- Reaction score
- 80.989
που να το καταλάβει ο απλός ο κόσμος...?
το ξεκίνησαν που το ξεκίνησαν....ας έβαζαν και το υπόλοιπο![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
το ξεκίνησαν που το ξεκίνησαν....ας έβαζαν και το υπόλοιπο
![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
Ναι Μάρκου...η γνωστή θεωρία ότι τον Αθανάσιο Διάκο τον καλαμακωσαν...Να μην συνεχίσω με τα καλάμάκια και έχουμε κλάματα ε?
Μάρκου δήλωσε συμμετοχή ότι θα πάρεις 2 subΜέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου τι να σου κάνω τώρα εγώ? Πτωχέ τω πνεύματι.!
κοτάρα είμαιΚΟΤΤΑ. ΛΥΡΑΤΗ.
Μάρκου..... ξέρω ότι είσαι αρσενικό παλαιάς κοπής και σίγουρα έχεις κρατημένα λεφτά για κηδείεςΕγω θα μπορούσα να βάλω άλλα δύο αλλά λεφτά γιόκ.
βρε τελείωνε τώρα με την κλάψα...μια ζωή την έχουμε!Τι να κάνουμε , κάποιοι δεν έχουν χώρο , κάποιοι δεν έχουν λεφτά .
Το ίδγιο πράγμα είναι , έλλειψη κάποιου σημαντικού μεγέθους.
γιατί μπαγλαμά να ξενιτευτώ ?Ωραία πιάσε το γωγουλίνι από τα μαλλιά και πες της , άκου να δείς μωρή !!
Εγώ, εδώ μέσα, θα βάλω , 4 subs , ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΕΊΤΕ ΟΧΙ. ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ?
Πες μου μόνο σε ποιό νοσοκομείο θέλεις να σου κλείσω θέση.
Ο Ευαγγελισμός δεν παίζει , το ιπποκράτειο το ίδιο , άρα θα σε π΄παμε στης Νίκαιας που είναι όλη η πλέμπα.
άσε...θα κάνω απεργία πείνας καλύτεραΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΤΕ.
ναι...ενώ εκεί κάτω δεν θα με βρει αν θέλειΑσε που εκεί πάνω θα σε βρεί ρε κακομοίρη και θα σε λιανίσει.