Off Topic

Reaction score
2.297
Α! @JOHN MARKOU να διευκρινίσω (εάν έχει σημασία) ότι αναφέρομαι σε σχολές πιλότων επιβατικών αεροπλάνων - όχι μικρών τύπου Τσέσνα.
Το PPL απ το CPL έχει τεράστια διαφορά.

ika

News
Reaction score
15.153
«Οι λιθοξόοι έφτιαχναν μόνο μικρά γεννητικά όργανα γιατί ήθελαν να καταστήσουν σαφές ότι αυτή η μορφή είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος που δρα εκλογικευμένα και έχει τα ένστικτά του υπό έλεγχο».

πως πρέπει να σκέφτεται με το πάνω και όχι με το κάτω κεφάλι δλδ.

Παρά ταύτα
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου Στάνφορντ στην Καλιφόρνια, τα ανδρικά μόρια επιμηκύνονται σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου.

TGD

Reaction score
8.845
Μάλλον σκεφτόμαστε περισσότερο με το κάτω κεφάλι παρά με το πάνω. Που να δουλέψει σωστά και η ΑΙ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.681
δεν είσαι με τα καλά σου... :roflmao:
Τρέλα! Βγάλε όποιο γούστο γουστάρεις στο σπίτι (35 subwoofers, εντοιχισμένα ηχεία κτλ) κι όταν γυρίσει η Γωγώ πίσω, πες της "Μωρό μου, ήμουν τόσο καιρό μόνος μου, έπρεπε να κάνω κάτι για να μην βαριέμαι!". :biggrin:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.946
Τρέλα! Βγάλε όποιο γούστο γουστάρεις στο σπίτι (35 subwoofers, εντοιχισμένα ηχεία κτλ) κι όταν γυρίσει η Γωγώ πίσω, πες της "Μωρό μου, ήμουν τόσο καιρό μόνος μου, έπρεπε να κάνω κάτι για να μην βαριέμαι!". :biggrin:
στα σαμπς είμαι εντάξει....δορυφόρους θα στρώσουμε τώρα :party:

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Χρήσις του Bard... Ελλάς...
(Ελπίζω να δουλεύει σωστά η μετάφρασις...)

Περιέργεια...:unsure:

Παιγνίδι...:idk:

Παράξενο...:unsure:

"Πατριωτικό"...:tongue:

Απογοητευτικό...:sneaky: :beach:

Αν και η χρήσις των εκφράσεων που δίδονται ως απαντήσεις,μπορεί να υποδηλώνουν σχέση με..."επάγγελμα"...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1