Onkyo TX-RZ70 vs Denon AVC X8500HA

Reaction score
1
Καλημέρα θέλω την γνώμη σας για ποιον από τους δυο να διαλέξω.
Τους βρήκα σε παρόμοια τιμή, το ξέρω ότι είναι λίγο overkill και οι δυο για το set-up μου, που είναι 5.1.4 και αποτελείτε από τα Crystal Audio T3-5.1-UL (https://www.crystalaudio.com/eur/t3-5-1-ul.html) + 4 Magnat Interior IC 62 140W στην οροφή και μια 77" OLED Samsung, μαζί με PS5 Pro, HTPC και ΧΒΟΧ.
Onkyo είχα μέxρι τώρα σε ενισχυτή και ήμουν πολύ ικανοποιημένος (TX-NR1030) αλλά δεν υποσιτίζει όλα τα τελευταία φορματ βίντεο οπότε αλλαγή.

Reaction score
282
Καλημέρα θέλω την γνώμη σας για ποιον από τους δυο να διαλέξω.
Τους βρήκα σε παρόμοια τιμή, το ξέρω ότι είναι λίγο overkill και οι δυο για το set-up μου, που είναι 5.1.4 και αποτελείτε από τα Crystal Audio T3-5.1-UL (https://www.crystalaudio.com/eur/t3-5-1-ul.html) + 4 Magnat Interior IC 62 140W στην οροφή και μια 77" OLED Samsung, μαζί με PS5 Pro, HTPC και ΧΒΟΧ.
Onkyo είχα μέxρι τώρα σε ενισχυτή και ήμουν πολύ ικανοποιημένος (TX-NR1030) αλλά δεν υποσιτίζει όλα τα τελευταία φορματ βίντεο οπότε αλλαγή.
Εγώ θα πήγαινα και θα επέλεγα χθές , τον 8500 , την τότε ναυαρχίδα AVR της Denon. Σούπερ όπλο με περισσότερα watt σε στερεο λειτουργεία 150watt vs 140watt και επιπρόσθετα υποστήριξη Auro 3D που δεν έχει νομίζω ο Ονκυο με βάση το παρακάτω συγκριτικό.

Reaction score
1
Τον είδα στα χαρτιά ότι είναι πιο δυνατός ο Denon, απλά ο Onkyo είναι THX Certified
και λόγο των ηχείων έλεγα μπας και, επίσης είναι και πιο νέος ο Onkyo, που μάλλον σημαίνει και περισσότερες software ενημερώσεις

Reaction score
282
Τον είδα στα χαρτιά ότι είναι πιο δυνατός ο Denon, απλά ο Onkyo είναι THX Certified
και λόγο των ηχείων έλεγα μπας και, επίσης είναι και πιο νέος ο Onkyo, που μάλλον σημαίνει και περισσότερες software ενημερώσεις
Φιλε τώρα διάβασα εν τάχει ενα πιο αναλυτικο review του σε σχέση με το συγκριτικό από τα Lidl που σου επισύναψα...

Υποστηρίζει όπως τελικά αναφέρει αυτό το άρθρο Auro 3D , βγάζει παραπανω απο αυτα που υπόσχεται ανα κανάλι σε στερεο 170 watt....εχει πολυ καλα dacs και παίρνει και Dirac Live!! Εάν έχεις σκοπό να μείνεις και στα 2 Sub .. Καλορίζικος!!

Reaction score
7.030
Καλησπέρα φίλε μου.
Πριν δεν ξέρω και εγώ ίσως 10 χρόνια μπορεί και λίγο λιγότερο πήγα κόντρα σε όλους τους ειδικούς εδώ που εξυμνούν και προτείνουν denon yamahes κλπ αφού στην αρχή την πάτησα και έφαγα ένα γαμάχα στη μάπα για λίγο καιρό αλλά αργότερα έφερα από την Γερμανία καινούργιο τον onkyo tx-rz3100 ( περίπου 1.000 ευρώ λιγότερα από την τιμή στο Ελλάντα).
Το μηχανάκι απλά δεν παίζεται. Με 2 svs 12 ιντσα για τις ταινίες συν 11 κανάλια που τα οδηγεί όλα αβίαστα ( φαντάσου ότι μπροστά έχω engleston 1 χωρίς κρος ηχεία και χωρίς κρος τον ενισχυτή και δεν "κουράζεται" καθόλου😛 ΧΑΧΑΧΑ) βέβαια έχω και μία πετσέτα δίπλα για όταν ιδρώνει τώρα το καλοκαίρι😛 ( σόρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ)
Λοιπόν anyway, onkyo και ξερό ψωμί😀😀

Reaction score
2.159
Κάποιοι βέβαια μία δεκαετία πριν την πάτησαν και με κάτι καμένες πλακέτες HDMI στους Onkyo.

Reaction score
7.030
Αυτό ίσχυε για παλαιότερα μοντέλα.
Μου το είχε πει και τεχνικός.

Reaction score
1
Εμένα πάντως ο TX-NR1030 που είχα πάρει το 2014, εκτός από το ότι δεν είναι πλέον up to date, με HDMI 2.1 και HDR, γιατί αυτά είναι τα βασικά που με ενδιαφέρουν σήμερα, μου κάνει κάτι σαν σκαμπανέβασμα στην ομιλία (αν μπορώ να το περιγράψω έτσι), δηλαδή σαν να χαμηλώνει η ένταση και ξανανεβαίνει από μόνη της στο κεντρικό ηχείο, οπότε λέω ότι μάλλον ήρθε η ώρα του.
Πάντως και εγώ προς Onkyo ξύνομαι

Reaction score
7.030
Τι έγινε ρε παιδιά;
Μόνο το δικό μου onkyo είναι άψογο μετά από τόσα χρόνια;
😂😂

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.542
Members
38.460