Most visitors online was 2860 , on 13 Apr 2025
χαζη ερωτηση...εχεις δικιοΕμ απαραίτητο είναι... Χωρίς να μετρήσει, τί να σιάξει το'ργαλείο;
ΟΚ παράγγειλέ το. Θα χρειαστείς και stand μικροφώνου (15-20 ευρώ) για να μετράς....να σαι καλα ορε Γιαννη...
Δάφνη μενω, αλλα θα μπω να το παραγγειλω το -οφωνο της dirac...
ΟΚ παράγγειλέ το. Θα χρειαστείς και stand μικροφώνου (15-20 ευρώ) για να μετράς.
Άσχετο, Η Δάφνη είναι αειθαλής ή φυλλοβόλα;
...wikiΕίναι θάμνος ή μικρό δέντρο. Τα φύλλα του είναι εναλλασσόμενα, ακέραια, λογχοειδή, βαθυπράσινα με μικρό μίσχο και με ελαφρά κυματοειδή μορφή. Η οσμή τους είναι αρωματική και η γεύση τους είναι λίγο πικρή. Τα άνθη βγαίνουν το Μάρτιο με Απρίλιο. Ο καρπός είναι δρύπη με σαρκώδες περικάρπιο και μεγάλο σπέρμα. (με τη καλη εννοια) Το χρώμα του είναι κυανόμαυρο ή μαύρο όταν ωριμάσει, σχήμα ωοειδές και μέγεθος μικρής ελιάς. Από τους καρπούς παράγεται το δαφνέλαιο, που έχει μορφή αλοιφής και στη συνηθισμένη θερμοκρασία είναι πράσινο.
...
Για calibrated μικρόφωνα, όποιο πάρεις από www.cross-spectrum.com καλό θα είναι. Άποψή μου, προτίμησε USB για να μην μπλέκεις με κάρτες προενίσχυσης κτλ
εχω "σκορδα"...τα οποια κι αυτα μπαινουν στις φακεςΟι παλιοί γνωρίζουν ότι η Δάφνη λεγόταν κατσιπόδι.... δεν πιστεύω τα 'παιδιά" που θα έρθουν στο σπίτι σου να είναι "κατσικοπόδαροι"...![]()
![]()
Σκέψου να μην έβλεπες την κουφαμάρα σου πόσο χειρότερα θα ήτανεΆσχετα αν δεν ακούω τη τύφλα μου