wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.532
Μιλάτε κυπριακάν κύριεν @daharis666ν;κ άσε τα τρίτον να πάρουν το τρίτον τον μακρύτερον
Μιλάτε κυπριακάν κύριεν @daharis666ν;κ άσε τα τρίτον να πάρουν το τρίτον τον μακρύτερον
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Φίλε μου εσύ δεν πρέπει να έχεις αποθήκη στο σπίτι αλλά σπίτι κάπου μέσα στην αποθήκη.
Έχεις δώσει τόσα ποδηλατικά (και σε μένα βεβαίως βεβαίως) και τόσες άλλες κατηγορίες εξοπλισμού που ειλικρινά μόνο αν σε λένε sport billy μπορείς να τα έχεις αποθηκευμένα όλα αυτά.
Απο ότι ακούω απο κάποιους θα προκληθεί confusion στην αγορά λόγω ότι πολλοί άρχισαν τώρα να pick up την ιδέα ξανά αλλά κάτω απο περίεργα implementations στο σχεδιασμό. Ο πειραματισμός με την ένταξη τους σε σχειδιαστικές επιλογές που πρέπει όμως να φολοξενηθούν παράλληλα με διάφορες μέχρι τώρα ήδη επιλογές καθεστημένου, όντως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον κόσμο όσον αφορά την αξιολόγηση του επιτευχθέντος ήχου. Θα στρώσει το πράγμα όπως πάντα όσο πιο πολλοί κατσσκευαστές θα τα χρησιμοποιούν αλλά μέχρι τότε όπως δείνχει η ιστορία του audio θα υπάρχουν χειρότερες αλλά και καλύτερες εφαρμογές του.Το όνειρο του @thva
Ενισχυτικά GaN FET και "λαμπάτη" προενίσχυση.
Home - Java Hi-Fi
www.javahifi.com
Έγινε! Θα πάρω και το φορητό ηχείο μου, "φορτωμένο" με extreme black και death metal (Extreme Noise Terror, Anaal Nathrakh κτλ) για να γίνει πιο gore η φάση! Φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους! (oh, wait...)@wizzy ζώσου με αυτόματα και μαντίλες...μάζεψε και παρεάκι.......κάνε ντου στα κατεχόμενα...σκότωσε αβέρτα όποιον δεις....βίασε και αποκεφάλισε μωρά
θα σε στηρίξουν κάποια μέλη του αβουσάιτ
Αχ, τι καλός! Θα μου φέρνεις και τσιγάρα στη φυλακή; Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι εδώ, δεν θα με εκτελέσουν - εάν με πιάσουν, απλώς θα με βάλουν φυλακή! Civilization for the win!Παιρνω πασα απο εσενα....αφου ειναι μελος το αβουσαιτ κι εγω θα τον στηριξω.
Ακούστε αυτό, το ίδιο κάνει!κ τώρα θα πάρει ο wizzy πάσα απ΄ολους μας...και θα μας στείλει στο διάολο
Έχεις όμως με το TwitterΜρε Μαλμπορε τι δλεια εχω εγω με τον Μασκ
Σου απαντώ εδώ για να μην είμαστε offtopic στο άλλο θέμα.Ένα έχες?
Πάει χάλασ' ο κόΖμος..
(Γεμίσαμε παράνομους)