JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.351
Verona wisconsin βλέπω εγώ.
Ότι σας έχω γράψει είναι άμα χτυπήσεις το Google map Verona wisconsin Θα σε βγάλει κοντά στο Μιλγουόκι 110 kmVerona wisconsin βλέπω εγώ.
αρκεί να μην καρφώσει ο Τράμπας και στην Ευρώπη για να τον καρφώσει κ αυτή κάνα 25%...και σου βγουν για D&DΗ πλάκα είναι ότι τον Μάρτιο θα πάω Σικάγο και Μιλγουόκι από κει 109 km
Είναι τα κεντρικά γραφεία της Perlisten Περιοχή Wisconsin
Θα πάω και θα τους πω παίζει καμιά πρόσφορα να τα πάρω μαζί μου μισή τιμή και πιο κάτω
Πολύ γέλιο θα έχει θα κοιτάξω πάντως αν υπάρχει έκθεση να πάω
Το ταξίδι θα γίνει σίγουρα είναι κλεισμένο πληρωμένο για 22 Μαρτίου για 10 μέρες αν βολέψει και πάω perlisten θα σας βγάλω φωτογραφίες και θα σας έχω ενήμερους αν παίζει κάτι καινούργιο θα γίνω ρεπόρτερ σαςαρκεί να μην καρφώσει ο Τράμπας και στην Ευρώπη για να τον καρφώσει κ αυτή κάνα 25%...και σου βγουν για D&D
Με βάζεις δύσκολα οι διαστάσεις του σαλονιού είναι. 3.65 πλάτος 5,85 μήκος 2,80 ΎψοςΜπες στο Amroc βαλε τις διαστασεις του χωρου και δες σε 3D τα room modes του χωρου. Τα sub πρεπει να μπουν σε σημεια που σε ολα τα room modes εχουν μπλε η κοκκινο χρωμα και να αποφυγεις σημεια οπου υπαρχει ακυρωση (εκει που δεν εχει τιποτα στο 3D).
Αυτα βεβαια μεχρι να κανεις waveforming. Μετα αλλαζει το πραμα.
Ναι εχεις δικιο για την προελευση. Με μπερδεψε ο Lars Johansen που ειναι ο ενας εκ των δυο founders, και ο οποιος ειναι Δανος (νομιζα ηταν Νορβηγος)
Με βάζεις δύσκολα οι διαστάσεις του σαλονιού είναι. 3.65 πλάτος 5,85 μήκος 2,80 Ύψος
Πάρε incognito και βάλε τα πάνω από τα καλοριφέρ στον τοίχο (είναι λεπτά) για waveforming.θα πάρω άλλα δύο σαμπ
Δυο λευκα με τα μεγαφωνα στραμενα προς τον τοιχο και δεν θα καταλαβει κανεις οτι ειναι subΠάρε incognito και βάλε τα πάνω από τα καλοριφέρ στον τοίχο (είναι λεπτά) για waveforming.
Δεν τα ήξερα αυτά πρώτη φορά τα βλέπωΠάρε incognito και βάλε τα πάνω από τα καλοριφέρ στον τοίχο (είναι λεπτά) για waveforming.
Θα τους δώσεις απόσταση σε ύψος.Το καλοριφέρ η ζέστη δεν θα τα κάνει ζημιά
2 εμπρός και 2 πίσω είναι το ελάχιστο.Για να κάνω waveforming πόσα σαμπ θέλω πέντε
Έχω αντλία θερμότητας και δεν ανεβάζει πάρα πολύ θερμοκρασία όπως λέβητας αερίου η πετρέλαιοΘα τους δώσεις απόσταση σε ύψος.
Αλλά και το perlisten που έχεις εκεί δεν το φοβάσαι;
Γιατί
Ενισχυτές θα αλλάξω θα κάνω 11κάναλο hypex en core
Και θα πάρω και δύο σαμπ Perlisten
Τα άλλα τα ηχεία τα περιφερειακά δεν θα τα αλλάξω τα perlisten είναι πανάκριβa
να βάλει και αλουμινόχαρτο από κάτω να πατάει καλάΠάρε incognito και βάλε τα πάνω από τα καλοριφέρ στον τοίχο (είναι λεπτά) για waveforming.
Έχω το φίλο τον κολλητό μου τον Αλέξη Ζαπάτη τον τεράστιο που είναι αντιπρόσωπος της hypex
Σούπερ τέσσερα θα έχω πειράζει αν τα δύο είναι 12 και τα άλλα 15Θα τους δώσεις απόσταση σε ύψος.
Αλλά και το perlisten που έχεις εκεί δεν το φοβάσαι;
2 εμπρός και 2 πίσω είναι το ελάχιστο.
Πειράζει, αλλά όχι πολύ.Σούπερ τέσσερα θα έχω πειράζει αν τα δύο είναι 12 και τα άλλα 15
Δες μήπως σε ενδιαφέρει η λύση thermaskirt (θερμαινόμενα σοβατεπι).Έχω αντλία θερμότητας και δεν ανεβάζει πάρα πολύ θερμοκρασία όπως λέβητας αερίου η πετρέλαιο
δουλεύει κάτω από 60 βαθμούς
Σούπερ τέσσερα θα έχω πειράζει αν τα δύο είναι 12 και τα άλλα 15
Πειράζει, αλλά όχι πολύ.