Sonos

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.058
Ερώτηση άπειρου χρήστη που ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο σύστημα της Sonos:

1) Σκέφτομαι αρχικά μέχρι να διαμορφωθεί το σαλόνι μου στο νέο σπίτι να πάω σε ένα (προσωρινό) setup με Arc Ultra + sub 4. Θα ακούσω αρχικά (μόνο με αυτά τα 2) καλό δικάναλο; Πηγή αποκλειστικά streaming από Apple music + Tidal.
2) O σχεδιασμός για το μέλλον είναι να έρθει άλλο 1 sub 4 και 2 Era 300. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί το setup, θα ακούω καλή πολυκάναλη μουσική; Επαναλαμβάνω: Πηγή αποκλειστικά streaming από Apple music + Tidal.

Έχω ένα ποταπό δικάναλο σύστημα αλλά πιστεύω ώρα να πάω παρακάτω...

Sonistas περιμένω το feedback σας...

Reaction score
1.010
Ερώτηση άπειρου χρήστη που ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο σύστημα της Sonos:

1) Σκέφτομαι αρχικά μέχρι να διαμορφωθεί το σαλόνι μου στο νέο σπίτι να πάω σε ένα (προσωρινό) setup με Arc Ultra + sub 4. Θα ακούσω αρχικά (μόνο με αυτά τα 2) καλό δικάναλο; Πηγή αποκλειστικά streaming από Apple music + Tidal.
2) O σχεδιασμός για το μέλλον είναι να έρθει άλλο 1 sub 4 και 2 Era 300. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί το setup, θα ακούω καλή πολυκάναλη μουσική; Επαναλαμβάνω: Πηγή αποκλειστικά streaming από Apple music + Tidal.

Έχω ένα ποταπό δικάναλο σύστημα αλλά πιστεύω ώρα να πάω παρακάτω...

Sonistas περιμένω το feedback σας...
Νομιζω οτι εχει αναφερθει εδω οτι η μπαρα και το sub δεν κανει για ικανοποιητικο στερεο. Προτιμουνται τα fives με sub.

Εβλεπα χτες ενα συστημα στο site της sonos 2.600 ευρω ολο το πακετο arc ultra, sub, era 300 , αλλα αυτο εχει νοημα μονο σε ταινιες και καλες εγγραφες μουσικης σε dolby atmos.

Ενα συστημα στα 3χιλ προσανατολισμενο στο στερεο θα καταστρεψει το συστημα της sonos σε στερεο μουσικη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.288
Members
38.169