- Reaction score
- 1.534
Εμένα πιο πολύ απ όλα με προβληματίζει το ύψος των tweeter.
Νομίζω ότι ένα καραιμερσιβ με trinnov/perlisten δεν θα πλησιάσει αυτό το ποσό ούτε μαζί με τα λεφτά του εγκατάσταση, του γυψοσανιδά, του μελετητή, του συντηρητή κρασιών , τις πολυθρόνες , τις μοκέτες, τα εξώδικα των γειτόνων και σίγουρα ξεχνάω κάτιΕμένα τα 300.000€
Μια στιγμή - και σόρρυ δηλαδή για το βιτριολικό μπάσιμο, έτσι; Τώρα που σας τράβηξα την προσοχή, εξηγήστε μου κάτι. Αριστερά, μπασοκολώνα. Να το δεχτώ. Δεξιά, μπασοκολώνα. Κομμάτια να γίνει. Εδώ κάναμε τη χάρη στο ΚΚΕ, στη ΝΔ θα κολλήσουμε - που σιγά δηλαδή, μην είναι η ΝΔ δεξιό κόμμα, αλλά τέλος πάντων, ας μην παρέκβουμε προς το παρόν. Μπασοκολώνα για κεντρικό ηχείο; Δηλαδή, τσεκουριά στο μέτωπο; Και μετά, με δύο -ΔΥΟ- οθόνες ένθεν και ένθεν της τσεκουριάς; Μια οθόνη ανά κανάλι του πικάπ - κάτι τέτχοιο ας πούμε; Δηλαδή, τί στέιτμεντ ειναφτοτώρα! Είμεθα των ηχείων, ηχεία φκιάνουμε και σπέρνουμε ό,τι νά' ναι κι όπου νά 'ναι;Show off κατάσταση. Λογικό είναι εκεί που βρίσκεται. Σε τέτοια σημεία πρέπει να γίνεται και ένα .... statement. Για διάφορους λόγους.
Γιατί δύο μάτια έχουμε.Και γιατί δύο οθόνες δηλαδή
ωνσγΦρέσκο review, δήθεν monitor
View attachment 359425 View attachment 359426 View attachment 359427 View attachment 359428 View attachment 359429![]()
PMC result6 Monitor Review
This is a review, listening tests, EQ and detailed measurements of the PMC result6, active professional monitor (speaker). It is kindly sent to me by a member and costs US $3000 for a pair. I have to confess: this is one ugly looking monitor! Let's hope all the accents are functional. The...www.audiosciencereview.com
Εδώ και χρόνια.Αισχρότητα.
Κρίμα.. έχω χάσει πάσαν ιδέαν για την PMC.