- Reaction score
- 11.432
Πάλι άσχετα με το θέμα. Δεν έχεις κανένα όριο; Δεν έχεις τελειωμό κάποτε;
μετά από αρκετή υπομονή το βίντεο σταματάει εκεί που κάνει packet loss test και το συσχετίζει με χαμένα μέρη στην ηχογράφησηΣας άκουσε και έκανε βίντεο
Shocking results??!?!
Γνώμες για το βίντεο;
Ποτε έκανες σύγκριση καλωδίων ρεύματος και τι συνέκρινες;Απαλό μαύρο με μαύρο κατράμι;Ευτυχώς δεν ακούω διαφορές σε καλώδια ρεύματος, δικτύου, usb κ απολαμβάνω τις μουσικές μου!
Ο Θεός με φύλαξε που μου περιόρισε την ακοή!
Γι αυτό γκριζαρει ο ήχος και μέχρι να ανακαλύψεις την αιτία έχουν γκριζαρει και τα μαλλιά.Προωρα.Την συνέχεια την ξέρεις.Αποχρώσεις του γκρι.
Ποια μαλλιά;Γι αυτό γκριζαρει ο ήχος και μέχρι να ανακαλύψεις την αιτία έχουν γκριζαρει και τα μαλλιά.Προωρα.Την συνέχεια την ξέρεις.
Αυτά που γκριζαραν λόγω του γκρίζου ήχου κι αναγκάστηκε να ξυρίσει.Ποια μαλλιά;
Το streamer είναι επανεγγραψιμο δισκάκι σε κουτί πολυτελείας.απο προσωπικη εκτιμηση , το cd παιζει καλυτερα , τουλαχιστον σε εμενα!
Ετσι για την ιστορια με τι παιζεις CD και με τι και τι κανεις streaming?απο προσωπικη εκτιμηση , το cd παιζει καλυτερα , τουλαχιστον σε εμενα!
ευχαριστως!Ετσι για την ιστορια με τι παιζεις CD και με τι και τι κανεις streaming?
Εκεί είναι και το σφάλμα σου. Το airplay δεν μεταφέρει lossless. Ακούς 320 mp3 πρακτικά από το streaming. Βάλε και ότι το spotify είναι mp3...ευχαριστως!
εχω ενα sasd nvp 900ns Sony ,συνδεδεμενο στο pioneer N50A μεσω coaxial , και streaming μεσω ipad και airplay στο N50A απο spotify.
Λογικο να ακους καλυτερα απο το Sony. Παρε ενα σοβαρο streamer και κανε συνδρομη σε Tidal η Qobuz για hi res και μετα κανε συγκρισεις και εχε αποψη. Δεν συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια. Το spotify ειναι μονο για κινητο η background.ευχαριστως!
εχω ενα sasd nvp 900ns Sony ,συνδεδεμενο στο pioneer N50A μεσω coaxial , και streaming μεσω ipad και airplay στο N50A απο spotify.