OTL ....παραλειπόμενα

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Εχω ειλικρινα ενα πικαπιον της AIWA με παραλληλης μετατοπισης βραχιονα.....ειλικρινα μιλαω Βλασαρα....θα ανεβασω φωτος .......το εφερε ενας καπετανιος φιλος του πατερα μου απο Σιγκαπουρη πριν πολλα χρονια.......Hitech καταστασεις ο κολλητος σου !!!!!!
Σου είχα πει όταν μου το ανάφερες στου Κοτσίδη, βάλτο μπρος να δεις τί κάνει και πες μας. Άκου χωρίς προκατάληψη με τα αυτιά σου γιατί με αυτά ακούμε και όχι με μετρήσεις κλπές παπ@ριές. Ξέρεις εσύ.Λ.Σ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Εγω παντως θα παραδεχτω τον αγαπητο Βασιλη μας που λεει οτι προσπαθει να κανει το πικαπ του να παιζει σαν το ψηφιακο του.......αρχοντα μου εσυ!!!!!!

Αυτες ειναι αληθειες που τρομαζουν ...........

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.895

Προσωπικά ως μηχανολόγος αδυνατώ να καταλάβω γιατί να αποκλείεται εξ ορισμού η δυνατότητα για εξίσου καλή απόσβεση με υλοποίηση ανάρτησης, και ας μην έχουν περάσει πικάπ από τα χέρια μου.
Αφού δεν έχεις εμπειρία ρε! Τί μιλάς! :lol:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγω παντως θα παραδεχτω τον αγαπητο Βασιλη μας που λεει οτι προσπαθει να κανει το πικαπ του να παιζει σαν το ψηφιακο του.......αρχοντα μου εσυ!!!!!!

Αυτες ειναι αληθειες που τρομαζουν ...........
Κι εγω προσπαθώ να βρω ενα ψηφιακο που να παιζει σαν το αναλογικό μου.... πάλι τα ιδια θα λέμε? :wink: :biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Σου είχα πει όταν μου το ανάφερες στου Κοτσίδη, βάλτο μπρος να δεις τί κάνει και πες μας. Άκου χωρίς προκατάληψη με τα αυτιά σου γιατί με αυτά ακούμε και όχι με μετρήσεις κλπές παπ@ριές. Ξέρεις εσύ.Λ.Σ.
Δεν προδιδω εγω τις ψηφιακες αρχες μου.......:roflmao:
Γιατι αλλωστε.....αφου ακουω τραγικογαμοαπιστευτα ετσι οπως ειμαι στημενος.........και το εννοω μεσιε!!!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.157

Κι εγω προσπαθώ να βρω ενα ψηφιακο που να παιζει σαν το αναλογικό μου.... πάλι τα ιδια θα λέμε? :wink: :biggrin:
Όσο εξακολουθείς να θεωρείς ΄΄αναλογικό΄΄ το βινυλιακό μέσον,ενδέχεται να μην το βρεις...:sneaky:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Δεν προδιδω εγω τις ψηφιακες αρχες μου.......:roflmao:
Γιατι αλλωστε.....αφου ακουω τραγικογαμοαπιστευτα ετσι οπως ειμαι στημενος.........και το εννοω μεσιε!!!!!!!
Ασε που εχω και μπασα τρελλα και μετρημενα.......:cool:

Reaction score
59
Γράφει ο bhutia: "Φίλτατε ΛΣ με το ωραίο σύστημα και την ακόμα ωραιότερη δισκοθήκη,η διαμόρφωση των κοπτικών μηχανημάτων του lacquer δεν υπάγεται σε κανένα φετιχισμό ή φιγούρα,αλλά υπακούει σε αυστηρούς όρους εκπλήρωσης της προδιαγεγραμμένης λειτουργίας".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιατί σώνει και καλά όποιος έχει ένα πικάπ π.χ. σαν το δικό μου ή και καλύτερο, αυτό να αποτελεί για τον κάτοχό του *φετιχισμό ή φιγούρα* και όχι "αυστηρούς όρους εκπλήρωσης της προδιαγεγραμμένης λειτουργίας" που είναι η σωστότερη το δυνατόν ανταπόκριση σε αυτό που χάραξε το κοπτικό;;;;Λ.Σ..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Ε φτιαξε πρωτα ενα ψηφιακο της προκοπης αλλοιως.....παλι τα ιδια θα λεμε!!!!:biggrin:

Y

Yiannis_B

Guest

.........
Το σπουδαιότερο στοιχείο της εμπειρίας μου από όλα τα βινυλιακά συστήματα-ακριβά και φθηνά,με κατασκευές και φήμη ελαφρών μέχρι βαρέων βαρών- τα οποία έχω χρησιμοποιήσει,είναι το πώς να ευχαριστιέμαι τη μουσική και χωρίς αυτά...:whistling:
:hi:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Όσο εξακολουθείς να θεωρείς ΄΄αναλογικό΄΄ το βινυλιακό μέσον,ενδέχεται να μην το βρεις...:sneaky:
Πληρως αναλογικό, άλλωστε και ολη η βινυλιακή δισκοθήκη μου είναι αναλογική.... και ουχι από ψηφιακο μαστερ....

Reaction score
59
bhutia γράφεις:*Το σπουδαιότερο στοιχείο της εμπειρίας μου από όλα τα βινυλιακά συστήματα-ακριβά και φθηνά,με κατασκευές και φήμη ελαφρών μέχρι βαρέων βαρών- τα οποία έχω χρησιμοποιήσει,είναι το πώς να ευχαριστιέμαι τη μουσική και χωρίς αυτά..*
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η δική μου αντίστοιχη εμπειρία από αναλογικά και ψηφιακά είναι να ευχαριστιέμαι μόνο με τα αναλογικά.Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ε φτιαξε πρωτα ενα ψηφιακο της προκοπης αλλοιως.....παλι τα ιδια θα λεμε!!!!:biggrin:
Οτι ψηφιακό μου' φεραν στο rack εσπασε τα μουτρα του τελειως!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Με τον Μάρκου, τι σχέση έχεις? :rolleyes:
Με πεθανες νυχτιατικα ....παλιοχαρακτηρα!!!!!:biggrin::roflmao:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.901
παντως βλεπω εχουμε αναμεσα μας πολλα τρελλομαστορια, που εχουν πολλες γνωσεις για τα πικαπια !

πραγματικα βρε παιδια, χαραμιζεστε εδω!

θα πρεπε να χατε φτιαξει οικο κατασκευης χροοοονια τωρα, αφου καθεστε κ τα ξερετε ολα κ κραζετε τον καθε κατασκευαστη για τις επιλογες του, πραγματικα ομως!

αντε παλλικαρια μου, να δουμε κι εμεις κανα ευρω σαν φιλοι σας που ειμαστε ε??

Y

Yiannis_B

Guest

bhutia γράφεις:*Το σπουδαιότερο στοιχείο της εμπειρίας μου από όλα τα βινυλιακά συστήματα-ακριβά και φθηνά,με κατασκευές και φήμη ελαφρών μέχρι βαρέων βαρών- τα οποία έχω χρησιμοποιήσει,είναι το πώς να ευχαριστιέμαι τη μουσική και χωρίς αυτά..*
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η δική μου αντίστοιχη εμπειρία από αναλογικά και ψηφιακά είναι να ευχαριστιέμαι μόνο με τα αναλογικά.Λ.Σ.
...αυτά τα δισκάκια, πως τα ακούς?

http://www.anakrousis.gr/0B9C8E29.en.aspx

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29