melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.097
Έχουμε κι άλλο δίλημμα: αυτή ήταν η καλύτερη κοιμωμένη του διαστημόπλοιου; Αν ναι, να ανησυχήσουμε για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους;
Έχουμε κι άλλο δίλημμα: αυτή ήταν η καλύτερη κοιμωμένη του διαστημόπλοιου; Αν ναι, να ανησυχήσουμε για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους;
Jennifer Lawrence’s Gravity-Defying Passengers Pool Scene, ExplainedΕντυπωσιακή sci fi ταινία μέχρι τη σεκάνς με την έλλειψη βαρύτητας στην πισίνα, νομίζω ήταν αριστουργηματική η σκηνή αυτή και ξεκάθαρα το peak της ταινίας.
Πες τα ρε φιλε !!!!!!!!!!!Έχεις τον καλύτερο μπάρμαν στον κόσμο και όλη την κάβα δικιά σου, και πας και την ξυπνάς. Γίδι, ε γίδι.
2/10.
έτσι ρε Γιάννο..Έχεις τον καλύτερο μπάρμαν στον κόσμο και όλη την κάβα δικιά σου, και πας και την ξυπνάς. Γίδι, ε γίδι.
2/10.
Ρε, ηταν παγωμενη !!!ας την πατούσε ένα στον ύπνο της...έπρεπε να την ξυπνήσει?
Εκεί είναι όλη η κ@υλ@Ρε, ηταν παγωμενη !!!
νταξ μικρό το κακό..Κόφτε τις μ@λακίες με τα φλογοβόλα, μην κάψετε κανά μουστάκι.
Είναι αυτό που λέμε "Α, ρε, και να 'μουνα εγώ εκεί..."ΥΓ: Ρε δε πάει καλά ο τύπος, ξύπνησε ΜΙΑ , ρε μία μόνο, είχε 2000+ γυναίκες και ξύπνησε ΜΙΑ.
ΕΛΕΟΣ !!!
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο Σειρηνάκης θα γυρίσει το Νούμερο 2Είναι αυτό που λέμε "Α, ρε, και να 'μουνα εγώ εκεί..."