Off Topic

exile

Videocameras
Reaction score
4.416
... και αποπειράθηκε να βιάσει μία θηλυκή φοράδα!...

jag

Reaction score
29.772
Eδώ έχουμε δυο μπασκετικά κομμάτια

Με το 1ο μπορείς να κάνεις προπόνηση με σουτάκια

Το 2ο κάνει για ημίχρονο στην αναμονή

maxresdefaultmoyoog.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.532
(Απαντάω εδώ για να μην "χαλάμε" το αρχικό thread.)

Φίλε μου εσύ δεν πρέπει να έχεις αποθήκη στο σπίτι αλλά σπίτι κάπου μέσα στην αποθήκη.

Έχεις δώσει τόσα ποδηλατικά (και σε μένα βεβαίως βεβαίως) και τόσες άλλες κατηγορίες εξοπλισμού που ειλικρινά μόνο αν σε λένε sport billy μπορείς να τα έχεις αποθηκευμένα όλα αυτά.
:drinks:
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.:hi:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.740
Αυτό σου κάνει;

Ή αυτό εναλλακτικά:

Reaction score
19.131
Το όνειρο του @thva 8-)
Ενισχυτικά GaN FET και "λαμπάτη" προενίσχυση. :drinks:

Απο ότι ακούω απο κάποιους θα προκληθεί confusion στην αγορά λόγω ότι πολλοί άρχισαν τώρα να pick up την ιδέα ξανά αλλά κάτω απο περίεργα implementations στο σχεδιασμό. Ο πειραματισμός με την ένταξη τους σε σχειδιαστικές επιλογές που πρέπει όμως να φολοξενηθούν παράλληλα με διάφορες μέχρι τώρα ήδη επιλογές καθεστημένου, όντως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον κόσμο όσον αφορά την αξιολόγηση του επιτευχθέντος ήχου. Θα στρώσει το πράγμα όπως πάντα όσο πιο πολλοί κατσσκευαστές θα τα χρησιμοποιούν αλλά μέχρι τότε όπως δείνχει η ιστορία του audio θα υπάρχουν χειρότερες αλλά και καλύτερες εφαρμογές του.

Ο Σκίπ Τέιλορ το είχε πρωτοξεκινήσει απο την D2 audio το 2009 μετά το πήρε ο γνωστός Bruno χα χα , έκανε καλή δουλειά σχετικά , αλλά "πονηρή" "ειδική" καθώς , άσε τι λέει στον κόσμο (καλό το πολύ - υπέρμετρο feedback κλπ) είναι λάτρης και των SE λαμπάτων και του high open loop frequency γενικότερα το οποίο όμως το έχει υψηλότερα απο το audio Freq range στον καλό ενισχυτή του. Πάει να κάνει ένα καλό imitation αλλά πάλι δεν έχει φτάσει στα επίπεδα ενός καλού παραδοσιακού σχεδιασμού ακόμη και solid state.

Τώρα τι εφαρμογή και "σαλάτα" θα κάνουν οι άλλοι σχεδιαστές θα φανεί. Ο κόσμος που δεν ξέρει τίποτε, ακολουθεί ότι του λέει το κάθε εποχής trend, θα μπερδευτεί, δεν ενδιαφέρουν κανέναν πλέον τέτοια πράγματα, δεν θα ξερει τi να διαλέξει ώς σωστό impementation και το πιο πιθανόν είναι να αποτύχει η όλη προσπάθεια εμπορικά τουλάχιστον Θα είναι όπως πάντα για λίγους που ξέρουν και έχουν κάποιο κριτήριο.

Η προενίσχυση να είναι λαμπάτη δεν το έχω ισχυριστεί ποτέ ως καλύτερη λύση σε έναν λαμπάτο. Μάλιστα θεωρητικά και ιδανικά καλύτερα είναι να είναι solid state. Υπάρχουν άλλες τεχνικές δυσκολίες που αυτό δεν εφαρμόζεται όπως και μερικά ηχητικά downsides που οφείλονται όμως πάλι στις τεχνικές αυτές δυσκολίες.. Στον λαμπάτο ο ¨ήχος" ο καλός με τα καλά χαρακτηριστικά οφείλεται στις λάμπες ενίσχυσης. Σου λέω ακριβώς τα αντίθετα δηλαδή απο ότι "ξερουν" όλοι ως "σωστά".

Υ.Γ. : Απο ποιό αρχικό νήμα έγινε αυτό off topic ? Από απλή περιέργεια ρωτάω, δεν με ενδιαφέρει βασικά.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.532
@wizzy ζώσου με αυτόματα και μαντίλες...μάζεψε και παρεάκι.......κάνε ντου στα κατεχόμενα...σκότωσε αβέρτα όποιον δεις....βίασε και αποκεφάλισε μωρά

θα σε στηρίξουν κάποια μέλη του αβουσάιτ
Έγινε! Θα πάρω και το φορητό ηχείο μου, "φορτωμένο" με extreme black και death metal (Extreme Noise Terror, Anaal Nathrakh κτλ) για να γίνει πιο gore η φάση! Φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους! (oh, wait...)
Παιρνω πασα απο εσενα....αφου ειναι μελος το αβουσαιτ κι εγω θα τον στηριξω.
:geek:
Αχ, τι καλός! Θα μου φέρνεις και τσιγάρα στη φυλακή; Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι εδώ, δεν θα με εκτελέσουν - εάν με πιάσουν, απλώς θα με βάλουν φυλακή! Civilization for the win!
κ τώρα θα πάρει ο wizzy πάσα απ΄ολους μας...και θα μας στείλει στο διάολο
:biggrin:
Ακούστε αυτό, το ίδιο κάνει!

Anaal Nathrakh - Forging towards the sunset

Reaction score
3.728

Reaction score
11.148
Ένα έχες? :o

Πάει χάλασ' ο κόΖμος.. :cry:
(Γεμίσαμε παράνομους)
Σου απαντώ εδώ για να μην είμαστε offtopic στο άλλο θέμα.

Δεν είμαι παράνομος. Για αυτό έγραψα και με το νόμο! Έχω ειδική άδεια!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.647
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ