christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.807
Μη ξεχνας και τον Αρχισινεματζη Χολυγουντοβλαχο ονοματα δεν λεωσινεματζήδες!!! ε σινεματζήδες!
Μη ξεχνας και τον Αρχισινεματζη Χολυγουντοβλαχο ονοματα δεν λεωσινεματζήδες!!! ε σινεματζήδες!
Πρώτα αυτό:Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια μέτρηση από μόνος μου!
Έχω τον εξοπλισμό, όμως δεν έχω τις γνώσεις, διότι όλα τα σχετικά συγγράμματα & οδηγίες, είναι στα Αγγλικά. Δεν τα πάω καλά με τις ξένες γλώσσες, πόσο μάλλον αν αυτά περιέχουν και τεχνικούς όρους.
Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρει κάποιος καλοπροαίρετος, ποια εφαρμογή χρειάζομαι (πχ rew ?) και την βασική της ρύθμιση. Εξ άλλου δεν θα είμαι φαντάζομαι και ο μοναδικός που θα βοηθηθεί! Από ότι γνωρίζω, υπάρχουν αρκετά μέλη εδώ μέσα που έχουν τ` ίδια κενά και διστάζουν να το ζητήσουν.
Το Home Theatre μπρε, που να το πάρει και να το σηκώσειΤι ειναι το ΗΤ μρε Μαστοροι δεν το ξερω
Από κάποιους βλαχοελιτιστές μουσικόφιλους, καλύτερα.Χολυγουντόβλαχοι !!! έ, Χολυγουντόβλαχοι!
Like για το πρασίνισμα - από το...΄΄κακό΄΄ του εννοείται.Από κάποιους βλαχοελιτιστές μουσικόφιλους, καλύτερα.
Πάρε και το πρασινάκι σου.
ΗΤ...
Home Torture για μερικούς...Πρώτα αυτό:
Το Home Theatre μπρε, που να το πάρει και να το σηκώσει
Tα poll είναι για την ελίτ βρε, η εργατική τάξη δεν ασχολείται με τέτοια.To poll το ξεχάσατε βλέπω
Poll περί δικάναλου - πολυκάναλου ήχου
Πώς ακούμε τη μουσική μας; Πώς θα θέλαμε να την ακούμε;www.avsite.gr
Άσε, μη γίνεσαι σαν κι αυτόν, κάτι ηχεία γλάστρες έχει τα παιδεύει 10 χρόνια τώρα με το μωρό την έκατσε τη βάρκα.Κι εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης..
Εκεί την έδωσε κι ο τερματογκαζι (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) κι ο ρόουζ κι άσε δεν βγάζεις άκρη μ'αυτους τις τρελές.Το άλλο 14% ''δεν με νοιάζ' μουσική να ακούμε'' είναι κι αυτό παγίδα γιατί παίρνει ποσοστό κυρίως από τους δικάναλους (κουφ@λίτσες ), κι εγώ εκεί έδωσα ψήφο..
Τι είναι αυτό το πρασινάκι ρε σεις ??? Εχω χάσει κεφάλαια ;Πάρε και το πρασινάκι σου.
υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚΤι είναι το πρασινάκι ρε σεις ??? Εχω χάσει κεφάλαια ;
εσύ μη πετάγεσαι κ προκαλείς την τύχη σου....Τώρα πρέπει να σου μιλάμε στον πληθυντικό. Πήρες προαγωγή.
Και Πόντιος (δικαναλίδης) και πασόκος (πράσινος), αιτούμαι να σε αποκαλώ "αντρίκα" κατά το κωστίκα και πανίκα, εις μνήμην του Ανδρέα του ενός του πανμέγιστου.και πάλι . . .
Διόρθωση : ? ? ?
αν θέλεις για σένα...για να νιώσεις καλύτερα....να το κάνουμε Κίνημα ΑλλαγήςΚαλά τα υπόλοιπα (σοφά) μου, αλλά Πασόκος ??? - περ κέ ???
Πάρε έναν για την περιφέρεια των CD και πολύς σου είναι...Θέλω και γώ πράσινο μαρκαδόρο