- Reaction score
- 6.541
εγκατεστησα το προγραμμα, φορτωσα το cal file του mic εφτιαξα τα διαγραμματα σε log ολα καλα μεχρι τωρα.
θελω να μου πειτε για τις υπολοιπες ρυθμισεις αυτου εχουμε και λεμε
1)generator ? ποια επιλογη για full range και ποια για σαμπ ? κατι αλλο που πρεπει να ξερω ?
2)ξεκινωντας απο το κλειδι πανω δεξια preferences εχουμε υπομενου αυτου
α)sound cart (on board εχω μιας και usb mic) τι τσεκαρω?
β)mic meter (αυτο ο.κ. εγινε)
γ)comms ? εχει ηδη κλικαρισμενο το enable midi και το com1 και FBQ delay στα 1200
δ)house curve (το εχω ηδη στο log και μετρησεις 15-200 hz και 45-105 db στα διαγραμματα δεν ξερω αν εχουν σχεση απλα αναφερω)
ε)analysis (εχει ηδη κλικαρισμενα θελει κατι ιδιαιτερης προσοχης?)
στ)eq (εχει ηδη κλικαριμενα στο dsp1124P)
Ζ) view (επισης κλικαρισμενα χρειαζεται καποια ρυθμιση εξτρα προς διευκολυνση στα διαγραμματα)?
παρακαλω μια ενοιμερωση στο το τι ειναι το καθενα με απλα ελληνικα , η χρηση αυτου θα ειναι για σετταρισμα hc και προσπαθιες ιδανικης τοποθετησης οσο ειναι εφικτο του-των σαμπ αλλα και bass traps , διαχυτων σε επιλεγμενα σημεια.
εαν καποιος γνωριζει εστω και μια απο τις παραπανω αποριες στις ρυθμισεις παρακαλω ας γραψει εστω αυτη ..
θελω να μου πειτε για τις υπολοιπες ρυθμισεις αυτου εχουμε και λεμε
1)generator ? ποια επιλογη για full range και ποια για σαμπ ? κατι αλλο που πρεπει να ξερω ?
2)ξεκινωντας απο το κλειδι πανω δεξια preferences εχουμε υπομενου αυτου
α)sound cart (on board εχω μιας και usb mic) τι τσεκαρω?
β)mic meter (αυτο ο.κ. εγινε)
γ)comms ? εχει ηδη κλικαρισμενο το enable midi και το com1 και FBQ delay στα 1200
δ)house curve (το εχω ηδη στο log και μετρησεις 15-200 hz και 45-105 db στα διαγραμματα δεν ξερω αν εχουν σχεση απλα αναφερω)
ε)analysis (εχει ηδη κλικαρισμενα θελει κατι ιδιαιτερης προσοχης?)
στ)eq (εχει ηδη κλικαριμενα στο dsp1124P)
Ζ) view (επισης κλικαρισμενα χρειαζεται καποια ρυθμιση εξτρα προς διευκολυνση στα διαγραμματα)?
παρακαλω μια ενοιμερωση στο το τι ειναι το καθενα με απλα ελληνικα , η χρηση αυτου θα ειναι για σετταρισμα hc και προσπαθιες ιδανικης τοποθετησης οσο ειναι εφικτο του-των σαμπ αλλα και bass traps , διαχυτων σε επιλεγμενα σημεια.
εαν καποιος γνωριζει εστω και μια απο τις παραπανω αποριες στις ρυθμισεις παρακαλω ας γραψει εστω αυτη ..