technics SB-CS95

Reaction score
14.360
Όχι για το σύνολο εννοώ. Μαζί μηχανήματα ηχεία έπιπλο καλώδια.

Αν πεις παντως ότι αφην

Μιλάω για το σύνολο ηχεία μηχανήματα ρακ καλώδια κλπ

Βρε Μήπως να πάρεις ένα στρημερακι, ενα τελικό και κάνα φρέσκο ηχείο με τόσα λεφτα;
[DOUBLEPOST=1535022882][/DOUBLEPOST]Έχεις συλλογή βιβλίων ή διατιθεσαι να αποκτησεις;
[DOUBLEPOST=1535022927][/DOUBLEPOST]Και το κασετόφωνο γιατι;
Το tuner αύριο μεθαύριο γινεται dab. Τι το θες;
Πολλά μπορείς να κάνεις (σύγχρονες λύσεις)
Αλλά όταν είσαι λάτρης του Vintage Hi-Fi όπως ο φίλος magiver τότε οι παλιές επιλογές είναι μονόδρομος..:)

Reaction score
181

Αν πεις παντως ότι αφην

Βρε Μήπως να πάρεις ένα στρημερακι, ενα τελικό και κάνα φρέσκο ηχείο με τόσα λεφτα;
[DOUBLEPOST=1535022882][/DOUBLEPOST]Έχεις συλλογή βιβλίων ή διατιθεσαι να αποκτησεις;
Κοιτα ουτως η αλλως ολο το κονσεπτ αν το σκεφτεις δεν εχει αξια στο σημερα.Απλα εγω σκαλωσα να το φτιαξω και να μου μεινει.
Εχω στημενω home cinema και καλη τηλεωραση.
Δηλαδη αν δεν φτιαξω κατι τετοιο δεν χρειαζομαι να φτιαξω κατι αλλο καινουργειο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.920

Αν πεις παντως ότι αφην

Να σου πω τώρα εσένα...μας τρολλάρεις?
για να καταλάβω?:tongue::D

Reaction score
14.360
Πρόσω.. ολοταχώς και αμετακλήτως φίλε magiver..:)
Και είθε ο θεός του Vintage Hi-Fi να οδηγεί τα βήματά σου!!!;)

Reaction score
1.546
Η αλήθεια είναι πάντως, ότι αν το κεντρικό είναι εκείνο το κρεματζολακι κάτω από την τηλεόραση, το technics θα σε ενθουσιάσει σε σχέση με το σύστημα που τώρα έχεις :p

Βρε μηπως να στήσεις πολυκαναλο και να αφήσεις τους δεινόσαυρους για το μουσειο;

Reaction score
14.360
Αντε και μετά ένα ολοκαίνουργιο 2018 lada plots 5 full extra αυτόματο να σε πηγαίνει μόνο του..:)

Front-three-quarter-of-Lada-X-ray-concept.jpg

Τι να τις κάνεις αυτές τις αντίκες και παλιατζούρες Lancia integralle HF Evo 2 του 1993 (25 χρόνια!!!):o
maxresdefault.jpg

Και αυτήν την αρχαία Bmw M3 E36 του 1993 (25 χρόνια!!!):o
s1200.jpg

Αραγε θα παίρνουν ακόμη μπροστά..?:D
Το καινούργιο είναι αλλιώς πώς να το κάνουμε:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
181
Φοβερή η 65"!!:hi:
[DOUBLEPOST=1535026850][/DOUBLEPOST]Δηλαδή οι μπαμπάδες αυτών των οδηγών έχουν κομμωτήριο ή ραφείο μόδας?

View attachment 103591
View attachment 103592
Ηρεμα ουτε μπρουκλης ειμαι ουτε τιποτα.Στρατωτικος στην πολεμικη αεροπορια ειμαι.Απλα οπως ολοι εχω και εγω τα κοληματα μου.Οσο για το κεντρικο που λεει ο φιλος μπορεις να ρθεις να το ακουσεις αμα θελεις.
:gamer::gamer::neo:

Reaction score
14.360
Ηρεμα ουτε μπρουκλης ειμαι ουτε τιποτα.Στρατωτικος στην πολεμικη αεροπορια ειμαι.Απλα οπως ολοι εχω και εγω τα κοληματα μου.Οσο για το κεντρικο που λεει ο φιλος μπορεις να ρθεις να το ακουσεις αμα θελεις.
:gamer::gamer::neo:
Μεγάλε!!!!
Ο γαμπρός μου έφυγε πρόσφατα με βαθμό αντισμήναρχος (Διοικητής στην μοίρα μεταγωγών) "Τανάγρα"
Η μία ανηψιά μου είναι υποσμηναγός στο 251 ΓΝΑ.Από ΣΑΝ (Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής)
Κ η άλλη ανηψιά μου από Ικάρων (κόπηκε ώς πιλότος κλασσικά) κ τώρα είναι υποσμηναγός στην ελευσίνα στα Ιπτάμενα Ραντάρ (πλήρωμα αέρος)

Reaction score
181
Μεγάλε!!!!
Ο γαμπρός μου έφυγε πρόσφατα με βαθμό αντισμήναρχος (Διοικητής στην μοίρα μεταγωγών) "Τανάγρα"
Η μία ανηψιά μου είναι υποσμηναγός στο 251 ΓΝΑ.Από ΣΑΝ (Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής)
Κ η άλλη ανηψιά μου από Ικάρων (κόπηκε ώς πιλότος κλασσικά) κ τώρα είναι υποσμηναγός στην ελευσίνα στα Ιπτάμενα Ραντάρ (πλήρωμα αέρος)
Καλα εγω ενα σμηνιας της κακης συμφορας ειμαι.Εκανα και εγω 251γνα 7.5 χρονια και εδω και 4.5 χρονια ειμαι στο ρανταρ της παρνηθας.Το μεροκαματο να βγαινει.
:hunter:

Reaction score
14.360
Καλα εγω ενα σμηνιας της κακης συμφορας ειμαι.Εκανα και εγω 251γνα 7.5 χρονια και εδω και 4.5 χρονια ειμαι στο ρανταρ της παρνηθας.Το μεροκαματο να βγαινει.
:hunter:
Α.....!:o
Σμηνίας της ενδοξότατης και Γ@μ@της Πολεμικής Αεροπορίας μας και "κακή συμφορά" δεν γίνεται..
Μιά χαρά είσαι!
Αξιοπρεπέστατος και να νιώθεις και περήφανος που υπηρετείς την Πατρίδα μας!!!!!:hi:

Reaction score
181
Α.....!:o
Σμηνίας της ενδοξότατης και Γ@μ@της Πολεμικής Αεροπορίας μας και "κακή συμφορά" δεν γίνεται..
Μιά χαρά είσαι!
Αξιοπρεπέστατος και να νιώθεις και περήφανος που υπηρετείς την Πατρίδα μας!!!!!:hi:
Πως να νοιθω ρε γιωργο με ενα τοσο χαζο υπουργο που εχουμε που εκτος απο ασχετος ειναι και επικυνδινος;Τελος παντων μην ανοιξουμε πολιτικη κουβεντα.....:offtopic:

Reaction score
14.360
Πως να νοιθω ρε γιωργο με ενα τοσο χαζο υπουργο που εχουμε που εκτος απο ασχετος ειναι και επικυνδινος;Τελος παντων μην ανοιξουμε πολιτικη κουβεντα.....:offtopic:
Φίλε γιάννη σε καταλαβαίνω απόλυτα εν μέρει..
Δηλαδή δικαιολογώ την μερική θλίψη άλλα όχι την απαισιοδοξία.
Ενστολος και απαισιόδοξος είναι έννοιες που θα πρέπει να αυτοαναιρούνται εκατέρωθεν.
Θλιψη όμως θα υπάρχει ιδιαίτερα στα Σώματα Ασφαλείας , ιδιαίτερα σε στρατό κλπ, όσο
εξακολουθούν να διοικούνται και να κατευθύνονται από πολιτικούς.
Πως μπορεί να διοικήσει επαρκώς και ικανώς την αεροπορία,ή το ναυτικό, ή τον στρατό πολιτικός (πολίτης) κατά βάση
ο οποίος στις περισσότερες των περιπτώσεων, αν όχι σε όλες δεν έχει υπηρετήσει την πατρίδα, κοινώς να έχει ολοκληρώσει τις
στρατιωτικές υποχρεώσεις του, ή να έχει τουλάχιστον ολοκληρώσει σπουδές στρατηγικής στο ΝΑΤΟ όπως έχουν οι περισσότεροι των άλλων χωρών?:idk:
Οντως πηγαίνει για off topic!
Αλλά φαντάζομαι θα έχεις ακούσει το ρητό.. "αυτός που θα λυτρώσει την ελλάδα δεν θα είναι πολιτικός.." (Ευτυχώς!);)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.788
Members
38.372
Νεότερο μέλος
Militsop