Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια δηλαδή???
σε ευχαριστώ πολύ.αυτό ήταν αλλά παρατηρώ ότι όποτε κλείνω διακόπτη από πίσω χάνει την ώρα...λογικό???

Οταν θα ανοιξει σε καποιο καναλι θα βρει τη σωστη ωρα.

Πανασχετο αλλα επικαιρο!
Βρε συ Vertigo τον...κοκκινο Κακκο εβαλες αβαταρ; μανα μ΄πονεσες;
Οχι βρε συ. Ειμαι θαυμαστης του :142:

Reaction score
0
Την ωρα δεν τη βρισκει αυτοματα, επισης ο δεκτης δεν τα παει τοσο καλα με το info, αργει λιγο να φωρτωσει, τις περισσοτερες φορες ενω δειχνει το epg στο info δεν βγαινει.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Την ωρα δεν τη βρισκει αυτοματα, επισης ο δεκτης δεν τα παει τοσο καλα με το info, αργει λιγο να φωρτωσει, τις περισσοτερες φορες ενω δειχνει το epg στο info δεν βγαινει.

Ο λόγος που γίνετε αυτό είναι γιατί έχει προστεθεί η λειτουργία στο πλήκτρο ώστε να πάρουμε πληροφορίες και για(service nuevo ktlp)
To πλήκτρο δίνει εντολή για δυο λειτουργίες ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να υπάρχει μια πάρα πολύ μικρή καθυστέρηση των 10 δεύτερων ώστε να πάρουμε και την πληροφορία epg

Reaction score
65
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

o 9000,ειναι ή παιρνει enigma 2...?!?!
ετσι διαφημιζει γνωστο καταστημα με δορυφορικα ειδη στο κεντρο......

Reaction score
1

Reaction score
0

μπορεί να ανέβει κάπου αλλού γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω ???

Reaction score
0

καλημέρα σε όλους. την τετάρτη παίρνω κι εγώ τον δέκτη (τον 9000 τον απλό) και θέλω να ρωτήσω τα εξής
1. περνάω πρώτα το Boxer26_Spiderbox_Fix2_9000_0926_K.rar και μετά το τελευταίο (5/11) Softcam HD.rar ; χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;
2. έχω 8αρι ντισέκ που το δουλεύω με το 1/1. έχω βάλει τους δορυφόρους που πιάνω σταθερά σε 7 θέσεις και στην 8η έχω ένα κινητό πιάτο που το κινώ εγώ όποτε θέλω και στη θέση αυτή έχω ορίσει άλλλους δορυφόρους που πιάνω. στον spiderbox σε ποια επιλογή θα βρω το ντισέκ 1/1;
3. το ρούτερ που έχω το έχω κλειδωμένο. για να συνδεθεί ο δέκτης σε ποιο σημείο θα μου ζητήσει κωδικό;
συγγνώμη αν οι ερωτήσεις φαίνονται απλοϊκές αλλά νέος γάρ και θέλω να είμαι έτοιμος.

Reaction score
1

Καλώς να σου έρθει έτσι πρέπει να κάνεις σχετικά με τo firmware και τo softcam

Το ξέρω η ενότητα είναι πολύ μεγάλη ξεκίνησε σιγά σιγά από την πρώτη σελίδα να διαβάσεις και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε:145:

Reaction score
0
Μην αγχωνεσαι, θα βρεις ακρη ευκολα, το κλειδωμα του ρουτερ δεν καταλαβα, τι εννοεις ασυρματο? δεν εχει σχεση, καλωδιο ethernet θα βαλεις και λογικα θα παρει κατευθειαν.

Reaction score
1

ευχαριστώ πολύ. τα έχω διαβάσει όλα ήδη
Εγώ τον έχω με moteck και όποιους δορυφόρους πιάνω έχω ορίσει την επιλογή disec 1.2

Tώρα εσύ από την 8 θέση που θα φύγει το moter disec1.2 θα βάλεις στους δορυφόρους που δεν είναι στο σταθερό σου πιάτο η πιάτα δεν ξερώ τι έχεις

Τους σταθερούς θα τους φτιάξεις από το menu του δέκτη ψάξε λίγο δες που παίρνεις σήμα και ανάλογα φτιάξε θέσεις αυτό είναι

Για το router που ρωτάς τράβα ένα καλώδιο Ethernet κάνε ένα regist και αυτό είναι

Τώρα κλειδωμένο αυτό το έχω διαβάσει παντού τι κλειδωμένο πάρε ένα τηλέφωνο στον Ote στην forthnet όπου είσαι και ρώτα τους οι πόρτες είναι όλες ανοιχτές γιατί φτιάχνω δυκτιο στο σπίτι μου !!!

Θα σου πουν η θα στις ανοίξουν

Φυσικά μπορείς να το κάνεις και εσύ αν μπεις στις ρυθμίσεις του Router σου αναλογα με το ποιο εχεις κανε ένα google search να δεις πως ανοιγουν

Reaction score
65

Εγώ τον έχω με moteck και όποιους δορυφόρους πιάνω έχω ορίσει την επιλογή disec 1.2

Tώρα εσύ από την 8 θέση που θα φύγει το moter disec1.2 θα βάλεις στους δορυφόρους που δεν είναι στο σταθερό σου πιάτο η πιάτα δεν ξερώ τι έχεις

Τους σταθερούς θα τους φτιάξεις από το menu του δέκτη ψάξε λίγο δες που παίρνεις σήμα και ανάλογα φτιάξε θέσεις αυτό είναι

Για το router που ρωτάς τράβα ένα καλώδιο Ethernet κάνε ένα regist και αυτό είναι

Τώρα κλειδωμένο αυτό το έχω διαβάσει παντού τι κλειδωμένο πάρε ένα τηλέφωνο στον Ote στην forthnet όπου είσαι και ρώτα τους οι πόρτες είναι όλες ανοιχτές γιατί φτιάχνω δυκτιο στο σπίτι μου !!!

Θα σου πουν η θα στις ανοίξουν

Φυσικά μπορείς να το κάνεις και εσύ αν μπεις στις ρυθμίσεις του Router σου αναλογα με το ποιο εχεις κανε ένα google search να δεις πως ανοιγουν
τελικα πρεπει να ανοιγουμε θυρα στο router για τον δεκτη?

Reaction score
1

Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα πάντως άλλα παιδιά λένε ότι τις ανοίγουν τώρα τι γίνετε !! :131:

Reaction score
0

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. μάλλον σας μπέρδεψα εγώ γιατί δεν έθεσα καλά το ερώτημα.
όταν λέω κλειδωμένο εννοώ ότι έχω κωδικό ώστε να μην μπαίνει οποισδήποτε στο ιντερνετ ασύρματα. τώρα που θα συνδέσω το δέκτη κατευθείαν με καλώδιο θα μου τον ζητήσει πουθενά ή συνδέεται κατευθείαν;
όσον αφορά το ντισέκ 1/1 οκταπλό εννοώ ότι στο δέκτη που έχω έχει επιλογή για 1/1 και έχω στη θέση 1 π.χ hotbird, 3 astra, 3 hellas sat κλπ ως τη θέση 7 με σταθερά πιάτα. στη θέση 8 έχω συνδέσει ένα lnb από πίάτο που το κινώ με posioner και έχω ασπούμε ορίσει στη θέση 8 τον arabsat, θέση 8 ammos, και άλλους δορυφόρους. έτσι όταν γυρίζω σε έναν από αυτούς έχω σήμα.
απλά ρώτησα αν έχει επιλογή για ντισέκ 1/1 ανάλογη με αυτά που είπα πριν ώστε να ορίσω κατευθείαν τους δορυφόρους. ξέρω σε ποια θέση είναι το κάθε lnb.
αν και πάλι τα μπέρδεψα, όταν τον δω στην πράξη επανέρχομαι.
και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. μάλλον σας μπέρδεψα εγώ γιατί δεν έθεσα καλά το ερώτημα.
όταν λέω κλειδωμένο εννοώ ότι έχω κωδικό ώστε να μην μπαίνει οποισδήποτε στο ιντερνετ ασύρματα. τώρα που θα συνδέσω το δέκτη κατευθείαν με καλώδιο θα μου τον ζητήσει πουθενά ή συνδέεται κατευθείαν;
όσον αφορά το ντισέκ 1/1 οκταπλό εννοώ ότι στο δέκτη που έχω έχει επιλογή για 1/1 και έχω στη θέση 1 π.χ hotbird, 3 astra, 3 hellas sat κλπ ως τη θέση 7 με σταθερά πιάτα. στη θέση 8 έχω συνδέσει ένα lnb από πίάτο που το κινώ με posioner και έχω ασπούμε ορίσει στη θέση 8 τον arabsat, θέση 8 ammos, και άλλους δορυφόρους. έτσι όταν γυρίζω σε έναν από αυτούς έχω σήμα.
απλά ρώτησα αν έχει επιλογή για ντισέκ 1/1 ανάλογη με αυτά που είπα πριν ώστε να ορίσω κατευθείαν τους δορυφόρους. ξέρω σε ποια θέση είναι το κάθε lnb.
αν και πάλι τα μπέρδεψα, όταν τον δω στην πράξη επανέρχομαι.
και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Ναι έχει επιλογές κανονικά

1)menu
2)satlite search –ok-0000
3)disecc port 1 -disecc Uncommit 1 1 δορυφορος
4disecc port 1 - disecc Uncommit 2 2 δορυφορος
5)-------------------------------3 3 δορυφορος
6)-------------1-----------------4 4 δορυφορος

μέχρι και τους 7 δορυφόρους που έχεις όπως λες

τώρα για το μοτέρ από την θέση 8 δεν ξέρω πως το κάνεις λογικά αποθηκεύεις θέσεις στο posisioner αν κατάλαβα καλά!!!

για το αλλο δεν υπαρχει προβλημα βαλε το καλωδιο δε ζηταει κωδικους:145:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo