Sonos

Reaction score
5.483
Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις βάλει στο σωστό σημείο την εικονική Αμερικάνικη διεύθυνσή σου.
Δεν τη βάζεις στο Account>Your addresses
Εκεί είναι η διεύθυνση παραλαβής φυσικών προϊόντων.

Το direct link του σημείου που πρέπει να τη βάλεις είναι αυτό.
Και πατάς: Country/Region Settings

Εκεί φτάνεις αφού επιλέξεις στo dashboard του Account
Digital Content and Devices support
Μετά επιλέγεις:
Things you can do: Manage Content & Devices
Στην τρίτη οριζόντια γραμμή επάνω επιλέγεις:
Preferences
Country/Region Settings

Στη διεύθυνση αρκεί το Zip Code να είναι το σωστό που αντιστοιχεί με το State, τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα.
Πέρα από διεύθυνση, ζητά και τηλέφωνο. Τα ψηφία πρέπει να είναι της μορφής 1234567890 για να το δεχτεί.

Αφού αλλάξεις τη διεύθυνση στο amazon, πήγαινε στο Alexa app, aποσυνδέσου και συνδέσου ξανά.

Αυτό είναι το direct link για το Sonos skill στο Amazon Αμερικής.
Kάνεις enable και είσαι έτοιμος.

Στο Sonos app, για τα νέα ηχεία, επιλέγεις
Settings
Δεξιά από το Your System πατάς Manage
Voice Assistants
+ Add a voice assistant
Amazon Alexa

manage.jpg

Last edited:

Reaction score
5.483
Sonos Ace

Εφόσον γίνει αγορά δύο κομματιών, το δεύτερο έχει 50% έκπτωση.

Τα λευκά εξαντλήθηκαν. Τα σήκωσα εγώ τα δύο τελευταία :)

Και Sonos Move με 209€ μείον την επιστροφή με κάρτa Eurobank για συνολική αγορά >399€.
Τελευταία κομμάτια. Παραλαβή σε συγκεκριμένα καταστήματα μόνο.

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.618
Ήρθανε επιτέλους σήμερα και τα άλλα 2 μικρούλια που περίμενα. Ακολουθεί mini review λοιπόν για το nearfield sonos συστηματάκι που έχω στην κατοχή μου εδώ και 6 ώρες περίπου. Για να μην το κουράζουμε το θέμα θα τα πω περιληπτικά!

Προηγούμενο σύστημα:
2 x KRK Rokit Classic + KRK S10.4 Subwoofer + Ifi zen air dac = 800 €

Νέο σύστημα:
2 x Era 100 + Sub Mini = 800 €

Χώροι: διαφορετικοί άλλα ίδια τετραγωνικά. Nearfield ακρόαση στο μισό μέτρο.

Πάμε να τα δούμε σιγά σιγά όλα:

Το πιό βασικό: Πως ακούγεται το νέο σύστημα σε σχέση με το παλιό;
Η μέρα με τη νύχτα με μόνο ένα μελανό σημείο!

Δεν έχω ξανακούσει τόσο αναλυτικό και συνάμα όμορφο ήχο (σε αυτά τα λεφτά, μη σου πω και στα διπλά). Δεν περίμενα να φτάσω στα βαθιά γεράματα για να ξαναζήσω την εμπειρία να ακούω χιλιοπαιγμένα κομμάτια και να ανακαλύπτω χαμένες λεπτομέρειες. Από θορύβους σε σιγανά περάσματα σε κομμάτια ηλεκτρονικής, μέχρι ανεπαίσθητα τραβήγματα της πένας πάνω στις χορδές της κιθάρας. Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μια μόνο λέξη για την ηχητική ταυτότητα του Sonos συστήματος τότε σίγουρα αυτή θα ήταν το "κρύσταλο".

Δεν αντέχει όμως σε μεγάλες εντάσεις το σύστημα. Αρχίζουν και "ψηφιοποιούνται" και σκληραίνουν τα πρίμα και γενικά σαν να παραμορφώνει λιγάκι. Αν κάποιος όμως περίμενε ότι θα έπαιρνε τρελές εντάσεις κάτω από το χιλιάρικο κάτι δεν θα έχει καταλάβει σωστά. Δεν το κατατάσσω στα μελανά σημεία γιατί ούτε μου πλάσαρε η Sonos τρελά volume ποτέ, ούτε είχα τέτοιες προσδοκίες. Σύστημα για μικρά δωμάτια είναι στην τελική. Για τέτοιο χώρο το πήρα, το περίμενα ότι δεν θα πέφτουν τα κάδρα και τα βάζα.

Ωραίο το ότι κάθε ηχείο έχει 2 τουήτερ να βαράνε πλαγίως. Δίνει ένα spacious και ethereal συναίσθημα που εμένα προσωπικά μου αρέσει σε ότι είδος μουσικής και να έβαλα. Δεν αλλοιώνει την εμπειρία της ακρόασης, αντιθέτως κατ εμέ την εμπλουτίζει και την ενισχύει.

Το μελανό σημείο της υπόθεσης είναι το Sub Mini. Αυτό το πράγμα ούτε σε παράλληλα σύμπαντα δεν κατεβαίνει στους 25 κύκλους που διάβαζα σε κάτι sites του εξωτερικού. Δεν έχει ούτε τη μισή δύναμη και όγκο του KRK sub. Αρχικά δεν κρύβω ότι με στεναχώρησε. Αλλά...

Μετά τα έβαλα σε μια ζυγαριά. Από τη μιά έχουμε μια κατάσταση (KRK) όπου έτριζαν οι πόρτες και έπεφταν βάζα, αλλά σαν αποτέλεσμα ήταν μια σκέτη θολούρα. Από την άλλη σωστό και ισορροπημένο μπασάκι που δεν χτυπάει στο στομάχι αλλά αρκεί με το παραπάνω για το 98% των ακροάσεων που θα κάνει κάποιος σε ένα μικρό γραφείο (όπως εγώ) ή σε ένα υπνοδωμάτιο κλπ κλπ.

Τι να λέμε τώρα. Τους νόμους της φυσικής δεν μπορεί να τους παραβεί κανείς. Δεν γίνεται να πάρεις room-shaking μπάσο από 2 woofers 6" που έχει το Sub Mini. Συμπερασματικά από τις 2 εμπειρίες ψηφίζω Sonos δαγκωτό και ας έχει το μελανό σημείο του ότι δεν είναι bodybuilder το μπάσο του. Η καθαρότητα του ήχου υπερσκελίζει κατά κράτος τα όποια αρνητικά. Δεν έχει τα db του KRK συστήματος, αλλά στα db που βγάζει το ξεφτιλίζει το KRK και με διαφορά. Α! Και μια είναι τόσο μικρό, χώρεσε δίπλα/πίσω στην οθόνη. Δεν με χάλασε καθόλου.

Ακολουθούν οι "λεπτομέρειες":
  • Μπράβο soundimage + ACS για την άριστη εμπειρία αγοράς + ταχύτατης παράδοσης για άλλη μια φορά.
  • Το tuning που κάνει η Sonos με το iPhone ανεβάζει τον ήχο 2 επίπεδα. Πραγματικά ο ήχος αλλάζει τρομακτικά πολύ προς το καλύτερο. Μια απλή εμπειρία ακρόασης γίνεται πραγματικά σκέτη απόλαυση! Όποιος έχει Sonos και android τηλέφωνο είναι εγκληματίας. (γενικά όποιοι έχουν android τηλέφωνο είναι εγκληματίες, εδώ ένα παραπάνω).
  • Κρίμα, αμαρτία και άδικο αυτό το μαρτύριο της εφαρμογής της Sonos. 2 ώρες έφαγα να πειράζω ρυθμίσεις στο router και στον υπολογιστή για μην τρώει αποσυνδέσεις. Και ακόμη και τώρα από την ρημάδα την εφαρμογή στο κινητό είναι ανύπαρκτο όλο το setting στον τομέα EQ. Ούτε το loudness δουλεύει, ούτε η ισοστάθμιση μπάσων/πρίμων, ούτε το balance left/right. Όταν δε, ανοίγω την εφαρμογή για το Χ Ψ λόγο, είναι σαν να ρίχνω ζάρι. Πότε εμφανίζονται εκτός δικτύου τα ηχεία. Πότε βλέπει το αριστερό και όχι το δεξί. Πότε εμφανίζεται να μην υπάρχει τίποτα... Πάρτε παιδιά στη Sonos software developers επειγόντως! Ψηφιακά και έξυπνα ηχεία πουλάτε. Είναι κάτι απολύτως απαραίτητο η σωστή λειτουργία της εφαρμογής. Δεν είναι "πολυτέλεια".
  • Όταν όμως με το καλό φάει κανείς το αγγούρι του να ρυθμίζει κινητά/routers/εφαρμογές κλπ κλπ και το φέρει στα μέτρα του, το αποτέλεσμα σε δικαιώνει πλήρως.
  • Δεν πίστευα σε αυτά, αλλά όντως το σύστημα χρειάστηκε 2 ώρες για να αποδώσει τα μέγιστα. Τώρα αν είμαι εγώ που συνήθισα σε αυτές τις 2 ώρες το χαρακτήρα του, ή αν όντως θέλουν στρώσιμο, δεν ξέρω να σας το απαντήσω.
  • Αν νομίζει κανείς ότι με το trueplay θα γλυτώσει τον πειραματισμό για την βέλτιστη θέση του sub είναι γελασμένος. Έφαγα μισή-μια ώρα να το τοποθετώ αριστερά δεξιά, πάνω κάτω (και tuning μετά κάθε φορά) αλλά η διαφορά στον ήχο άξιζε τον κόπο.
  • Όσον αφορά την nearfield ακρόαση (που κάνω 10 ώρες τη μέρα τουλάχιστον) δεν ξαναπάω πίσω στα "χαζά" απλά ενεργά ηχεία για κανένα λόγο. Μου θυμίζει το πέρασμα από τα παθητικά στα ενεργά, από το πικάπ στο CD. Από το CD στο streaming κλπ κλπ. Όποιος δεν έχει χρήμα άφθονο, νομίζω ότι πρέπει να έχει την Sonos (και γενικά τη φιλοσοφία του όλα σε ένα) σε καλό σημείο του radar του. Μπαίνω στο σπίτι, μέχρι να βγάλω μπουφάν κλπ, έχει συνδεθεί το κινητό στο wi-fi. Η μουσική αρχίζει λοιπόν να παίζει κάπου στη στιγμή που ανοίγω την πόρτα του γραφείου. Ποια πολύπριζα, ποιοι ενισχυτές να ζεσταθούν, ποια ρύθμιση χώρου με μικρόφωνα και software ειδικά κλπ κλπ. Ποιά καλώδια, μπίλιες, cd, πικάπ... Μετά από 2 ώρες με τα έξυπνα Sonos, σκας ένα χαζό χαμόγελο και σκέφτεσαι ότι αυτά είναι για συντηριτικούς ανθρώπους που δεν θέλουν να αλλάξουν και να δεχτούν την αλλαγή και την πρόοδο σαν αυτονόητο κομμάτι της ζωής της ίδιας.
  • Μπράβο σε όσους έχουν στήσει συστηματάρες προσεγμένες. Μπράβο σε όσους είναι μερακλήδες. Μπράβο σε όσους αξιοποιούν δημιουργικά το χρόνο τους με το χόμπι του ήχου. Για εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουμε είτε χρόνο, είτε λεφτά, είτε όρεξη, αυτή είναι η λύση κατά την ταπεινή μου γνώμη για ένα VFM καλό αποτέλεσμα.
  • Θες να κάνεις δικάναλο Sonos σε μικρό χώρο; Προβληματίζεσαι για τα 400-500€ παραπάνω που κάνει το μεγάλο sub της, σε σχέση με το μικρό; Το μεγάλο φίλε οπωσδήποτε. Και καθαρότητα και όγκος. ;)
Σαν πολλά δεν έγραψα; Εμ, έτσι είναι. Όταν κάνεις ακρόαση με τα αυτιά, κάτι πρέπει να κάνεις και ο υπόλοιπος για να περάσει η ώρα ευχάριστα! Until next time...

IMG_2962.JPG

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.626
@kalitsouni Ωραία παρουσίαση, ευχαριστούμε.

Το θέμα της απόδοσης του subwoofer, θα λυθεί εάν πάρεις ένα δεύτερο; Ρωτάω, δεν ξέρω εάν είναι τεχνικά δυνατόν να προσθέσεις/συνδέσεις άλλο ένα.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.618
Το θέμα της απόδοσης του subwoofer, θα λυθεί εάν πάρεις ένα δεύτερο; Ρωτάω, δεν ξέρω εάν είναι τεχνικά δυνατόν να προσθέσεις άλλο ένα.
Ο μόνος τρόπος να απαντήσω κάτι τέτοιο σωστά, είναι να δοκιμάσω στον ίδιο χώρο όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.
1 μικρό / 2 μικρα / ένα μεγάλο / 2 μεγάλα.

Δεν θα το κάνω όμως γιατί δεν νομίζω ότι αξίζει το χρήμα (αφού ήδη ότι έγινε, έγινε και το έκανα το "λάθος" και πήρα το μικρό). Την ώρα της δουλειάς δεν μπορείς να ανεβάσεις ένταση ούτως η άλλως γιατί πρέπει να είσαι focused σε αυτό που κάνεις στον υπολογιστή. Εξάλλου τα ηχεία όπως λέγαμε πριν ούτε αυτά είναι για πολλά πολλά γκάζια οπότε νομίζω ότι θα ήταν δώρο άδωρο.

ΑΝ είχα πάρει εξαρχής τα Era 300 θα σου έλεγα άλλα. Αλλά τώρα με τα 100άρια δεν είναι και έγκλημα το mini sub. Αν βέβαια γύριζα το χρόνο πίσω, το μεγάλο θα έπαιρνα αλλά είναι στο συνεργείο η χρονομηχανή. :lol:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.766
Κρίμα, αμαρτία και άδικο αυτό το μαρτύριο της εφαρμογής της Sonos. 2 ώρες έφαγα να πειράζω ρυθμίσεις στο router και στον υπολογιστή για μην τρώει αποσυνδέσεις. Και ακόμη και τώρα από την ρημάδα την εφαρμογή στο κινητό είναι ανύπαρκτο όλο το setting στον τομέα EQ. Ούτε το loudness δουλεύει, ούτε η ισοστάθμιση μπάσων/πρίμων, ούτε το balance left/right. Όταν δε, ανοίγω την εφαρμογή για το Χ Ψ λόγο, είναι σαν να ρίχνω ζάρι. Πότε εμφανίζονται εκτός δικτύου τα ηχεία. Πότε βλέπει το αριστερό και όχι το δεξί. Πότε εμφανίζεται να μην υπάρχει τίποτα..
Να αυτά διαβάζω (όχι μόνο από εσένα) και δεν μπορώ. Εγώ θα τα είχα σπάσει, πετάξει από το παράθυρο, κάτι. Όταν ανοίγω κάτι για πρώτη φορά θέλω να δουλεύει σε 5', άντε 10'. Μετά θέλω να δουλεύει πάντα, no question. Αλλιώς θα φύγει από το παράθυρο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.626
Ο μόνος τρόπος να απαντήσω κάτι τέτοιο σωστά, είναι να δοκιμάσω στον ίδιο χώρο όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.
1 μικρό / 2 μικρα / ένα μεγάλο / 2 μεγάλα.

Δεν θα το κάνω όμως γιατί δεν νομίζω ότι αξίζει το χρήμα (αφού ήδη ότι έγινε, έγινε και το έκανα το "λάθος" και πήρα το μικρό). Την ώρα της δουλειάς δεν μπορείς να ανεβάσεις ένταση ούτως η άλλως γιατί πρέπει να είσαι focused σε αυτό που κάνεις στον υπολογιστή. Εξάλλου τα ηχεία όπως λέγαμε πριν ούτε αυτά είναι για πολλά πολλά γκάζια οπότε νομίζω ότι θα ήταν δώρο άδωρο.

ΑΝ είχα πάρει εξαρχής τα Era 300 θα σου έλεγα άλλα. Αλλά τώρα με τα 100άρια δεν είναι και έγκλημα το mini sub. Αν βέβαια γύριζα το χρόνο πίσω, το μεγάλο θα έπαιρνα αλλά είναι στο συνεργείο η χρονομηχανή. :lol:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως τα περιγράφεις, για ηχοσύστημα γραφείου είναι μία πολύ καλή - εάν όχι η ιδανική - λύση.

Το μόνο σχόλιο που έχω είναι ότι, όταν εργάζομαι εξ αποστάσεως (στο σπίτι), το κάνω στο δωμάτιο ακρόασης, οπότε οι εντάσεις στις οποίες δουλεύουμε είναι, εχμ... διαφορετικές. :biggrin:

Reaction score
5.483
Εγώ βλέπω χώρο για δύο όρθια Sonos Five δεξιά-αριστερά της οθόνης.
Κι ένα Sonos Sub κάτω από το γραφείο.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.618
Καλημέρα φόρουμ. Χρόνια Πολλά σε όλους!

Να αυτά διαβάζω (όχι μόνο από εσένα) και δεν μπορώ. Εγώ θα τα είχα σπάσει, πετάξει από το παράθυρο, κάτι. Όταν ανοίγω κάτι για πρώτη φορά θέλω να δουλεύει σε 5', άντε 10'. Μετά θέλω να δουλεύει πάντα, no question. Αλλιώς θα φύγει από το παράθυρο.
Συμφωνώ απόλυτα. Αγοράζεις iPad, το βάζεις δίπλα δίπλα στο τηλέφωνο σου και περνάει αυτόματα κωδικούς, ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ κλπ. Όλα just-works! Μας έχουν κακομάθει έτσι. Αλλά...

Και τα windows βγάζαν μπλε οθόνες για 20 χρόνια μέχρι να γίνουν της προκοπής. Έτσι πάει. Νέα τεχνολογία είναι το all in one. Αυτά πρέπει να φάμε στη μάπα για 10 χρόνια μέχρι να γίνουν και αυτά just works.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως τα περιγράφεις, για ηχοσύστημα γραφείου είναι μία πολύ καλή - εάν όχι η ιδανική - λύση.
Το μόνο σχόλιο που έχω είναι ότι, όταν εργάζομαι εξ αποστάσεως (στο σπίτι), το κάνω στο δωμάτιο ακρόασης, οπότε οι εντάσεις στις οποίες δουλεύουμε είναι, εχμ... διαφορετικές. :biggrin:
Και εγώ από το σπίτι δουλεύω (100% του χρόνου, όχι περιστασιακά). Δεν μπορείς όμως να έχεις τσίτα μουσική την ώρα που πρεπει να συγκεντρωθείς σε κάτι σημαντικό. Στο διάλειμμα όμως και εγώ τσιτώνω μη νομίζεις.

Εγώ βλέπω χώρο για δύο όρθια Sonos Five δεξιά-αριστερά της οθόνης.
Κι ένα Sonos Sub κάτω από το γραφείο.
Βλέπεις όμως και +800€ στο κοστολόγιο. Δηλαδή ένα σύστημα που κάνει τα διπλά. Κάτι τέτοιο για ένα απλό γραφειάκι θα ήταν λίγο overkill.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.766
Συμφωνώ απόλυτα. Αγοράζεις iPad, το βάζεις δίπλα δίπλα στο τηλέφωνο σου και περνάει αυτόματα κωδικούς, ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ κλπ. Όλα just-works! Μας έχουν κακομάθει έτσι.
Μπα. Πάντα έτσι ήμουν. Θέλω όλα να δουλεύουν άψογα και να μη μου σπάνε τα νεύρα. Για αυτό έλεγα πάντα πως δεν με ενδιαφέρει αν κάνει 5 ή 105 πράγματα. Ας κάνει 5 αλλά να τα κάνει.
Και τα windows βγάζαν μπλε οθόνες για 20 χρόνια μέχρι να γίνουν της προκοπής. Έτσι πάει. Νέα τεχνολογία είναι το all in one. Αυτά πρέπει να φάμε στη μάπα για 10 χρόνια μέχρι να γίνουν και αυτά just works.
Και εδώ έχω τις αντιρρήσεις μου 🙃. Θα τα πάρεις όταν δεν έχουν θέματα. Μέχρι τότε θα έχεις ότι δεν έχει θέματα, και ας είναι τεχνολογίας 10 ετών. Δεν με απασχολεί.

Reaction score
5.483
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Sonoσυνοδοιπόρους και λοιπούς!

@kalitsouni
Εννοείται ότι έκανες καλές επιλογές για desktop σύστημα.
Αλλά ναι, το Sub Mini όλοι λένε ότι είναι πολύ μίνι, και πιο υψηλή αναλογία κόστους απόδοσης έχει το κανονικό Sub, gen 3 σε προσφορά ή μεταχειρισμένο.

Πέρα από αυτό, έχω μια υποψία ότι
2 Five σκέτα > 2 Era100+Sub Mini.

Σχετιμά με τα θέματα σύνδεσης, σε τρία σπίτια έχω στήσει Sonos σε πολλαπλούς χώρους, πάντα δούλεψαν όλα στο άψε-σβήσε, με μηδέν προβλήματα.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.618
Πέρα από αυτό, έχω μια υποψία ότι
2 Five σκέτα > 2 Era100+Sub Mini.

Σχετιμά με τα θέματα σύνδεσης, σε τρία σπίτια έχω στήσει Sonos σε πολλαπλούς χώρους, πάντα δούλεψαν όλα στο άψε-σβήσε, με μηδέν προβλήματα.
Μπορεί. Ηχητικά να είναι ποιο καλά τα fives. Αλλά έχουν μήκος 36cm σε σχέση με τα 12 των era 100. Δεν έχω τόσο χώρο πάνω στο γραφείο.

Όταν ξενοικιάσουν αυτά τα σπίτια να μου πεις να πάω να τα πιάσω εγώ. Μπορεί να είναι θέμα αύρας! :lol:

Reaction score
5.483
Αν βέβαια γύριζα το χρόνο πίσω, το μεγάλο θα έπαιρνα αλλά είναι στο συνεργείο η χρονομηχανή. :lol:
Βέβαια, αν αγόραζες κατευθείαν από το site της Sonos θα είχες τη δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημερών από τη μέρα παραλαβής και θα έπαιρνες τα λεφτά σου πίσω στο ακέραιο. Μάλιστα με πληρωμένα μεταφορικά από τη Sonos και με UPS για να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Παλιότερα ήταν 100 ημέρες η περίοδος με δυνατότητα επιστροφής.
Αλλά και 30 μέρες υπεραρκετές είναι για να καταλάβει κανείς αν τον καλύπτει το μοντέλο Sonos που αγόρασε.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.618
Βέβαια, αν αγόραζες κατευθείαν από το site της Sonos θα είχες τη δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημερών από τη μέρα παραλαβής και θα έπαιρνες τα λεφτά σου πίσω στο ακέραιο. Μάλιστα με πληρωμένα μεταφορικά από τη Sonos και με UPS για να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου.
Ναι αλλά δεν θα τα είχα σπίτι μου σε 24 ώρες ;)

Reaction score
5.483
Σε 3 μέρες θα τα είχες με UPS. Με δωρεάν αποστολή, που ξεκινάει αυθημερόν με την παραγγελία.
Άστο, μην το ψάχνεις, δεν πιάνεται η Sonos, είναι αλλού.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.618
Σε 3 μέρες θα τα είχες με UPS. Με δωρεάν αποστολή, που ξεκινάει αυθημερόν με την παραγγελία.
Άστο, μην το ψάχνεις, δεν πιάνεται η Sonos, είναι αλλού.
Αν είναι έτσι που τα λες τότε το 5.2 του σαλονιού θα αγοραστεί online. Τώρα υπήρχε και η πίεση του χρόνου γιατί δεν είχα ήχο στο γραφείο και σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι. :lol: :lol: :lol:

Εγώ είχα στο μυαλό μου ότι τα στέλνουν από καμιά αποθήκη τους στη Γερμανία. Για να μου λες 3 μέρες μάλλον δεν ισχύει αυτό ε;

Reaction score
5.483
Και standard δωρεάν αποστολή να επιλέξεις. πάλι με UPS Express στέλνουν το πακέτο.

Κι όταν λέμε πακέτο, μπορεί να είναι και πολλαπλά πακέτα με ηχεία και σαμπ. Δεν αλλάζει κάτι ούτε με τον όγκο ούτε με το βάρος. Δωρεάν λέμε.

IMG_0685.jpeg

Εγώ είχα στο μυαλό μου ότι τα στέλνουν από καμιά αποθήκη τους στη Γερμανία. Για να μου λες 3 μέρες μάλλον δεν ισχύει αυτό ε;
Από Ολλανδία τα στέλνει η Sonos.
Με UPS Express τόσος είναι ο χρόνος μέχρι να έρθουν σε μας Ελλάδα, 3 μέρες.
Δεν τα στέλνουν με απλό UPS, που θα έκανε 7 ημερολογιακές ημέρες.

Last edited:

Reaction score
5.483
Αν είναι έτσι που τα λες τότε το 5.2 του σαλονιού θα αγοραστεί online.
Κάποιο περασμένο μοντέλο ηχείο Sonos αγόρασες σε προσφορά αυτές τις μέρες για να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη αγορά του πακέτου 5.2;
Ακόμα κι αν είναι ένα εκθεσιακό Sonos Roam με 64€ που είδα πριν μέρες.
Αμέσως εξασφαλίζεις έτσι 15% έκπτωση στο site της Sonos για αναβάθμιση.
Βλέπει η Sonos ότι στα ηχεία σου υπάρχει ενεργό ένα περασμένο μοντέλο, και σου δίνει κωδικό να αγοράσεις ό,τι θέλεις από το site της με 15% έκπτωση. Ναι, ακόμα και το πιο ακριβό σετάπ του 3χίλιαρου μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση, επειδή έχεις το περασμένο μοντέλο ακόμα και του πιο μικρού της φορητού ηχείου.
Μάλιστα πέρσι διπλασίασαν για λίγες μέρες το 15%, που έγινε 30%!
Ετοιμάσου!

Δεν παίζεται η Sonos λέμε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.865
Members
38.251
Νεότερο μέλος
dzls