- Reaction score
- 102.755
Όχι, αλλά είχε τον Σπύρο!
νύχτωσε πια..πόση ώρα θέλει?Μη βιάζεσαι βρε!
Βρε που πήγαν οι τοίχοι καλοκαιρινό έγινε.Αχ, θυμάμαι άλλες εποχές πιό αθώες.
http://www.avsite.gr/forum/threads/Η-επόμενη-μέρα-21-09-2015.147037/page-301#post-2077023Τι έγινε ρε παιδιά??
Δεν είδα καμιά σελφι με Μπουμπούκο από Σύνταγμα στο ''πάμε για καφεδάκι''...
Το σύστημά μου δεν το έφτιαξα για μουσική, είναι home theater που έχει παίξει μουσική συνολικά λιγότερα απο 15 λεπτά τα τελευταία 6 χρόνια. Και με το ζόρι.Δηλαδή εσύ παίζεις μονο με τα focal μουσική;
Ύπαγε οπίσω μου σαταναΤο σύστημά μου δεν το έφτιαξα για μουσική, είναι home theater που έχει παίξει μουσική συνολικά λιγότερα απο 15 λεπτά τα τελευταία 6 χρόνια. Και με το ζόρι.
Μουσική ακούω σε κρυφό και σωστά στημένο χώρο με Harbeth, λάμπες και πικάπ.
Έχω μείνει πάκης.Το σύστημά μου δεν το έφτιαξα για μουσική, είναι home theater που έχει παίξει μουσική συνολικά λιγότερα απο 15 λεπτά τα τελευταία 6 χρόνια. Και με το ζόρι.
Ψέματα λέει!Μουσική ακούω σε κρυφό και σωστά στημένο χώρο με Harbeth, λάμπες και πικάπ.
πωπωωω ερεθίστηκαν τα 45αρια μου!!Ψεύταρε. Μόνο οργανικό, αναλογικό ήχο μπορώ να ακούω για να αισθανθώ όπως πρέπει τη μουσική.
Δεν θα σου απαντήσει..TO ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ;
Ο ένας πουλάει το SVS και ο άλλος δεν ποστάρει στο Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα;!!
Ένα ριπόρτο για την τρέχουσα κατάσταση του ΗC παρακαλώ.
λιγο σεξουαλικο φαίνεται εστι οπως το θετεις.. η ειναι?Δεν θα σου απαντήσει..
είναι σκυμμένος στα 4,ξυπόλητος στην αχνιστή μοκέτα,με σώβρακο minerva και φανελάκι τιράντα και συνδέει και αποσυνδέει καλώδια για να ταιριάξει αυτά που πήρε.
Death metal κατάσταση σε λέω