Off Topic

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.017
Κι ο άλλος άμυαλος! :rolleyes:
ντροπή καλέ...σουπερ συντονιστής είσαι..δεν πρέπει να παίρνεις θέση,όλοι είμαστε παιδιά σου:p

Reaction score
15.469
Εμένα μου φάνηκε καλο το συστημα του
Αμα το 'χεις ακουσει παω πασο .

Καλα ηχεια καλα ενισχυτικά
Εγω φιλε Dimitrisnt δεν εχω ΤΙΣ ακουστικες εμπειριες για να κρινω , ημαθα ομως εδω μεσα πως "καλα" (ακριβα ?) ηχεια καλα ενισχυτικα δε σημαινει απαραιτητα καλος ηχος.
Επισης τι θα πει "καλα" μηχανακια , - των 10χιλιαδων ειναι καλα ? των 5 μετρια και του χιλιαρικου ... αστα ? μπορει να βαλει κανεις το χερι του στη φωτια οτι ετσι (εστω καπως ετσι) ειναι ?
Τι κανουμε εδω μεσα ? τι ειναι ολο αυτο το ψαξιμο ? τσαμπα ? ας πουμε στο κοσμο πως οσο πιο πολλα λεφτα σκασει τοσο πιο καλη μουσικη θα 'χει και να παμε στο "καλημερα ... " να βασανιζομαστε αλλοτροπως ...
Ηβαλα το κουοτ του αθρωπου που λεει πως θελει γνωμες ... λεμε γνωμες ... αλλιως δε μπορω να το μεταφρασω ... δεν ειμαι η πυθια ... :drinks:

Reaction score
1.469
Ειμαστε εκτος θεματος ξερεις :)

Ομως Οταν λες έμαθες εδω μεσα
Τι εννοεις? Διαβάζοντας καποιων την γνωμη-απιψη?
Ετσι θαρρω πως δεν μαθαινεις

Τα ξερω τα martin logan κσι τα focal αυτα
Εινσι καλα ηχεια
Την άποψη μου γραφω φυσικα

Δεν το διαβασα..το ξερω;)

Reaction score
15.469
Ειμαστε εκτος θεματος ξερεις :)

Ομως Οταν λες έμαθες εδω μεσα
Τι εννοεις? Διαβάζοντας καποιων την γνωμη-απιψη?
Ετσι θαρρω πως δεν μαθαινεις

Τα ξερω τα martin logan κσι τα focal αυτα
Εινσι καλα ηχεια
Την άποψη μου γραφω φυσικα

Δεν το διαβασα..το ξερω;)
δε με διαβαζεις και με στεναχωρεις :cry: ... αποψη μου φυσικα ... :drinks:

Reaction score
1.469
Για συγκρατηθείτε λίγο. Εδώ είναι το thread που παρουσιάζει ο duckemon01 το σύστημά του. >:(
Εχεις δικιο ΣΥΓΝΩΜΗ στον άνθρωπο
Τωρα εστελνα σε moderator να σβησει τα ανουσια χαζα δικα μου τουλαχιστον μηνυματα
Αν μπορεις Δημήτρη καντο σε παρακαλω:D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.439
Nαι καλά . έλα να περάσεις από 3 καυκάσου εκπαιδευμένα εσύ. Το επιχείρησε ο εκπαιδευτής τους και μόνο που δεν τον φάγανε ζωντανό . Φορούσε στολή να μην τους μυρίζει. όταν τον πήρανε χαμπάρι του ζητούσαν συγνώμη , αλλά μέχρι να γίνει αυτό τον έσερναν όπως έσερνε ο GLADIATOR τον νεκρό γύρω γύρω με το άρμα. Εννοεείς τι εννοώ.
Κανένα τους δεν τρώει φόλλες , κανένα τους δεν πλησιάζει πολύ κανέναν άγνωστο. Στα 4 μέτρα και πάντα σε σημείο που μπορούν να καλυφθούν. Το φοβερό δε, είναι ότι κάνουν πουστιές, όπως φεύγουν τα 2 παραπλάνηση και καλά, και μένει μόνο το ένα που σε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Τα άλλα δύο σε περιμένουν να μπείς μέσα αφού το πρώτο σε τραβάει μέσα με διάφορες πουστιές. Μετά έχουν όλο τον χρόνο να σε γλεντήσουν όπως αυτά γουστάρουν.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΚΑΛΑ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Andreassat