Pioneer VSX-520 K

Reaction score
1
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

DENON δοκίμασες?
Λούσου με DENON και θα δείς.
Οχι ρε φιλαράκι, γιατί να πούμε ; Θες να με βλέπεις να βασανίζομαι :142: βιτσιόζε :204:

Τεσπά τον πήγα από το σέρβις, θα τον κοιτάξουν και θα μου πούνε...έτσι κι αλλιώς έχω την υπομονή του Ιώβ και καβάτζα το Sony...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.502

...έτσι κι αλλιώς έχω την υπομονή του Ιώβ και καβάτζα το Sony...
Τέτοια να διαβάζει η Πιονέρ να στο δώσει πίσω σε 3 μήνες!

Reaction score
1

Οχι Γιώργο, αύριο θα ενοχλήσω το σέρβις να δω τι γίνεται...

Reaction score
1

Τον παρέλαβα πριν λίγο, απ' ότι μου είπαν άλλαξαν το τροφοδοτικό και μιά πλακέτα.Θα τον συνδέσω άλλη στιγμή γιατί τώρα βαριέμαι :116:

Reaction score
0

Γιατί ρε και να μου έλεγαν, σάμπως θα την έπιανα γκόμενα :142: ...ούτε που ξέρω...
καλα ρε...σου καιγεται και δεν ρωτας τι σου αλλαζουν??

Reaction score
1

καλα ρε...σου καιγεται και δεν ρωτας τι σου αλλαζουν??
Tι να ρωτήσω ρε ; Αντε και ρώτησα σάμπως ξέρω τι κάνανε και τι αλλάξανε ; Αν ήξερα θα ήμουν και ηλεκτρονικός...η απόδειξη γράφει "Επισκευή Pioneer VSX -520K αλλαγή τροφοδοτικού και πλακέτας τροφοδοσίας" ...
Ετοιμος είναι ;
Μάλιστα .
Ευχαριστώ, γειά σας !

Σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ και παραπάνω με καταναλωτικά ηλεκτρονικά να πούμε...:116: παίζει πάντως κανονικά όπως και πριν...

Reaction score
0

καλησπερα σας ,αυτες τις μερες θα παρω τον Pioneer VSX-521K και ηθελα να ρωτησω τρια πραγματακια το πρωτο ειναι αν θα παιζει καλα με το παλιο μου σετ ηχειων 5.1 ROISTER HT-2000 ,τι διαφορα εχει με τον 520 και τελος αν εχει δοκιμασει κανεις τον AS-BT200 Bluetooth adapter με iphone 4

Reaction score
3

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!

Είμαι σε αναζήτηση ενισχυτή-ηχείων για το 17τμ σαλόνι μας και απο ότι έχω διαβάσει στα forum τις τελευταίες ημέρες, μάλλον θα πάω για τον 520.
Το θέμα μου είναι τί ηχεία να επιλέξω... Το budget ηχείων είναι 400 ευρώ και είμαι ανάμεσα στα Roister ht-3300 και στα Crystal audio BPTS-8.
Βασικά με βολεύουν περισσότερο οι δορυφόροι παρά οι κολώνες για πίσω και επίσης στην περίπτωση των crystal audio πορώ να πάρω ξεχωριστά τα front-center-rear απο eshop (405 euro βγαίνουν) και να αφήσω το sub για αργότερα (υπάρχει ένα sub απο το παλιό σύστημα Roister HT-2000 που μπορώ να χρησιμοποιήσω μέχρι τότε).
Υπάρχει κανείς που να έχει ακούσει τα συγκεκριμένα 2 σέτ ηχείων να μου πεί την άποψή του?

Thnx!!

Reaction score
1

καλησπερα σας ,αυτες τις μερες θα παρω τον Pioneer VSX-521K και ηθελα να ρωτησω τρια πραγματακια το πρωτο ειναι αν θα παιζει καλα με το παλιο μου σετ ηχειων 5.1 ROISTER HT-2000 ,τι διαφορα εχει με τον 520 και τελος αν εχει δοκιμασει κανεις τον AS-BT200 Bluetooth adapter με iphone 4
Οι διαφορές τους είναι ότι ο 521 έχει μερικά watt παραπάνω, υποστηρίζει ARC και έχει HDMI passthrough στην αναμονή...ηχητικά ίδιοι μου ακούγονται ! Τα ηχεία σου μιά χαρά είναι για όποιον απ' τους δύο διαλέξεις !

Reaction score
1

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!

Είμαι σε αναζήτηση ενισχυτή-ηχείων για το 17τμ σαλόνι μας και απο ότι έχω διαβάσει στα forum τις τελευταίες ημέρες, μάλλον θα πάω για τον 520.
Το θέμα μου είναι τί ηχεία να επιλέξω... Το budget ηχείων είναι 400 ευρώ και είμαι ανάμεσα στα Roister ht-3300 και στα Crystal audio BPTS-8.
Βασικά με βολεύουν περισσότερο οι δορυφόροι παρά οι κολώνες για πίσω και επίσης στην περίπτωση των crystal audio πορώ να πάρω ξεχωριστά τα front-center-rear απο eshop (405 euro βγαίνουν) και να αφήσω το sub για αργότερα (υπάρχει ένα sub απο το παλιό σύστημα Roister HT-2000 που μπορώ να χρησιμοποιήσω μέχρι τότε).
Υπάρχει κανείς που να έχει ακούσει τα συγκεκριμένα 2 σέτ ηχείων να μου πεί την άποψή του?

Thnx!!
Αν και Crystalάκιας θα προτιμούσα τα Roister γιατί τα Crystal που λες μου ακούγονται κάπως "φιμωμένα", κάπως σαν να μην έχουν δύναμη...για δορυφόρους μπορείς να πάρεις Heco Victa 200 ή 300 :116:
Οτι και να πάρεις όμως να ματσάρεις το κεντρικό ίδια μάρκα με τα εμπρός ηχεία !

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

με αυτον τον ενισχυτη οσο πιο ευκολο φορτιο. Μπροστινα Victa 300, πισω τα 200 , κεντρικο το αντιστοιχο της εταιριας

Reaction score
0

Οι διαφορές τους είναι ότι ο 521 έχει μερικά watt παραπάνω, υποστηρίζει ARC και έχει HDMI passthrough στην αναμονή...ηχητικά ίδιοι μου ακούγονται ! Τα ηχεία σου μιά χαρά είναι για όποιον απ' τους δύο διαλέξεις !
οκ! ευχαριστω για τις πληροφοριες !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@