- Reaction score
- 7.855
Advanced 32-bit D/A Conversion σε όλα τα κανάλια, RS232, IP ControlMarantz υποστήριξη για DSD αρχεία;
DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC and WAV support
Advanced 32-bit D/A Conversion σε όλα τα κανάλια, RS232, IP ControlMarantz υποστήριξη για DSD αρχεία;
δίκιο έχεις, δεν έχω ασχοληθεί πολύ, τώρα το ψάχνωΕ τότε δοκίμασε το με τις άλλες επιλογές και όχι convert
dsd δεν παίζει από pcΕ τότε δοκίμασε το με τις άλλες επιλογές και όχι convert
Δυστυχώς το hdmi αν και είναι μεγαλύτερων δυνατοτήτων από coax και opt δεν παίζει dsd. Γιατί δεν πας με usb ?dsd δεν παίζει από pc
DSD through HDMI is, as far as we know, not supported from a PC. Basically, the graphics card that controls your HDMI is responsible for supporting the audio format you want to play, and DSD does not appear to be one of them.
δοκιμάζω με dlna.......Δυστυχώς το hdmi αν και είναι μεγαλύτερων δυνατοτήτων από coax και opt δεν παίζει dsd. Γιατί δεν πας με usb ?
edit : βασικά σε εμένα το hdmi δίνει μόνο για dsd 64
Δεν έχω ιδέα τι κανει το marantz.Γιατί, εάν το κάνει bypass θα παίξει δηλαδή;
να σε βάλω να δεις βιντεο τις εκλογές του 81 ?Παιδευοσαστε με τα ψηφιακα, σηκωνεις βραχιονα, σπρωχνεις λιγο, ακους μουσικη. Προγραμματιστες εχετε γινει. Παλια εισαστε μουσικοφιλοι. Ριμεμπερ?
Να τραβήξει το roon από κάποιο δικτυακό φάκελο το multichannel αρχείο και να παίξει από το core που είναι στη περίπτωσή μου απευθείας πάνω στον AVΔοκίμασε κανεις να κάνει streaming multichannel αρχείου μέσω δικτύου;
Ποιες συσκευές είναι συμβατές;
έλα και εσύ. Θες να τα βρεις όλα σε ένα βράδυ.Να τραβήξει το roon από κάποιο δικτυακό φάκελο το multichannel αρχείο και να παίξει από το core που είναι στη περίπτωσή μου απευθείας πάνω στον AV
ή να στείλει από τοπικό library μέσο Airplay πχ?
με airplay multi δεν παίζει........
Εφόσον είναι απευθείας πάνω, λογικά παίζει multichannel.Να τραβήξει το roon από κάποιο δικτυακό φάκελο το multichannel αρχείο και να παίξει από το core που είναι στη περίπτωσή μου απευθείας πάνω στον AV
Από τις λίγες ελευθερίες ώρες........ ότι προλάβω. μέχρι να ασχοληθω ξανά μπορεί να έχει βγει άλλη έκδοση....έλα και εσύ. Θες να τα βρεις όλα σε ένα βράδυ.
Ξέρεις τι τραβάμε για να ρυθμίσουμε μια κεφαλή??