Off Topic

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.027
Nαι καλά . έλα να περάσεις από 3 καυκάσου εκπαιδευμένα εσύ. Το επιχείρησε ο εκπαιδευτής τους και μόνο που δεν τον φάγανε ζωντανό . Φορούσε στολή να μην τους μυρίζει. όταν τον πήρανε χαμπάρι του ζητούσαν συγνώμη , αλλά μέχρι να γίνει αυτό τον έσερναν όπως έσερνε ο GLADIATOR τον νεκρό γύρω γύρω με το άρμα. Εννοεείς τι εννοώ.
Κανένα τους δεν τρώει φόλλες , κανένα τους δεν πλησιάζει πολύ κανέναν άγνωστο. Στα 4 μέτρα και πάντα σε σημείο που μπορούν να καλυφθούν. Το φοβερό δε, είναι ότι κάνουν πουστιές, όπως φεύγουν τα 2 παραπλάνηση και καλά, και μένει μόνο το ένα που σε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Τα άλλα δύο σε περιμένουν να μπείς μέσα αφού το πρώτο σε τραβάει μέσα με διάφορες πουστιές. Μετά έχουν όλο τον χρόνο να σε γλεντήσουν όπως αυτά γουστάρουν.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΚΑΛΑ.
να σου πω...προχθές που ήρθαν τα καλόπαιδα...τους μέτρησε κανένας?
για δες λιγάκι κάπου εκεί έξω...μήπως ξέμεινε και''παίζει'' ακόμα :roflmao::lol:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464
Μια χαρά τους μέτρησε η Μπούκυ. Μην σε νοιάζει!. Είναι φίλος μόνο εκεί που βλέπει καλή αύρα.
Αν δεν ήταν μαζί μου ο ΑΒΓΔ δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει μέσα μόνος του.
[DOUBLEPOST=1508954494][/DOUBLEPOST]
Πρώτη φορά στο σπίτι του Γιάννη! :rolleyes:

View attachment 81949
Δεν είναι πρώτη και μην γράφεις ψευτιές. Η Μπούκη σε θυμάται από 3 μηνών που σε γνώρισε χαζούλιακα.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μια χαρά τους μέτρησε η Μπούκυ. Μην σε νοιάζει!. Είναι φίλος μόνο εκεί που βλέπει καλή αύρα.
Αν δεν ήταν μαζί μου ο ΑΒΓΔ δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει μέσα μόνος του.
[DOUBLEPOST=1508954494][/DOUBLEPOST]

Δεν είναι πρώτη και μην γράφεις ψευτιές. Η Μπούκη σε θυμάται από 3 μηνών που σε γνώρισε χαζούλιακα.
Έχει φυράνει τελευταία απ'τους ατμούς!:D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.177
Μιά φίλη έχει πέντε αγριόσκυλα. Όταν πρόπερσι μπήκαν οι κλέφτες στον κήπο, χτύπησαν τα δύο με τη λαβή των όπλων και συνέχισαν τη δουλειά τους.
Ευτυχώς υποχώρησαν κι έζησαν τα σκυλάκια, γιατί υπάρχουν κλέφτες που αν θέλουν να μπουν δεν θα σταματήσουν απο κανέναν σκύλο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.027
Oύτε ενα καφέ δεν έχει κεράσει ο ΤΣΙΠΗΣ!:lolsign:
γιατί πίνει ποτέ?:whistling::roflmao::roflmao:

όπως μου λέει και ένας γαμπρός μου Αλβανός...δεν πίνω καφέ...μαυρίζζζει το σσστομάχι:O_o:
και γ@μιεται όταν πιαστούμε στις ισοπροπυλικές αλκοόλες:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa