- Reaction score
- 99.244
Ωραίο καλοκαίρι θα περάσουμε...
μπλουτακ να φέρεις...δεν βρίσκεις φρέσκο εδώ πάνω24 Ιουνίου θα πάω για μια δουλειά στις Σέρρες, και το Σαββατοκύριακο θα κάνω tour στη Θράκη.
Θα έχω μαζί το πινέλο του rose και όσα ρετάλια περισσέψουν απο τα δικά μου.
Πάμε παρέα; Μου έχουν περισσέψει 4 Polyfon Linear και 3-4 μέτρα ύφασμα. Κούκλα θα του το κάνουμε.24 Ιουνίου θα πάω για μια δουλειά στις Σέρρες, και το Σαββατοκύριακο θα κάνω tour στη Θράκη.
Θα έχω μαζί το πινέλο του rose και όσα ρετάλια περισσέψουν απο τα δικά μου.
ανεβείτε αν είναι,πότε είναι.....Πάμε παρέα; Μου έχουν περισσέψει 4 Polyfon Linear και 3-4 μέτρα ύφασμα. Κούκλα θα του το κάνουμε.
Καλα, τα μηχανηματα τα 'χεις πυργωμενα μπροστα σου ? αυτο καταλαβαινω απο τσι φωτο ... γιατι ?
και καλα στον ηχο - κι εκει κοβουνε ... αλλα δε σ' εμποδιζουνε να βλεπεις την οθοναρα σου ?
δίπλαΒρε αγορίνα, φτιάξε μια κάτοψη, πες μας τι μπορεί να φύγει και τι όχι, τις διαστάσεις του τοίχου που θα μπει η οθόνη
αν θέλεις atmos ή auro, να στο περιποιηθούμε αναλόγωςδωματιάκι για τις πτάνες θα έχει;
η οθόνη θα μπει από τα αριστερά..εκεί που βρίσκονται τα 3 καδράκιαΒρε αγορίνα, φτιάξε μια κάτοψη, πες μας τι μπορεί να φύγει και τι όχι, τις διαστάσεις του τοίχου που θα μπει η οθόνη
...και κυρίως...αν θέλεις atmos ή auro, να στο περιποιηθούμε αναλόγως
Ώπα μεγάλε, έχω την πατέντα γι' αυτό. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον οικονομικό μου διευθυντή, τον S, για να τα βρείτε.σκέφτομαι ακόμα και το κρέμασμα 2 rail στο ταβάνι (αναλόγως με το που θα μπουν τα L-R) ώστε να μπορείς να παίξεις και με την τοποθέτηση ατμος( .4 ή .6 ή ότι σκ@τα ) αλλά και με auro
ε ναι βρε...εσύ τι λες...?Τώρα αυτός ο χώρος είναι σε άλλη πολυκατοικία από κει που μένεις;
για πες?Ώπα μεγάλε, έχω την πατέντα γι' αυτό. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον οικονομικό μου διευθυντή, τον S, για να τα βρείτε.
έχουμε δρόμο Κωστή...τι εγινε ρε παιδια !!!!
room in a room κατασκευή !!!!!
μη μασας....
....ολα τα forma να σκασουν
Special το έκανες το σχεδιάκι!
Σκέψου και το ενδεχόμενο να εντοιχίσεις την μπροστινή τριάδα με τίποτα jbl για να τελειώνεις!