει...?![]()
Εννοείς τις κόκκινες γόβες;αυτο που λεμε η πραγματικοτητα κσε(πε)ρνα τη φαντασια.... ας μην ισχυει...
επειδη το πχιασαμε σαν θεμα.......... και απο περιεργια και επειδη δεν εχω φιλες να ρωτησω ..με τι θα το συνδιαζαμε ρουχα και μαλλια. ?
δεν μου αρεσουν τα ηλεχτρικ...ή πως τα λενε αυτα τα χρωματα ... προτιμω αλλες αποχρωσεις...
καλησπερα Π.
Κοίταξε , προσωπικά θα τις φορούσα με μαυρα underweαρ.ειναι κοκκινες ηλιεχτρικ .... δεν εχω θεμα με τις ματ, ή τις απλα γυαλιστερες ή τις σουετ .....![]()
Τέτοιες φοράν τα ηλεκτρόνια μες τα χαγιεντάδικα καλώδια και σουλατσαρουν νόστιμα. Τους ταπωσα τους αρνητές.
καλησπέρα σαςΠαιδιά καλησπέρα!
Έχει πέσει στην αντίληψη σας εργαλείο σύγκρισης τιμολογίων παρόχων Γ22 ?
Αγαπημένε μου...καλησπέρα σας
παρακαλώ για να γράψετε σε άλλο νήμα...θα πρέπει να ποστάρετε τουλάχιστον 5 σελίδες στα οφτοπικ...
διαβάστε τον κανονισμό...
ευχαριστώ
θα μιλήσουμε αύριο g@vla*Εάν σου λείπω και θες να ακούσεις την βαθιά μπάσα φωνή μου, το τηλέφωνο μου το ξέρεις οπότε, όταν θα είσαι άντυτη, κάνε μου αναπάντητη![]()
Αφού έγραψες!Στα οφτοπικ θα γράψω μόλις λήξει η μηνιαία καραντίνα αυτοπεριορισμού που έχω επιβάλει στον εαυτό μου