- Reaction score
- 1.532
Εμένα πιο πολύ απ όλα με προβληματίζει το ύψος των tweeter.
Νομίζω ότι ένα καραιμερσιβ με trinnov/perlisten δεν θα πλησιάσει αυτό το ποσό ούτε μαζί με τα λεφτά του εγκατάσταση, του γυψοσανιδά, του μελετητή, του συντηρητή κρασιών , τις πολυθρόνες , τις μοκέτες, τα εξώδικα των γειτόνων και σίγουρα ξεχνάω κάτιΕμένα τα 300.000€
Μια στιγμή - και σόρρυ δηλαδή για το βιτριολικό μπάσιμο, έτσι; Τώρα που σας τράβηξα την προσοχή, εξηγήστε μου κάτι. Αριστερά, μπασοκολώνα. Να το δεχτώ. Δεξιά, μπασοκολώνα. Κομμάτια να γίνει. Εδώ κάναμε τη χάρη στο ΚΚΕ, στη ΝΔ θα κολλήσουμε - που σιγά δηλαδή, μην είναι η ΝΔ δεξιό κόμμα, αλλά τέλος πάντων, ας μην παρέκβουμε προς το παρόν. Μπασοκολώνα για κεντρικό ηχείο; Δηλαδή, τσεκουριά στο μέτωπο; Και μετά, με δύο -ΔΥΟ- οθόνες ένθεν και ένθεν της τσεκουριάς; Μια οθόνη ανά κανάλι του πικάπ - κάτι τέτχοιο ας πούμε; Δηλαδή, τί στέιτμεντ ειναφτοτώρα! Είμεθα των ηχείων, ηχεία φκιάνουμε και σπέρνουμε ό,τι νά' ναι κι όπου νά 'ναι;Show off κατάσταση. Λογικό είναι εκεί που βρίσκεται. Σε τέτοια σημεία πρέπει να γίνεται και ένα .... statement. Για διάφορους λόγους.
Γιατί δύο μάτια έχουμε.Και γιατί δύο οθόνες δηλαδή