Perlisten & Trinnov

Reaction score
2.168
Μπες στο Amroc βαλε τις διαστασεις του χωρου και δες σε 3D τα room modes του χωρου. Τα sub πρεπει να μπουν σε σημεια που σε ολα τα room modes εχουν μπλε η κοκκινο χρωμα και να αποφυγεις σημεια οπου υπαρχει ακυρωση (εκει που δεν εχει τιποτα στο 3D).

Αυτα βεβαια μεχρι να κανεις waveforming. Μετα αλλαζει το πραμα.

Ναι εχεις δικιο για την προελευση. Με μπερδεψε ο Lars Johansen που ειναι ο ενας εκ των δυο founders, και ο οποιος ειναι Δανος (νομιζα ηταν Νορβηγος)

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.616
Η πλάκα είναι ότι τον Μάρτιο θα πάω Σικάγο και Μιλγουόκι από κει 109 km
Είναι τα κεντρικά γραφεία της Perlisten Περιοχή Wisconsin
Θα πάω και θα τους πω παίζει καμιά πρόσφορα να τα πάρω μαζί μου μισή τιμή και πιο κάτω
Πολύ γέλιο θα έχει θα κοιτάξω πάντως αν υπάρχει έκθεση να πάω
αρκεί να μην καρφώσει ο Τράμπας και στην Ευρώπη για να τον καρφώσει κ αυτή κάνα 25%...και σου βγουν για D&D :biggrin:

Reaction score
465
αρκεί να μην καρφώσει ο Τράμπας και στην Ευρώπη για να τον καρφώσει κ αυτή κάνα 25%...και σου βγουν για D&D :biggrin:
Το ταξίδι θα γίνει σίγουρα είναι κλεισμένο πληρωμένο για 22 Μαρτίου για 10 μέρες αν βολέψει και πάω perlisten θα σας βγάλω φωτογραφίες και θα σας έχω ενήμερους αν παίζει κάτι καινούργιο θα γίνω ρεπόρτερ σας
Μπες στο Amroc βαλε τις διαστασεις του χωρου και δες σε 3D τα room modes του χωρου. Τα sub πρεπει να μπουν σε σημεια που σε ολα τα room modes εχουν μπλε η κοκκινο χρωμα και να αποφυγεις σημεια οπου υπαρχει ακυρωση (εκει που δεν εχει τιποτα στο 3D).

Αυτα βεβαια μεχρι να κανεις waveforming. Μετα αλλαζει το πραμα.

Ναι εχεις δικιο για την προελευση. Με μπερδεψε ο Lars Johansen που ειναι ο ενας εκ των δυο founders, και ο οποιος ειναι Δανος (νομιζα ηταν Νορβηγος)
Με βάζεις δύσκολα οι διαστάσεις του σαλονιού είναι. 3.65 πλάτος 5,85 μήκος 2,80 Ύψος

Reaction score
2.168
Πάρε incognito και βάλε τα πάνω από τα καλοριφέρ στον τοίχο (είναι λεπτά) για waveforming.
Δυο λευκα με τα μεγαφωνα στραμενα προς τον τοιχο και δεν θα καταλαβει κανεις οτι ειναι sub

Reaction score
465
Πάρε incognito και βάλε τα πάνω από τα καλοριφέρ στον τοίχο (είναι λεπτά) για waveforming.
Δεν τα ήξερα αυτά πρώτη φορά τα βλέπω
Ευχαριστώ πολύ
Το καλοριφέρ η ζέστη δεν θα τα κάνει ζημιά
Για να κάνω waveforming πόσα σαμπ θέλω πέντε

Attachments

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.365
Το καλοριφέρ η ζέστη δεν θα τα κάνει ζημιά
Θα τους δώσεις απόσταση σε ύψος.
Αλλά και το perlisten που έχεις εκεί δεν το φοβάσαι;
Για να κάνω waveforming πόσα σαμπ θέλω πέντε
2 εμπρός και 2 πίσω είναι το ελάχιστο.

Reaction score
465
Έχω αντλία θερμότητας και δεν ανεβάζει πάρα πολύ θερμοκρασία όπως λέβητας αερίου η πετρέλαιο
δουλεύει κάτω από 60 βαθμούς

Reaction score
465
Έχω το φίλο τον κολλητό μου τον Αλέξη Ζαπάτη τον τεράστιο που είναι αντιπρόσωπος της hypex
Από αυτόν πήρα τα πάντα και τα Perlisten και Trinnov όλα από αυτόν και τον ευχαριστώ πολύ αυτός θα μου ρύθμιση και το σύστημα Τιτάνο μέγιστος
Άρα πολύ καλά τα ενισχυτικά που μου έγραψες αλλά είμαι δοσμένος αλλού;)

2 εμπρός και 2 πίσω είναι το ελάχιστο.
Σούπερ τέσσερα θα έχω πειράζει αν τα δύο είναι 12 και τα άλλα 15

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1