- Reaction score
- 5.614
Πουλήστε τα «προβληματικά» σας Sonos, να τα χαρούμε οι υπόλοιποι απροβλημάτιστα.
Ο κωτσόβολος έχει το σετάκι στα 900€.Πουλήστε τα «προβληματικά» σας Sonos, να τα χαρούμε οι υπόλοιποι απροβλημάτιστα.
Με tp link κλπ δεν ασχολούμαι πλέον. Έχω καεί στο παρελθόν και ξέρω ότι δεν μου κάνουν τέτοια προϊόντα. Εξάλλου δεν θα σκάω ένα κάρο λεφτά μπας και δουλέψει σωστά ένα προβληματικό προϊόν. Απλά θα φύγει το προβληματικό προϊόν.Παρε ρε ανθρωπα ενα access point long range και βαλε το στο δωμάτιο με τα σονος, πάρε ένα αλλο στην αυλη και κλείσε το wifi του router,....τα δικά μου πιάνουν κάτω στην πιλωτή απο τον 2ο οροφο.
φτηνα ειναι τα tp link, αν θες τουμπανα δες τα ubuquity
ασχετα τι θα κάνεις με τα ηχεια....τσιμπα 2 ubiquity....μία που τα έβαλες και μία που τα ξέχασες. Μόνο το πρώτο θέλει δίκτυο τα αλλα συνδέονται μόνα τους πανω του.Παιδιά ακούγομαι γκρινιάρης αλλά δεν είναι κάτι που έτυχε εμένα και μόνο. Δείτε reddit π.χ. Πάρα πολύς κόσμος απογοητευμένος.
1) Αρνούμαι πεισματικά να δώσω έστω και μια δραχμή για χάρη ενός εμφανώς προβληματικού προϊόντος. Η λογική λέει να φύγει το προβληματικό προϊόν, όχι να στήσω το υπερδίκτυο σπίτι μου.ασχετα τι θα κάνεις με τα ηχεια....τσιμπα 2 ubiquity....μία που τα έβαλες και μία που τα ξέχασες. Μόνο το πρώτο θέλει δίκτυο τα αλλα συνδέονται μόνα τους πανω του.